Timisoara, Impreuna! (74)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia74 spune:
Neata,se pare ca eu sunt cea mai matinala azi,chestia e ca acuma am timp,deoarece copiii inca dorm,ca intotdeauna sunt matinala mai ales ca sapt asta a fost trezirea la 5.
la fete sau micul dejun.
Mai Silvano eu am tot facut modificari in albumele mele,eu m-am tinut de promisiune si am pus exact la cateva minute dupa ce am scris asta aici,asa ca intra la primul meu album si ultimele 2 poze sunt de la meci la poli,mai am o droaie facute,mai ales ca pe atunci inca mai juca Contra si i-am facut niste poze in actiune pe teren.
Sunt super happy ca la echipa noastra VFB Stuttgart joaca Ciprian Marica si il cumpara si pe Sergiu Radu de la Wolfsburg asa ca 2 romani atacanti,sper sa faca treaba buna,trebuie sa imi cumpar tricou nou.
Lormi imi pare rau si eu am trecut printr-o faza cand plangeam daca imi venea ciclu,am facut si o insemantare artificiala dupa tratament hormonal si tot nu s-a prins,uite si la fetele astea prin cate au trecut si apoi tot a venit bebeu,toate la timpul lor.
Aida imi pare rau de cele intamplate intre patrupedele tale.
Merg sa-mi gat si eu cafeaua si apoi la treburile casnice.
Pusi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
claudia74 spune:
Ce mi-ai facut-o Lore,in timp ce scriam mi-ai luat-o inainte,ma miram cum de nu esti tu trezita! Da ce e luni,de ce ti-e groaza,incepeti serviciul fetelor,lasa ca vi-a ajuns leneveala,mai ales ca ati tinut-o numai in distractii,ce rea sunt!
Mersi de cafea.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
lore03 spune:
Claudia nu m-as trezi eu asa devreme dar ce sa fac daca Laura la 8 fix pune mana pe mine si zice "nu mai pot sa dorm mami meu,du-te si adu laptele"
Nu imi este groaza de lucru ci de frigul de afara cu care sincer nu ma impac deloc.
un suflet trist
lore03 spune:
Mama ce liniste astazi .Ce se intampla?Doar eu bantui pe aici?
S-a racit cafeaua ,dar mai dau un rand cand va hotarati sa apareti pe aici.
Hai va pup !!!!!!
un suflet trist
claudia74 spune:
Da am vazut aici la tv ce urgie e in ro,nu am mai avut timp sa am uit pe protv la stiri,dar au dat si ai nostri la stiri ce zapada si ger e in ro dar ziceau de bucuresti nu credeam sa fie si la tm la fel,e asa zapada mare si la voi si frig, au anuntat - 15 grade,chiar asa rece e si la voi?De asta mi-era si mie groaza cand eram in ro,cu naveta la gradi si apoi la servici,egal ce vreme era,o caram pe Deni in fiecare dimineata la cresa si apoi la gradi,la 6,30 era trezirea timp de 6 ani,ce mila mi-era de ea saracuta,dar mergea bucuroasa la gradi,nu am avut niciodata probleme sa intarzii la servici din cauza ei.Merg sa-mi gat gogosii ca m-am saturat de tortaraie cu creme,am framantat niste gogosi.
Doris m-am uitat putin pe prima pagina acuma,vezi ca e o greseala de tipar,cred,la Mihi scris ca e nascuta la 1074 in zodia Pesti cred,am vrut sa vad cam ce varsta aveti toate.
Danitin,ma abonez sa iti ridic moralul,prin a-ti spune ca esti frumoasa,dar sa-mi spui cam la cat timp ai nevoie sa auzi asta, ca sa te simti bine,sa nu-mi spui ca zilnic, ca-i bai mare,daca cumva nu intru intr-o zi sa iti spun ce te faci dragutza!esti cu moralul la pamant toata ziua.
aidaciolac spune:
Ciao fetelor , pai se pare ca da , este cam liniste azi pe aici
Hm , ce iti e si cu felinele astea ... va puteti imagina ca la 8 Misu inca nu era trezit cum trebuie din anestezie.
Acum deja este afara in atelier si ii place in cutia pregatita si se pare ca e si cald acolo.
Saracu se vede ca are dureri ... asa mila imi e de el ...
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Lormi spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Lormi
Lormi
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Lormi
deya spune:
Intru un pic pe fuga ca sunt cu nasu in foi si fac si bagaje pentru timisoara.Multumesc de incurajari sper sa iasa bine.
Va iau asa la gramada,
ines bafta la doctor,
aida sper sa e mai bine pisicu,
lore prima zi e mai grea dupa iti intrii in ritm,
maria sper ca e bine la mama ta,
silva esti sarboaica?mi-a scapat ceva mie?sau te confund?
katik multumesc de sustinere.
gonghy ai recuperat din urma?
hmm cine maie lormi vine mami soarele si pe strada ta mie numai asta imida puteresamerg inainte desi problemele mele sunt minore da eu le vad tareee mari(copil mic ce sunt).
ana?anda?unde sunteti.
stie cine cum pot sa imi fac jurnal aici?dau pursi simplu la new topic?sau e mai complicat.
v-am pupat ne mai auzi pe ji
PROGRAMU MEU:miercuri examne joi examen vineri examen.
Cu Dumnezeu inainte trec eu si peste astea.
va pup
silvana75 spune:
'neata la gagici
Lormi,
Claudia, gata vazut pozele, Haide Poli!!!!
Deya, da sunt sarboaica si am si verisori in Resita bafta la examene!
Aida, ma bucur ca Misu e mai bine
Maria, drum bun si sa ne auzim cu bine.
Lore, saru' mana de cafa, tare buna
Celelalte fete pe unde umblati? Va pup si revin, ma apuc de treburi administrartive
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007