MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 18
ella81it spune:
Buna ziua la toata lumea!
LA MULTI ANI CRISTINA!
Am uitat sa scriu datele mele ,scuze....UM 18.09.2007 ,DPN 25.06.2008 ,DN 06.03.1981
DIANA imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa incercare!Sa ti dea dd multa putere sa treci cu bine peste tot.Trebuie sa fii tare ,bb are nevoie de tine !Ai incredere ca totul o sa fie bine
.
Si eu am avut o experienta fffff.dureroasa in 2006.Am ramas insarcinata totul a fost bine pana la morfologica cand au vazut ca bb avea spina bifida si de la asta alte complicatii..un piciorus stramb lichid la cap etc.
Mi au spus ca nu se stie daca ajung pina la termen ,daca ajung in sapt 34 imi faceau cezariana si bb trebuia operat la coloana la cap etc.Nu am fost putermica
si am facut intrerupere de sarcina!
Acum sunt iar insarcinata si ma rog la dd sa fie totul bine !Am facut o gramadade analize dar ter sa astept pina la 20 sapt sa vad daca e totul ok.
Asta e povestea mea !
Scuze daca am scris prea mult.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
ELLA
17+
katiapam spune:
Fetelor-puteti scrie oricind simtiti nevoia sa o faceti Ella,Diana-chiar daca sint lucruri triste e mai bine sa scrieti ca doar nu se supara nimeni
Ella-cred ca ti-a fost ffff greu si tie,iti tin pumnii sa ai numai vesti bune cind mergi la eco
Raluk-ce bine ti-au venit cuvintele de incurajare
Micio-eu ma gindesc sa o duc mai repede pe Giulia la nido ca deja s-a invata cu mine si nu prea sta la nimeni in brate numai la tata si la mine si cu cit creste se invata asa
sper sa se obisnuiasca repede sa nu mai plinga
_
ticker 
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
cristina85ss spune:
Multumesc fetelor ptr auguri,la fel va doresc si voua,sa aveti parte numai de impliniri 

Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Ella,imi pare rau pentru pierderea ta,sper ca de data asta totul este ok
Fetelor,ce credeti voi ca fac?Traduc o poezie in italiana pt ora de curs!...
..Si eu nici nu pot sa vorbesc ca lumea..hihihi..Cred ca se va amuza teribil profa...
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
suntem si noi in treacat...bine, sanatoase..cu timpul stamcam prost..dar poate imi revin... greu tare si singura fara nici un fel de ajutor... cateodata simt ca o iau razna..dar cand o vad cum imi zambeste satisfacuta ..ma topesc toata si o iau de la capat... nu mai pot de sani..sunt inflamati rau de tot nu trece cu nimic...si ea are tendintza sa stranga cu gingiile din ce in ce mai tare..pana apuc sa o pun corect la san..ma musca de ma rupe... cred ca voi face o pauza si voi folosi pompa pt. cateva zile..timp in care sa le dau timp sanilor sa se refaca..mor de durere numai la gandul ca vine ora de papica...dar n-am ce face...strang din dinti si-i dau inainte...cu toate cremele nu reusesc sa-i fac sa treaca..doar un pic imi amelioreaza...de folosit sfarcuri de silicon simt ca o iau razna ustura si mai tare....offff...sper sa treaca si perioada asta... imi puteti da un sfat? sau doua...
1.cum fac cu laptele care il mulg...il pun in recipiente sterilizate in frigider... si conservate pana la 24 de ore..incalzite dupa la baimarin pana la 37 de grade... dar daca eu ar tb sa merg undeva si nu am cum sa-l incalzesc..cum fac?
2.limbutza si urechiusele cum e mai bine sa le spalam ...ca eu incer in modul meu dar nu am nici o idee...
va pup si va multumesc anticipat...speram sa revenim mai des
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
daraban spune:
Ciao mamici si bebici
La multi ani Cristinasi tot binele din lume.
Imi pare f rau de fetele care trec prin situatii grele pentru a fi mamici.
Am tot citit zilele acestea tot felul de povesti triste si mi-am dat seama ca nu ii multumesc indeajuns lui Dumnezeu ca am un ingeras de copil,frumos si sanatos.
Am avut parte si de o sarcina usoara fara nici o complicatie.
Din tot sufletul le doresc tuturor mamicilor sa se bucure de copiii lor asa cum ma bucur eu,imi lumineaza viata, fetita mea.
Mamicilor care au avut parte de povesti triste,le pot spune ca e nevoie de multa rabdare si incredere in Dumnezeu si mai devreme sau mai tarziu va fi bine pt toata lumea.
dana si delia(11.03.07)
daraban spune:
Raluca
ce fel de curs faci?
Mi-e groaza si mie de momentul cand va trebui sa trimit fetita la gradinita.
Cred ca voi suferi eu mai mult decat ea.![]()
Din cate stiu programul la azilo nido e pana la 4,iar parintii lucreaza toata ziua cu pauza pranzo,si nu stiu cum va fi.
Nu am pe nimeni aici care sa o ia de la gradi, nu stiu cum va fi...
dana di delia(11.03.07)
micio spune:
Daraban , la noi nido are program de la 7.30 la 18.30 de luni pana vineri, dar il poti lasa si pana la 13'30, sau 16.30 in functie de cum lucrezi. Problema noastra, a celor care suntem singuri pe aici, daca trebuie sa mergem la lucru, este ca avem nevoie si de o alta persoana cu care sa putem lasa copilul in zilele cand nu este gradinita (sambata si duminica) sau cand copiii sunt bolnavi. De faptul ca trebuie sa-l las cu o persona pe care nu o cunosc si care nu are pregatire profesionala ma cam tem si eu...Deocamdata nu ma agit tare vazand ca nu rezista mai mult de jumatate de ora fara mine
...
Raluca ai terminat de tradus poezia, sau ti-ai ales "Luceafarul" si inca lucrezi?
diana_g spune:
fetelor va multumesc mult pentru cuvintele voastre,inseamna mult pentru mine sa stiu ca va ganditi la noi.in momente ca acesta e placut sa stii ca cineva e alaturi de tine.va multumesc inca o data si va doresc numai bine.
va pup pe toate
diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
daraban spune:
Ai dreptate micio cand zici de persoana cu care sa ne lasam copiii cand nu suntem noi acasa.
Tocmai din cauza asta imi pun mari semne de intrebare daca sa ramanem in Italia sau nu.
Acasa am pe mama,mai am matusi, verisoare,prietene,cumnata care m-ar putea ajuta cateodata.
Aici o am pe soacra,in care nu am incredere deoarece pe cealalta nepoata(o fetita de 9 ani) a facut-o scroafa si a urlat la ea din toate puterile
dana si delia(11.03.07)