Timisoara, Impreuna! (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

no, hop si eu un pic p-acia!
fetele, doris si laura, sper ca ati terminat-o cu zilele astea horror!!!!
doris, ti-ai tratat piciorul cumva? comprese, ceva creme, masaj...ia si tu un pupik sa-ti treaca!
laura, pupam buba mayei mici sa treaca repede. asta e doar inceputul. si robi a dat deja de doua ori cu capul, a avut si doua cucuie mari de tot dar doamne-ajuta, doar atit.
lormi, imi pare rau ca n-a fost sa fie acuma, dar lasa ca vine el bb, cind nici nu te astepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor am bagat si 2 filmuletze cu Maya mea.
1.Asa papa Maya mea.
2.Micutza dansatoare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

No, Laurelu, saru-mana de terapie, asta era remediul sa-mi revin, fiica-ta...
Auzi, cand o sa fac o oala mare de musaca, promit ca vin si i-o aduc la Maya, ca tare-mi place cum papa ea...
Si ce tare e cand imita rokerii...
De cum fumeaza bunu, nici nu mai zic...
Si indienii, e tare de tot...
Sa-ti traiasca minunea...ca e dulce foc...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Laura, fiu-miu s-a indragostit de Maya, cred ca s-o uitat de vreo 3 ori la filmulete. Faina fata ai sa va traiasca!
Doris, imi pare rau ca ai avut asa o zi nasoala.

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, saru-mana de pupici, am pus o fasa elastica si e mai bine...
Sa stii ca eu tot nu ma misc, stau aici cuminte pana maine si ma distrez de altii...ca nu numai eu am parte de zile ca astea...

www.youtube.com/watch?v=aEiBO7jQkCw&feature=related" target="_blank">bad day 1

www.youtube.com/watch?v=PPFNxzJ0Flc" target="_blank">bad day 2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Laurelu si Doriselu si mai-mai la amandoua. Pai dar stiu ca asta chiar a fost zi horor pt voi

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Laurelu ce sa mai ... Maya e criminala.
Sa vedeti azi cum Emma a cerut pentru prima oara o surioara sau un fratior ... ca nu conteaza ... ca ea nu are cu cine sa se joace , ca o sa aiba grija de ea sau de el ca si de Maya avea grija si vroia sa se joace cu ea ...
eu , tati

si cand ma gandesc ca ea zicea chiar si azi ca ei nu ii plac bebelasii si nu vrea la gradi la copii

Zicea Emma:"Hai mai tati , ca nu e corect sa nu am o surioara sa am si eu cu cine sa ma joc. Tu nu vezi ca tu nu te joci cu mine? Nu e corect"

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Fetelor cafeaua este servita.

Acum o sa merg sa citesc din urma tot ce ati scris ieri dupa amiaza ,pentru ca eu am fost acasa .Apoi revin cu completari.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Laura tare de tot Maya ,dar eu daca facea Laura mea asa cu mancarea eram cu nervii in pioneze.Ai multa rabdare.Pupici Mayei sa ii treaca buba,dar nu am inteles daca ati mers sa o coase sau nu.

Dorisurata zi cea de ieri ,sper sa nu mai ai alta la fel.Eu repet cred ca eram un car de nervi ,poate voi stati mai bine la capitolul asta.

Deya succes la examene.

Claudia unde esti? Ma lasi asa singura la cafea?

Aida daca Emma vrea ,poate ar trebui sa mai faceti un bebe

Lormi cum esti?Ti-a trecut supararea?Nu iti pierde speranta.La mine s-a intamplat cand mi-o pierdusem si vroiam sa infiez sau sa fac inseminare .

Va pupacesc pe toate si va doresc o zi mai buna.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Vezi ca stii sa iti ridici singura moralul Doris draga,ca doar esti femeie de femei,prin exemplul dat in filmuletele din youtube,hai ca se pot intampla lucruri si mai rele,toti avem parte de zile din-astea,totul e sa fim sub control,a fost nasol tare,dar mai nasol a fost cu psihicul tau unde ziceai ca stai nemiscata ca nu cumva sa-ti pice candelabrul in cap,faza asta parca imi aduce aminte de o povestire a lui Ion Creanga stii tu aia cu drobul de sare hai ca toate au o rezolvare si sa vezi ca nu a fost pedeapsa de sus ptr ceva,ti-au iesit si crema si budinca in stresul ala,fruntea sus de la mine ptr tine.
Laura draga,nu te stresa nici tu prea tare cu ce s-a intamplat Mayei, Andi are deja ceva copci la frunte,ce rost are sa dam vina unii pe altii ca nu poti sta 12 ore pe zi sa ii pazesti,astea mai vin,da ai o D-soara tare rau cu papicu stim si noi si Andi facea la fel dar cu dansul e tare rau,sa-ti traiasca bubulina,crofnele s-au gatat deja,iti arunc data viitoare,da puteai si tu sa arunci niste cozonaci ca mi-ai facut pofta cu ei.
Katik din pozele tale nu e asa urgie mare de zapada la tm,intr-adevar exagereaza astia de pe la stiri,macar sa numai fie asa frig sa nu ii mai fie groaza lui Lore sa iasa din casa pentru gagicile ce incep maine lucrul.
Deya tinem pumnii la examene si eu cunosc niste sarbi stabiliti in tm de pe clisura de langa Moldova Noua,super oameni sarbii astia,eu lucrez aici cu niste croati si sloveni,sunt cei mai de treaba oameni din intreprindere,dar eu cunosc sarbii din tm oricum,am crescut printre ei,apropo Silvana ai ceva cu Magazin prin youtube sau alte site-uri,de ei chiar mi-e tare dor.Srecna nova godina sarboaicelor.
Aida fa-i pe plac draga micutei Emma ca se plictiseste fara un fratior sau o surioara,dar grabeste-te pana nu va fi prea mare diferenta intre ei ca atunci numai nu se joaca ei unu cu altul,la mine e circ ca e diferenta 9 ani intre copii,nu au nici un fel de activitati comune dimpotriva nici nu se suporta in aceeasi incapere ca incepe cafteala.
va pe toate.O zi buna,da buna va doresc.
Uita ca beau eu cafeaua cu tine Lore ca de obicei,am compus si eu pe aici.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput