MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Si despre vaccin ... pe mine m-au chemat de-acasa, am primit scrisoare sa ma prezint in data de la ora de pt. vaccin. Si libtretul tot prin posta l-am primit. Iar vizitele pediatrice ti le zice medicul cand s a le faci, dar orientativ e cam una pe luna. Cel putin asa e la noi.

ce norocoasa esti..eu noroc ca am mai auzit in giro de una de alta..ca altfel... stii cumva la cat timp se fac vaccinele..sau primul?

dana suntem alaturi de tine ..multa forta si rabdare...ai sa vezi ca pana la urma va fi totul bine

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooo !!

stefania - ai vazut ca s-a rezolvat problema si singura ? Eu zic sa nu te mai stersezi cu kk atata vreme cat alaptezi ... laptele matern este digerit mai bine decat cel praf si deci nu se poate vorbi de bb constipat in cazul tau.

Cu vaccinurile, nu stiu daca sunt sau nu norocoasa, ci pur si simplu asa se face in regiunea noastra. Dar sunt sigura ca si pe la voi e aproximativ la fel, odata ce ai inscris-o la pediatru si i-ai facut tessera sanitara, asl iti trimite in automat cand si ce vaccinuri tre' sa faci. Oricum, uite www.mammaepapa.it/salute/pag.asp?nfile=sa_vacc_italia" target="_blank">schema vaccinurilor in Italia.

In rest, totul bine? Creste bine pitica, te lasa sa dormi noaptea? Mai povesteste-ne ce ispravi face.

dana - da-mi voie sa-ti spun parerea mea ... iarasi te stresezi inutil. Mai ales ca, asa cum spui si tu, nu ti-a fost pus definitiv diagnosticul de placenta previa. Stai linistita (fizic si psihic) si ai sa vezi ca va fi totul bine. Daca toate celelalte analize ti-au iesit bine, nu cred ca e cazul sa iti faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mikuta-auguroniiiiiiiiiiii pt prima lunisoara a Sarei
multa sanatate sa creasca mare si frumoasa

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

La cat mai multe luni SARA !!!!!!! Sa fii cuminte si mancacioasa !!!!!!! Si mamicii !!!!!!!!

Mai treci pe la noi sa ne mai spui cum te simti si ce mai face Sara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna,dragelor!
am intrat doar sa va salut si sa va spun cate ceva despre noi.dar nu vreau sa intristez pe nimeni asa ca nu insist cu detalii.va spun doar ca am descoperit ca bebele meu sufera de o malformatie foarte grava la inima si nu se stie daca va trai.e nevoie de 3 interventii chirurgicale dintre care prima e foarte importanta.daca va trece de ea are sanse sa traiasca.marti mai fac niste analize si o sa stiu mai multe.nu mai pot scrie...
va pup pe toate

diana_g 32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Diana-ce rau imi pare ,sper din tot sufletul pt voi sa fie bine
cind ai facut morfologica sau la eco ce le-ai facut pina acum nu s-a vazut?
ce ciuda mi-e pe viata asta uneori
iti tin pumnii si te rog sa ne mai spui cum esti si bb

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Diana cu Dzeu innainte si sigur va fi bine...nu te consuma cai faci mai mult rau, trebuie sa fi puternica

Mikuta multa sanatate Sarei si la cat mai multe lunisoare!

Petro si la noi e la fel cu vaccinurile...si cu progamarile am dreptul la orice spital din regiune .

Danangie nu trebuie sa te descurajezi...cat mai mult repaus si asculta sfatul doctorului.

Dupa vaccin mandra mea era si mai agitata seara...reusea sa stea treaza si 3 ore, acum vad ca sa calmat...manaca si doarme mie si frica sa o schimb sa nu o trezesc .Sper sa doarma incontinuare asa, ca peste 3 sapt ma reintorc la munca si pana la diversificare mai e.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Salut gagici
Ginger-auguri pt prima lunisoara a piticotilor
multa sanatate si sa creasca mari
cam pe cind poti sa-i prezinti si noua sa-i cunoastem?

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!Cum a fost sfarsitul de saptamana?

Diana,ce veste teribila,imi pare asa de rau!Incearca totusi sa fii optimista si roaga-te,nu se poate sa nu supravietuiasca bebelusul tau!Cand simti nevoia,intra sa vorbim.Nu deranjezi pe nimeni,sunt fapte de viata si cu atat mai mult e necesar sa te descarci.Ai grija de tine!

Danangie,capul sus,o sa fie bine!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Ciaooo !!

stefania - ai vazut ca s-a rezolvat problema si singura ? Eu zic sa nu te mai stersezi cu kk atata vreme cat alaptezi ... laptele matern este digerit mai bine decat cel praf si deci nu se poate vorbi de bb constipat in cazul tau.

Cu vaccinurile, nu stiu daca sunt sau nu norocoasa, ci pur si simplu asa se face in regiunea noastra. Dar sunt sigura ca si pe la voi e aproximativ la fel, odata ce ai inscris-o la pediatru si i-ai facut tessera sanitara, asl iti trimite in automat cand si ce vaccinuri tre' sa faci. Oricum, uite www.mammaepapa.it/salute/pag.asp?nfile=sa_vacc_italia" target="_blank">schema vaccinurilor in Italia.

In rest, totul bine? Creste bine pitica, te lasa sa dormi noaptea? Mai povesteste-ne ce ispravi face.

dana - da-mi voie sa-ti spun parerea mea ... iarasi te stresezi inutil. Mai ales ca, asa cum spui si tu, nu ti-a fost pus definitiv diagnosticul de placenta previa. Stai linistita (fizic si psihic) si ai sa vezi ca va fi totul bine. Daca toate celelalte analize ti-au iesit bine, nu cred ca e cazul sa iti faci griji.

multumesc mult...junioara creste bine...papa(daca ar fi dupa ea mereu)doarme binisor... noaptea ne lasa sa dormim..se trezeste doar la masa.....in rest..mai face cateodata mofturi..vrea sa fie furba..dar nu-i prea iese ca ma'sa-i mai furba...cateodata o doare burtica cu adevarat dar rarutz..si atunci mi se rupe sufletul pana cand nu scoate toate aerele ... si se simte mai bine..in rest

va pe toate si va doresc numai bine.. scz..dar avem timpul conometrat... nu am pe nimeni cine sa ma ajute..tati a inceput munca intens tare..asa ca am ramas singurele toata ziua...e cam dificil dar basta ca reusesc sa ma organizez...si totul devine mai usor....

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput