Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna dimineata!
profit si eu ca-i duminica azi si tati e acasa si am intrat pe net putin, la o cafea. apropo, a dat cineva cafeaua azi? daca nu, poftiti de la mine, tot din moldova, ca-i buna tare...

am vazut minunatele poze ale familiei Popescu. jadi, ai niste copii superbi, ochii lui dodo m-au dat gata si mi-a mai placut tare mult ca sunteti asa o familie mare si unita. cred ca ati avut niste sarbatori de vis. felicitari pentru inceperea serviciului asa bine (felicitarile i se cuvin lui dodo). nu mai spun ce baiat mare e si vlad si ce bine seamana copiii astia cu tine...

andreea, am vrut sa-i arat si eu lui denis ce frumos e raducul tau, dar el s-a moftorit si m-am uitat singura. dar i-am povestit si lui si a zis ca asa o sa murdareasca si el boticul...

imi plac tare mult familiile cu doi sau mai multi copii, asa ca n-am sa ma opresc nici eu la unul. am vazut ca si la andutzy a venit mosul, deci au fost cuminti. pupam baieteii dragalasi!

vreau sa-l laud si eu pe denis al meu care de vreo 2 zile a invatat sa se intoarca singurel pe burta si repeta intruna, doar ca nu stie sa se dea si inapoi pe spate si de multe ori il gasesc chinuindu-se si mormaind ca nu se poate intoarce...e super simpatic si-s tare mandra de el, desi toti copiii ajung sa faca asta, unii chiar mai devreme, dar eu il laud intruna pentru reusita! si spuneam cand a implinit 5 luni ca aluat putin in greutate, dar la masuratoare am vazut ca s-a lungit mult. nici nu mai incape in cadita si de multe ori face baita in cada mare. am da va pun niste poze de la o balaceala.

va pup si mai revin!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Vreti o cafeluta ?

Andutzy asteptam si completarea albumului

Am uitat sa va spun ca ieri am implinit 6 lunisoare , ce mare am mai crescut. M-am uitat la poze mai "vechi" de la o luna-doua si e o diferenta mare. Concluzia: vreau sa opresc timpul Si ca sa simtim ca deja suntem mari am facut si un progres: s-a ridicat Lorinuta singurica in picioare tinandu-se de marginea patutului si inca ce viteza are, nu am mai incercat pana acum dar vad ca Lori are ganduri marete

La noi e urat si bate un vant urat tare. Azi e si ziua finututlui si trebuie sa iesim din casa, brrr.

La multi ani Ioanelor si Ionutilor sanatate multa si fericire cat sa va umple sufletele si buzunarele! Iar strumfeii sa creasca frumos si sa fie ascultatori!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Waw, ce vesti bune aud! Sa va traiasca toti frumosii si frumoasele!

Maiiiiiiiiiiiiii, dar voinica mai e Lorinuta. O ia repede la picior daca s-a ridicat singura in picioare. Ai fost pe faza sa faci poza?
Felicitari! Dai de baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineta.Bravo Lorinuta,deja in picioruse.Ce repede trece timpul.Si eu ma uit la poze de cind era mai mic si acum nu mi se mai pare un bebelus ,parca ar fi un barbatel in toata regula.Ieri a zis foarte clat tata.Si cit mi-am batut gura cu mama.Lasa ca zice el si mama

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by loredana_76

Buna dimineta.Bravo Lorinuta,deja in picioruse.Ce repede trece timpul.Si eu ma uit la poze de cind era mai mic si acum nu mi se mai pare un bebelus ,parca ar fi un barbatel in toata regula.Ieri a zis foarte clat tata.Si cit mi-am batut gura cu mama.Lasa ca zice el si mama

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Frumos copil! Sa-ti traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

nu schimba nimeni capitolul?
am zis ca va pun niste poze sa vedeti cum faceam noi www.flickr.com/photos/12285891@N07/2170658217/" target="_blank">baita, ca sa intram curati in noul an.
felicitari lorina pentru ridicatul in picioruse! ce fetita mare!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata!
Multumim de cafea si de aprecierile pentru poze! Si mie mi se pare ca am baieti frumosi dar sunt subiectiva, sunt copiii mei, nu?
Si casa aia frumoasa nu e a noastra, e a mamei2, de aia ne si face placere sa mergem mai mult pe la ea, sa avem si noi loc mai mult de intins jucariile Speram si noi ca in 1-2 ani sa ne mutam la tara si sa avem spatiu de desfasurare desi nu ne este rau nici acum!

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Avem un capitol nou!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Oanooooooo, am citit ieri 18 pagini sa vad ce zici de sarcina si nu am gasit nimic! Cum e?

Jadi..cine stie. Poate la anul. Ca acum nu fu sa fie.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput