MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
katia..ce importanta are cum e in zona..?nu e uguale pt toti copii..?ce carnet? eu nu am vazut òpana acum nici macar odata pediatra
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
Raluk31 spune:
Ei na,sigur ca se mai intampla,daca copilul e sensibil si intuieste ca mama urmeaza sa-l "abandoneze" pe acolo.Lasa,nu-ti fa griji,totul va fi ok.Si apoi e spre binele lui.Si al tau bineinteles,ca vei mai respira un pic.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Slimatei-trebuie sa mergi la usl unde apartii unde locuiesti si sa te interesezi de acte sa ii inscri pediatrul la fata
apoi cind ai toate actele mergi si ii inscri pediatrul si tot atunci de la usl ceri libretto sanitario pedriatico
libretul trebuie sa-l ai de cite ori mergi la vizita de control la pediatru in el ti scrie vizitele
si tot cind mergi la usl cere si nr de telefon pt vaccine sau cum sa procedezi
iar dupa toate astea la primul vaccin iti dau ei appuntament pt urmatorul nu mai trebuie sa suni
eu am avut de umblat o gramada pt acte de m-am urit
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
ok..astqa deja facut ...dar pediatra e asa de ocupata ca secretara nu a gasit sa-mi dea appuntament mai devreme...decat cand copilul meu face 2 luni..
pe cand ea atunci ar fi tb sa fi avut deja 2 vizite...oare in caz de urgenta se poate apela sau tb sa merg la pronto soccorso dar sa spèeram ca nu va fi nevoie...
Stefania X2 mami
Stefania jr.
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor,sunt foarte-foarte suparata,nu am avut chef de nici un dus ieri seara,iar azi dimineata sotul a fost nevoit sa-l faca singur si a observat ca din partiile laterale ale cabinei curge apa si se uda peretele. mi-a spus sa-i chem iar pe cei de la montat insa mie numai gandul acolo nu-mi sta. O sa se descurce sotul meu cu ei intr-un mod sau altul.Peste vreo 30 minute vreau sa sun medicul pediatru privat al Giuliei ( pe Giulia o dus si la medicul de la ASL si la un pediatru intr-un cabinet privat)
Aseara soacra mea si sotul meu in timp ce eu eram la scoala,au incercat sa-i dea lapte praf,a plans 4 ore de foame si a refuzat biberonul,nici nu vroia sa auda. Au incercat sa-i deie si cu lingurita si scuipa tot laptele. In cele din urma a adormit ptr ca a obosit de atata plans,am gasit-o la 21 cand am ajuns acasa cu toata bluzita de pe ea uda de la lacrimi. Sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac cu ea! Eu lapte am destul si mi se pare un pacat sa renunt sa o alaptez,iar Giulia imi face ca situatia in care deja ma aflu sa-mi fie si mai grea.
Roxali cabina de dus are si optiune ptr sauna si hidro-masaj ptr picioare
slimatei cu placere 
micio lasa ca are sa se obisnuiasca pana la urma,ii este doar greu sa se desparta de mamica
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slimatei spune:
neata...dati-mi un sfat..-. va rog...
de vreo sapt nu iese cum tb afara cu kk... la inceput iesea la fiecare masa..dupa care le-a rarit..pana la 1-2 pe zi.. si a ajuns de vreo sapt.ca nu iese cate doua zile... azi are 3 zile de cand nu iese afara... o vad ca sta bine... papa... doarme.. dar nustiu daca e bine ca ea nu iese cu scaunul...ce tb sa fac dati-mi un sfat
sa chem pediatra ... ar fi o urgenta..?
Stefania X2 mami
Stefania jr.
Raluk31 spune:
Neatza!
Stefi,sper sa nu fie nici o problema cu jr ta si sa-si revina repejor!
Cristina,dar daca ai incerca sa-i dai mai mult lapte de al tau?Nu e destul de bogat in substantele de care are ea nevoie?!
Eu am fost aseara la dr.Am avut dreptate,bebelusha cea nazdravana s-a asezat cu capul in jos,speram sa nu se mai fatzaie,ca cica ar fi posibil.Mai rar,ce e drept.Si e dolofana,are 1.700 kg
Si totul merge bine,asa ca sunt linistita!
Trebuie sa sun sa vorbesc cu anestezista..voi ce teste ati facut in vederea epiduralei?
Pupici si o zi cat de poate de buna!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
Raluk Giulia nu adoarme la san si nici constitutia laptelui nu este problema spre fericire.Insa fetita meau suge putin de tot,suptul dureaza un minut doar,apoi intoarce capul in directia opusa si nu mai vrea sa pape.daca incerc sa ii dau din nou tzitzi plange tare de tot cu tipete. Eu sunt plina de lapte insa dacand ea a inceput sa faca asa mi s-a micsorat si productia.
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
micio spune:
Buna fetele!
Astazi a fost putin mai bine la gradi, nu a mai iesit pe hol, a deschis usa ca nu le suporta inchise dar l-a chemat eduacatoarea si l-a rugat sa inchida usa si a inchis-o. A facut puzzle si a colorat la masuta cu o tipa noua , sefa gradinitei, a inceput sa iminte copiii, dadea si el din maini cand cantau piticii, apoi aplauda...nu am stat prea mult nici astazi, dar a fost mai destins totusi, i-a dat si pupic la educatoare cand am plecat, luni incercam sa-l lasam fara mine un sfert de ora sa vedem cum se comporta
Cristina, controleaza gurita la bebelina sa nu aibe afte
Stefania,ii poti da putin ceai de musetel
Raluca , ma bucur ca e totul ok
pet.cost2005 spune:
Ciao !!!!!
Noi suntem bine, ne-am comportat excelent dupa vaccin, adica nu a facut febra sau alte complicatii ... doar putin scancita, da' nu grav. Uraaaaaaa, a trecut cu bine primul ei examen de bblusa
.
A venit si preotul aseara si ne-a citit toate alea ... e totul ok. acum. Vom face botezul sambata viitoare, in varianta restransa, adica noi, nasii si 2 perechi de prieteni. Tot preotul mi-a spus ca nu are rost sa o tin mai mult nebotezata, mai ales ca e cam scancita de fel si asa poate se linisteste.
cristina - ce te invidiez pt. productia de lapte ... eu ma storc ca o lamaie ca sa ii dau cat mai mult lapte. Bine, sunt multumita ca am deocamdata sa ii satisfac foamea, dar tot ii mai dau si supliment. Eu sunt de parere (si e o parere personala) sa nu renunti la laptele tau sa ii dai completare ... mai degraba cauta metode sa o faci sa manance mai mult. Si neaparat as consulta alt medic ... atata vreme cat spui ca Giulia nu e scancita si nu plange de foame ...
stefania - 2-3 zile nu e nimic daca nu face kk. Silvia a avut la fel perioade cand facea de mai multe ori pe zi pana la 2-3 zile. Acum s-a reglat din nou la 1-2 ori pe zi. Cica e normal sa varieze asa... si da, poti sa ii dai ceai de musetel ca sa o ajuti sa faca kk. Si ii tine si de sete ... ca mai au si ei sete bblusii astia
. Sau poti sa o stimulezi cu varful termometrului ... dezinfectat in introduci in popoul fetei si o sa faca daca are de facut. Iar daca nu face si nu face, sunt in farmacie micro-clisme pt. bb cu ceai de musetel. Dar e indicat sa incerci intai toate metodele posibile pana sa ajungi la astea. Oricum, nu te speria, 2-3 zile nu e mult ... mai au si perioade de astea.
Si despre vaccin ... pe mine m-au chemat de-acasa, am primit scrisoare sa ma prezint in data de la ora de pt. vaccin. Si libtretul tot prin posta l-am primit. Iar vizitele pediatrice ti le zice medicul cand s a le faci, dar orientativ e cam una pe luna. Cel putin asa e la noi.