Mamici de Martie-Aprilie 2008(58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna noaptea fetelor!!!
Atata ati scris ca deabia acuma am reusit sa citesc si sa ma apuc si eu sa scriu cate ceva!!!

Clau, merci,, frumos ingeras!!!

Nicoleta, la noi azi de dimineata masina imi zicea ca erau -21 C, deci, brrrrrrrrr....

Underqueen, linisteste-te, bebe poate sa se intoarca inca de cateva ori pana la nastere, bebita mea e in pozitie de nastere de la 21 sapt, acuma am imediat 32 sapt, doc mi-a spus ca oricand poate sa-si schimbe pozitia, in functie de centrul de greutate al corpului!!!

Kya, Olgutz, eu sunt o super-fricoasa , dar tot pentru nasterea naturala optez, daca da DD si o sa pot si n-o sa apara ceva, asta e calea normala si voi incerca sa o urmez, si-apoi stiti cum se zice, la nasterea naturala dupa o ora mergi la piata, cand dupa cezariana, ai ce trage un timp, si nu te poti bucura pe deplin de bebe.fetele

Giani, eu folosesc o cr antivergeturi de la Galenic,Special Vergetures Maternitte, nu cred ca ma scris corect, si inca nu am pe nicaieri, sper sa ramana tot asa.

Mstela, Ela, si restul fetelor ca ma lasa memoria, care imi vizionara burtoaia.

livi +31 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, acum am vazut pozele noi. Sunt super practici raiatii negri, am si eu si-i port foarte mult cu diverse bluze. Eu sunt foarte multumita de ei, i-am luat cam de 2 luni si inca imi vin, dar acum las banda de pe burta , sub burta. In rest sunt buni ( la picioare adica ). Cred ca or sa-mi vina pana la nastere. Mai am o salopeta de blugi clasica , dar nu-mi place.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Cred ca ma bag si eu la dormitor, poate cine stie, vine si Mos Ene pe la mine!

Lyvy, , sper ca esti mai bine azi.

Noapte buna randunici si vise frumoase!

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau-f frumos puiul tau....obrajorii inrositi...
eu am doua salopete din raiat care sunt f practice...am optat pt astea pt ca imi tin caldurica la spate,nu-mi place sa port altceva pe sub pluovoras...inafara de sutien sau o bustiera...
va zic si eu noapte buna si multi pupici la tlaote randunicile...

ramo26+ 25 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, eu cel mai bine m-am inteles cu lentilele Focus, anume cele de unica folosinta (deci le porti doar 24 de ore si le arunci). Ti se dau 30 de perechi si ca pret sunt cam la fel cu cele lunare, am avut si din alea dar tot le scoteam noaptea, orice ar zice firmele, microleziuni pe cornee tot apar si mai trebuie si ochiul ala sa respire. Si eu am fost impotriva, dupa care am incercat, am purtat ani de zile, n-am avut nici o problema majora, mi se intampla des sa umblu prin casa cautandu-mi ochelarii si eu eram cu lentilele si vedeam perfect. La miopia mea nu sunt un moft ci chiar o necesitate, insa de cand cu serviciul, garzi, maini murdare etc am inceput sa le port mai rar. E clar ca necesita o igiena exemplara dar, oricum...imagineaza-ti cum m-am simtit cand le-am pus prima data si m-am vazut in oglinda bine, pt prima oara dupa multi ani (am ochelari de la 7 ani!) si mi-am vazut si eu mutra. Totusi nu cred ca merg cu ei la nastere, eu daca fac ceza, chiar cu rahianestezie tot o sa fiu zombi la inceput.
Lyvy, asa? Dupa nastere naturala la o ora te duci la piata?. Daca scapi de epiziotomie...poate ai noroc, dar daca ti-o face (si e f des si absolut in interesul lui bebe)...mai vorbim. In schimb nasa mea dupa cezariana, avand copilul in salon langa ea, pt ca a plans noaptea s-a ridicat, l-a luat din pat si l-a pus la san fara sa ceara nici un ajutor

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna fetele! sunt rupta de oboseala! am inceput ieri serviciul si nu reusesc sa ma adun...tocmai ieri, pe nametii aia! imi tot repetam ca e o gluma proasta, dar era realitatea....imi cer scuze acum, dar am bombanit pe toti care au cerut "putina zapada"...e atat de frumoasa, cand stai acasa si iesi 15 min. , te tavalesti si intri inapoi la o cioco calda...dar eu, cu ce am gresit???? am plecat la 7 sa duc proba de pishu la borcan si am mers pe jos pana l aspital, 3 statii, caci tramvaiul era inexistent....apoi inca 1 statie pe jos spre metro, la p-ta muncii, cand a aparut o scarba de tramvai, m-a depasit, am ajuns in statie si mi-a inchis usa in nas si a plecat!!!! am injurat ca birjarii:)) apoi am stat 20 min infipta in 2 urme de pasi, pe asa zisul refugiu acoperit cu un strat de aproape 1 m de zapada, a venit alt tramvai si am mers 1 statie, apoi s-a blocat....si iar prin nameti. ajung la metrou si constat cu stupoare ca am uitat banii acasa si aveam doar 2000 lei vechi!!! si cardul...dar trebuia sa o iau iar prin nameti pan' la bancomat. m-a pufnit plansul, era deja prea mult pt mine, dar tanti cea draguta de la metrou m-a lasat sa trec...
ajung la munca, hrrrrrrr, ce primire "frumoasa" de la shefa & co....m-am pupacit cu colegele, ne-am urat, numai ca amica shefei a refuzat sa ma pupe sa nu-i dau microbul meu din urina!!! nu i l-am dat:))) apoi au inceput intepaturi, reprosuri ca am avut medical, bla bla bla si crize ca am cerut concediu de odihna si mai ales ca mi s-a dat ok-ul de la financiar sa imi iau toate 28 de zile! mi-au cerut bonurile inapoi pe perioada de medical, eu am crezut ca se dau din urma, dar cica se dau in avans....asta e, dau contravaloarea....
azi a fost mai bine, mai ales ca am stat numai 4 ore la munca, fiind vineri aveam prg de 6 ore si acum il am redus cu 2 ore, asa ca ferice de mine, plus ca avenit si fata care ma va inlocui si am lucrat cu schimbul....am ajuns acasa la 13.30 si am dormit ca un prunc 2 ore, cu iubita mea alexutza in bratze:))) uite cum stric eu copilul la 5 ani!!!
mai am 3 zile!!!! de mers la munca, apoi CO, apoi prenatal si GATA!!!

ca raspuns la sondaj, am 9 kg in plus, 99 cm talia (burtica e uriasa fatza de prima data!!!), curge mai mult din sanul stang:))), vergeturi nu au aparut, dar asta nu inseamna ca scap....la prima sarcina au "inflorit" chiar de a 2 a zi dupa nastere!

nu am avut premergator la alex, sunt total anti!!! alex a inceput sa mearga sustinuta la 11 luni si putin si singura la 1 an si 2 luni.
marsupiu am avut, mi se pare excelent, dar trebuie sa aiba intaritura pt spate, chiar si pt caputz!!!

cam atat ca ....mor de somn!

alexutza 4 ani + si 25 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

M-am intors, nu se lipeste somnul de mine...

Ariel, imi pare rau pentru ziua grea de ieri, chiar imi inchipuiam momentele pe masura ce povesteai. Intr-adevar iarna e frumoasa cand o privesti din casa sau cand iesi putin la plimbare si inapoi la caldurica, acasa. Bine ca mai ai asa de putin si gata, scapi. Este asa de bine sa sti ca nu te mai scoli pentru servici, in doar cateva zile o sa vezi pe pielea ta. Eu inca ma minunez, ma simt in vacanta! Dar o sa fie o vacanta lungaaaaa.

Naty, eu am spus ca mi-a aparut linia negra de mult...acum si mie mi s-a maronit buricul rau, parca nu-mi place, imi vine sa-l frec bine cu sapun.

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Oana - iti raspund si eu cu intarziere. Cumpar lentilele de la Sover(sunt si la parter in Unirii) si sunt Johnson&Johnson, o marca f buna. Sunt pt 2 sapt dar, asa cum spunea si Kya le port 1 luna sau chiar mai multicel, pt ca le ingrijesc bine. La CMU imi fac controlul la o dr tipa (nush cum o cheama) dar e bun si dl dr (i-a fost profesor doctoritei) insa nu merg la el pt ca e...ciudatel. Cat despre costul lentilelor....sunt cam 110 lei(insa eu am deja card la ei si le cumpar cu 90 lei) un set de 3 perechi. Mai costa si solutia de curatare si intretinere vreo 60 lei (dar te tine cam 2 seturi), eu iau Renu de la Bausch&Lomb (alta marca buna chiar si de lentile). Dupa e am inceput sa port si m-am obisnuit cu ele mi-am dat seama ca e "dragoste pe viata" si ca sigur nu mai revin la ochelari. Confortul e considerabil.
Motivul principal pt care am apelat la lentile a fost bebele care in timp ce alaptam isi inclesta manutele de ochelari iar mai apoi, cand a crescut, mi-i lua de-a binelea. Mi-era ca se raneste...

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Neata' la toata lumea !
Eu m-am trezit mai devreme, dar am asteptat sa iasa sotul afara cu Bruno (cainele nostru) ca sa intru sa va salut.
Acum merg sa citesc din urma.
Multi la toata lumea si pt cine vrea niste sau ceai

31+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimi, sar'na pt cafelutza, Ralu!
A si plecat randunoiul meu cu pishu la analiza, sa vedem ce-mi mai fac proteinele...
N-am putut scoate inca sarea definitiv dar trebuie sa o fac ca nu-i de gluma cu preeclampsia. Please, mai ales gospodinele minunate, daca aveti idei de mancaruri nesarate (cu usturoi sau naiba stie cu ce in loc)si cu evitarea carnii...
Ariel, mai ca mi-a venit sa plang de ce ai patit, zau asa!

naty 26+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput