MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Diana-atit de rau imi pare
imi imaginez ce poate fi in sufletul tau si cita suferinta aveti si ce rau e ca nu va puteti bucura din plin de tot
sa ii dea d-zeu putere sa treaca cu bine peste toate micutul si saracutul de asa mic trebuie sa lupte pt viata
scuza-mi cuvintele dar nu stiu ce sa-ti spun,stiu ca va este greu si incerc sa-ti fiu alaturi
bambino gesu e cel mai mare spitalpediatric si e f bun.am fost saptamina trecuta cu fetita la eco la inima si mai merg din nou in februarie,la noi e ca s-a nascut cu suflu cardiac nu e nimic grav dar de multe ori ma gindesc ca nu e drept ceea ce se intimpla uneori si de ce si din pacate nu putem face nimic
curaj si putere
numai bine va doresc

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

diana, imi pare foarte rau , pentru tine si puisorul tau, dar te rog fi tare ,roaga-te la Dumnezeu sa iti dea tarie sa treci peste toate problemele si incearca sa vezi lucrurile pozitiv. Da , de multe ori destinul este nedrept cu noi . Si eu am trecut peste multe probleme pina am avut acest mic ingeras , acum 12 ani am pierdut o sarcina la 5 luni si de atunci nu am mai ramas insarcinata, mi-am pierdut toate sperantele de a mai avea un copil, cind pe neasteptate dupa atita timp am ramas in sfirsit insarcinata . Cind eram in culmea fericirii si sub supravegherea atenta a doctorului am primit un telefon din romania mama mea murise! eram disperata si vroiam cu orice pret sa ajung acasa chiar daca doctorul imi interzise . Am plecat cu tot riscul m-am intors si am stat cu inima strinsa la toate ecografele cind mergeam si la toate analizele ma rugam la dumnezeu sa fie bine . A venit timpul sa nasc am nascut foarte greu si la prima vizita cind a venit pediatrul mi-a spus ca totul este ok doar ca bebelusului ii lipseste un deget la piciorus.Am crezut ca o sa cada cerul pe mine ,imi venea sa urlu eram disperata! Sint trista si acum si o sa fiu toata viata dar daca asa a fost sa fie destinul nu am putut face nimic. diana inca odata iti urez nastere usoara fi optimista si totul o sa fie bine .Iti urez mult succes si pupici pentru burtica ta !!!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA iti tin pumnii !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

buna dimineata fetelor

Alex bine ai venit in grupul nostru Imi pare rau ptr ingerasul tau
Fetelor suntem invadati de noi membri SUPER!
Diana nu am cuvinte... nu este dreapta viata asta uneori.Iti doresc putere si credinta sa treci cu bine peste tot
Daraban tutto sommato si eu am o amintire placuta despre nastere,mai putin despre degenza

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Neata'
Cristina-
multa sanatate si fericire
si tot ce-ti doresti

neata la toate gagicile

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Alex-lasa-ne data nasterii a ta si datele bb-ului sa te trecem pe listuta
cred ca ai suferit mult si tu din cite ne povestesti,din pacate nu sta in puterea noastra sa alegem dar important e ca pina la urma avem puterea sa trecem peste toate
Ella-si tu lasa datele

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Bun venit Ella81it, Daraban si Alex14!
Cristina, La Multi Ani!
Diana, sper sa decurga bine prima interventie si bebe sa fie ok!

Noi tot pe la nido...ieri a plans 10 minute, nu s-a linistit pana nu m-a vazut...astazi a intrat singur si eu am ramas afara, cu telefonul de gat urmand sa ma intorc peste 30 de minute daca nu ma suna. M-am plimbat prin ploaie, ma intrebam daca chiar nu plange de nu ma suna...cand am ajuns se auzea de afara cum urla...mi-au spus ca a fost linistit, s-a jucat si ca plange de 5 minute pt ca a cazut de pe scaunel (scatenel nu poate sta linistit , face echilibristica cu scaunul), nu s-a lovit dar i-a declansat plansul si nu l-au putut consola. I-am dus la gradinita o ratica de plus pe care o iubeste si volanul cu care se juca mult acasa...cand am intrat tinea rata de un picior si se plimba haotic printre copii, m-a luat de mana si spunea cia bibii (ciao bimbi). Fetele care vreti sa-i dati la cresa , nu va speriati de ce scriu eu , ca nu toti se acomodeaza la fel...al meu este foarte lipit de mine, in plus daca incep cand sunt mai mici in jur la un an este mult mai simplu, asa mi-au spus educatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Cristina,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!

Diana,ma bucur ca ai revenit cu vesti,e important sa vorbesti despre ce te doare ca sa nu faci vreo depresie; stii,ma gandeam la un caz al unei fetite nascute in saptamana 24 , careia nimeni nu i-a dat vreo sansa, dar sa stii ca a fost suficient de puternica si a avut o vointa de a trai fantastica, incat totul a fost ok pana la urma; s-a dezvoltat normal si dupa cateva luni a plecat acasa cu ai ei..ceea ce vreau sa zic e ca puterea lui D-zeu e mare; nu te mai intreba de ce s-o fi intamplat, pentru ca oricum nu avem cum sa stim, incearca sa mergi mai departe cu incredere..ai pregatit tot,foarte bine,bebe o sa se bucure de toate!

Alex, se pare ca fiecare din noi avem partea noastra de drama ; uite ca totusi ti-a dat Doamne-Doamne un copilas pana la urma, asta e mai important decat orice! Sa-ti traiasca, iar tu sa fii o mamica fericita!

Pupici la toata lumea si o zi buna!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oana,dar care este timpul la care trebuie sa ajungi? Cat este de fapt programul cresei?..Iti doresc rabdare,pana la urma se obisnuieste el!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, trebuie sa ajungem la momentul cand nu o sa mai planga si sa stea de buna voie acolo relaxat, marind zilnic durata in functie si de cum se comporta. Chiar de nu plange nu il lasam mult mai mult decat in ziua precedenta, ca e important sa plece linistit, sa simta ca i-a facut placere sa stea cu copiii si sa doresca sa se intoarca. Eu am rabdare, as ramane si cu el daca m-ar lasa numai sa stea intre copii, nu doar de fusta mea
Ce frumos stii sa spui sa incurajezi fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor !! va multumesc pentru primire sinteti tare dragute.
CRISTINA la multi ani! multa fericire si bucurie in viata alaturi de familia ta !
Datele mele si ale printului meu:
ANDA 20.03.1974 -- VICENZA-HUNEDOARA
ALEKSANDAR 14.08.2007
multi pupici pentru burtici si mamici

Mergi la inceput