* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *
Raspunsuri - Pagina 17
alexia28 spune:
Lala chiar vroiam sa te intreb daca la Medlife iti fac prima baita la bebe si acum am aflat, saru mana
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMR 7 SAPTAMANI
nemary spune:
neatza si de la noi! am inceput sa nu mai dormim prea bine, mi se umfla mainile la fel cum zicea si Alina, de nu pot prinde nimic cu ele, amortesc f.usoar si ma intorc de pe o parte pe alta toata noaptea. dar mai avem putin si gata, or sa inceapa altele.
Irlandeza si Laura Ioana nastere usoara asteptam cat mai curand vesti din partea voastra.
Mari 36 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
miri hai ca eu am tras o plimbarica prin zapada!! e mai sus de genunchi.
laura n-a spus la ce ora are cezariana. stau cu ochii pe telefon mai ceva ca pe butelie sa vad mesajul!!!
Doamne ajuta sa fie totul ok!
39+ EVA MARIA
AMR 3 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
miri_mik spune:
a zis a zis, acu cateva capitole, ca parca joi dimineata dar nu mai tin minte la cat:( si mor de ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaa! deci, nu ti-ai incaput in piele, ai iesit totusi...
mai, eu am doua prietene care trebuie sa se intoarca azi din bucuresti...cu masina. nu vreaus a ma gandesc ce emotii tre sa aiba saracele:(
miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
kossir spune:
Buna fetelor,
"LA MULTI ANI"!!, un an nou fericit, alaturi de bebeii si familiile voastre, copilasi sanatosi, laptic muuult, tot ce va doriti sa va aduca 2008.
Sa va traiasca bebeii celor care ati nascut, sunteti asa multe de cand n-am mai intrat, va pup pe fiecare in parte, fiecare copilas dragalas, sa fie sanatosi, macaciosi, Doamne ajuta pentru fiecare in parte.
Laura Ioana, Irlandeza , nastere usoara, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostrii.
Va pup pe toate.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
adab spune:
Buna Zuzelor ! In primul rand sa va spun si eu La MUlti ANi si sa fie noul an plin de bucurii si sanatate alaturi de clopotzeii noi sositi pe lume sau ce urmeaza cat de curand sa vina.
AM fost tare lenesa la scris mai ales in luna dec. cand ori prea ocupata cu serviciul, ori pregatiri de sarbatori, musafiri din plin, vizite... Acum din inaurie voi avea timp liber de m-oi plictisi. Nu mai merg la job , am timp sa-mi fac si valiza de spital si alte cumparaturi necesare pt. bebelina mea ce va sa vina in februarie.
AM atatea intrebari sa va pun.....mai ales celor cu "experineta" deja....dar asa pe rand.... sa nu va sufoc prea tare. Da, se pare ca suntem mai putine cele din februarie. Sau poate apar la iveala de pe acuma, cand isi mai iau si concediu prenatal si stau pe acasuca.
SI aici la CLuj e zapada si azi e cerul senin...daca s-ar incalzi putzintel ar fi super la o plimbare prin parc.
O prima intrebare: nu e voie sa manaci ficatzei in sarcina, in ultimele luni? si de ce?
Iar despre apa plata cu magneziu.... Stiu ca in occident se gaseste (Hepar ar fi o denumire). AM cautat si pe aici, nu am gasit, dar am observat ca Borsecul contzine ceva mai mult magneziu fata de altele. Cine are Hepar, poate sa-mi spuna contzinutul procentual de magneziu ce-l contine....
Va pup pe toate si promit sa fiu cat mai la curent de azi in colo...
Ada 33+
miri_mik spune:
kossir, muuuuuuuuuuuah! sa ai parte de un 2008 implinit si plin de surprize placute!
adab, eu ziceam de hepar, nus tiu ce concentratie de magneziu are, ca nu am o sticla la indemana, dar gasesti informatii pe site-ul lor oficial de hepar.fr. ficateii nu erau buni in primul trimestru de sarcina,ca, zic unii, ar produce malformatii fatului. pe ultima suta de m... nu cred ca mai are imp, prin urmare, vaz ca eu cu mitsu ne-am dats erios la pate serios:))
miri_mik 39s en cours bebe sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
DidiAlex spune:
Laua_Ioana Nastere usoara si bb sanatos si mancacios iti ureaza Mamicile de mai-iunie 2007
Irlandeza, nastere usoara si bebelina sanatoasa!!!
Ellenuta spune:
zuzici ..
POZE NOI CU ZAPADA
39+ EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
miri, da, dimineata se duce la spital dar parca n-a spus la cat exact are cezariana .. oricum, io-s cu ochii pe telefon in asteptatrea smsului ..
39+ EVA MARIA
AMR 2 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC