MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Diana-daca maine faci analize si primesti raspunsul scrie-ne si noua sa stim cum sinteti,
te pup si daca ai nevoie sa vb noi sintem aici, te incurajam si speram din tot sufletul sa fie bine
Micio-cum a mai fost la asilo? s-a dus azi sotul tau cu Eduard?
Roxali-cum faci cind mergi la munca? te ajuta mama ta?
Raluk-la noi toate bune in weekend aparte ploaia multaaaaaa
Slimatei-non ti preoccupare ca te inveti tu sa te organizezi sa mai iesi si la plimbare cu fetita
Cristina-cum mai esti?

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,tot mai multa liniste pe aiciNici tu nu mai intri asa des.

Fetele,daca aveti dureri de sani din cauza laptelui neextras,puneti comprese cu cartof crud.Am inteles ca mai cedeaza...Stefi,pana la urma te mulgi sau nu?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Neata'
ce v-ati mai plictisit de subiect ca nu prea mai scriu gagicile
asa e Raluk slaba miscare pe aici
oricum eu las cafeaua

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata la toata lumea si
Multumim ptr cafea
Noi stam cam prost,lucruriile nu par sa se aranjeze ptr noi. Eu lipsesc de acasa in fiecare seara ptr 2 ore,de la 18-20,am o ora jumatate de cursuri si 30 de minute este timpul de care am nevoie sa ma duc si sa ma intorc de la scoala cu masina. Giulia in timpul asta sta cu tati sau cu buni,plange de foame si nu vrea sa puna gurita pe biberon orice i-ai face.E tare incapatanata fi'mea asa ceva nu am mai vazut. Prefera sa moara de foame dar din biberon nu mai papa. Am incercat sa-i pun lapticul meu muls cu pompa,ba lapte praf,camomilla,am schimbat biberonul,am incercat si cu cel ultra de la chicco ce se aseamana cu sanul ( sau cam asa ceva) abolut nici un rezultat! Nici macar cu lingurita nu vrea. Plange tare de tot de foame dar nu vrea sa auda de altceva decat de san.Si uite asa o gasesc eu in fiecare seara cand ajung acasa,uda de lacrimi in brate la sotul meu disperat ca nu stie ce sa-i mai faca. Astept sa implineasca vreo 4 luni ca sa incerc seara sa-i dau pure de fructe,poate-poate merge. Desi eu as fi preferat sa incepem diversificarea la 6 luni,insa asa nu se mai poate.Medicul privat mi-a spus ca Giulia nu a luat chiar asa de prost in greutate,sa o tinem sub control ( i-am cumparat un cantar de la chicco si o cantaresc odata pe saptmana) iar daca vedem ca incetineste sau stopeaza in greutate atunci sa-l anuntam.

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

aaaa,am uitat sa va spun ca ieri mi-au ajuns lucruriile ce le-am ordinat prin internet ptr Giulia: box,girella,giostrina si baby taxi.Inca sunt in cutii,nu le desfac in ca ptr ca nu am deocamdata loc in casa ptr ele. Dupa ce voik dezmonta leaganul electric ptr ca Giulia peste putin nu mai incape in el,atunci voi monta box-ul.Ptr girella voi mai astepta cateva luni,e prea micuta inca

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Buna dimi!
Am reusit sa ma programez la urmatorul rand de analize fara sa stau ore la coadaSi voi avea si rezultatul inainte de vizita la dr.
In rest,nimic nou in ceea ce ma priveste.
Katia,asa se intampla cand gravidutele se transforma in mamici,nu mai au timp de net.Diana si Danagie dau rar pe aici,asa ca eu tot cu voi,tinerele mamici,pove..cand se poate
Cristina,imi pare rau ca Giulia face nazuri la biberon...Da-i mai des san,poate se amelioreaza situatia.
Si zi asa,au venit darurile pt fata!Doamne,cate lucruri se strang pt un copil!Vad deja la noi,camera lui Anais e plina ochi!

Raluca

Mergi la inceput

Cristina-sfatul meu e daca Giulia nu vrea decit la san e sa lungesti pauza intre mese asa fel incit sa ajungi sa-i dai inainte sa iesi si pe cit timp esti dusa sei a posto
doar ii poti schimba orarul ca nu trebuie sa manince la ore fixe
incearca vezi daca reusesti eu zic ca e o solutie buna,asa ea maninca inainte sa iesi tu stai linistita si sotul la fel
bafta

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Voi cu ce curatati gurita bebeilor?Pe dvd am vazut ca se foloseste glicerina cu stamicin...sa stiu ce sa caut

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Eu nu m-am plictisit de subiect, doar ca nu am mai prins calculatorul, Cristi are examen toefl peste o luna si baga engleza cat nu este la serviciu, dimineata suntem la gradinita, apoi Eduard e cu scanceala mare din cauza unei raceli care a inceput sa dea complicatii, am fost aseara la pediatru si ne-a dat antibiotic si aerosoli, o usoara bronsita si ureche inflamata. Ieri l-am lasat pt prima data singur la gradinita, pentru 10 minute, a plans cand a vazut ca nu mai sunt, dar reusea sa se linisteasca putin apoi plangea iar, probabil nici nu se simtea prea bine ca noaptea nu prea dormise din cauza tusei... astazi cand am ajuns nu vroia sa intre, l-am dus in brate pana in fata usii apoi a plecat sa se joace, nu a mai plans cand nu m-a gasit, a stat 15 minute fara mine,educatoarele au pus muzica la piticoti, au inceput sa danseze, s-a amuzat si el, maine incercam jumatate de ora, cam greutz cu acomodarea
Dana si Diana, imi pare rau sa aud ca aveti probleme, sper sa fie totul bine pana la urma si bebelusii sanatosi.
Cristina, cum a spus Katia as proceda si eu, ii dai sa pape inainte sa pleci sa nu ii fie foame cat tu nu esti, chiar e recomandat sa faca 2 ore pauza intre mese, iar de pange nu neaparat de foame o face, vrea pe mami probabil....
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia intr-adevar mama va ramanecu pitica...de fapt mama sta la noi asa ca are program nonstop.

Cristina imi pare rau ca nu ai reusit sa o inveti in nici un fel pe pitica...off ma gandesc ca numai de scoala nu-ti arde...ai incercat si cu seringa,binenteles fara ac.

Pe la noi e nasol timpul, ploua marunt ca toamna la noi...sper sa se schimbe vremea sa scot bebelina afara , nu de alta dar mi-a trecut si de shopping...ce imi place nu imi vine

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput