* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *
Raspunsuri - Pagina 14
alinaatudor spune:
neata...
wow...ce de zapada...nu e deloc divin...iubitul meu se chinuie de o jumate de ora sa iasa cu masina ...e total aiurea...mai pleaca si pe drum..of...stau cu teama...
Unde sa te duci mai mishule...stai in casa...pai asta e vreme de iesit..iti ajunge zapada la burta...hmmmm
Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
Mitsu-bishu spune:
Eee, na! Nu o sa ratez asa frumusete de ninsoare... E bine ca e devreme, ca nu ies copilutsii la joaca sa imprastie zapada... Da, stiu, pentru cei care au masina e naspa... Dar eu dau o fuga pe jos pana la banca si la Cora, poate totusi au deschis. Daca nu, ma duc la Moghiorosh, sa-mi iau niste mandarine si d'ale gurii hihi! Ce fun o sa fie! Aaaa, plus ca azi ma duc dupa cadita si ce mai e necesar... Ca de cand cu ceaiul asta de zmeur am niste intepatuuuri... A coborat bebe jos de tot, simt cum da cu labutsele in colul meu! So... Cat ma mai pot misca ma duc la shopping! Plus ca de luni o iau de coada... Deci oricum o sa ies afara, in scopuri mai putin placute si utile! ya all!
37+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
alinaatudor spune:
Da mai Mitsule, e tare frumos..io ma uitam pe fereastra si am vazut ca pe trotuar daca mergi iti ajunge zapada la mijloc..pe bune..ca cine a stat sa dea zapada de pe trotuar..si unde sa o dai...ca ..cei cu masina..o dau pe trotuar:D...cam aiurea...
Oricum...apropo de cadita...am vazut ca vb aseara dar..imi era mult prea lene sa ma uit la a mea...cica si pe a mea scrie babyok...si e de aia cu forma de bebe inauntru..a fost vreo 60 ron, in carff...si scrie ca e pana la 3 ani..adik 36 luni:D...la inceput il pui pe bebe in forma..apoi il pui invers..si sat ca in fotoliu...vom trai si vom vedea cum se foloseste..daca nu merge..o dam la altii:D...adik..nu te ingrijora de spatiu..ca..nu trebuie sa depozitam tot..le dam la altii daca nu ne mai vin sau nu sunt potrivite noua, nu?!
Alina 34 si Stefania
AMR 6 Saptamani
irlandeza spune:
'Neata.
AM PIERDUT DOPUL , la 4.30. Acum ma pregatesc sa merg la spital.
Cine-mi da un nr. de telefon ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
40+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 0 zile ?!?! O FI AZI ZIUA CEA MARE ?
Mitsu-bishu spune:
Ceee??!
Irlandezaaa!!! Cred ca am emotii mai mari decat tine!!!
Cum e? Doare? Ai si contractii? Sau te duci la spital sa vezi ce si cum? Sa ne spui si noua... Daca nu e azi... Ramai la spital? Ii lasi sa iti induca nasterea? OOoof, scuze ca am atatea intrebari, dar toata noaptea m-am holbat la site-uri cu nasteri de tot felul si mi s-a cam sculat parul pe mine! Pup si succes! Iti tin pumnii!alinaa... Nu stiam cat e buna cadita si ma gandeam ca... Da, as da-o la altii dar pe de alta parte as pastra-o pentru viitorii bebici Asa mi se pare frumos,... Sa aiba urmatorii ceva de la "fratele cel mare"... Cum hainutele se tocesc repede ma gandeam la cosulet, la cadita, treburile astea. In fine... Mai, tu esti la Ploiesti? (mama cica e super viscol acolo... e friig si zapada mare!), ca aici la mine din cate vad eu pe geam e cam de 30 - 40 cm zapada... Nu e chiar pana la brau... sau poate aici, fiind un loc mai ascuns (intre blocuri) nu a nins cum trebuie? Dar nu prea are de ce... Ca doar legea gravitatiei face ca zapda sa cada de sus in jos... Anyway... Eu zic ca e tare fain afara si abia astept sa imi scot nasucul in aerul ala proaspat si sa gust cativa fulgi direct de la "Sursa" hihi!
37+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
alinaatudor spune:
Astea sunt pentru tine Irlandeza...Te pupam..si mult succes...
Alina 34 si Stefania
AMR 6 Saptamani
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ceee??!Irlandezaaa!!! Cred ca am emotii mai mari decat tine!!!
Cum e? Doare? Ai si contractii? Sau te duci la spital sa vezi ce si cum? Sa ne spui si noua... Daca nu e azi... Ramai la spital? Ii lasi sa iti induca nasterea? OOoof, scuze ca am atatea intrebari, dar toata noaptea m-am holbat la site-uri cu nasteri de tot felul si mi s-a cam sculat parul pe mine! Pup si succes! Iti tin pumnii!
Pai nu doare mai tare ca ieri. Sunt niste dureri putin mai mari ca la ciclu. Daca am reusit sa dorm azinoapte, da' la 4.30 m-am trezit din cauza durerii, m-am dus la baie si mi-a cazut dopul in mana, am simtit ca iese ceva, si-am pus mana. Si am sunat la spital, au zis sa merg sa vedem daca s-a deschis colul. Inca nu stiu daca raman la spital, probabil ca da.
40+ bb PATRICIA ALEXIA
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
'Neata.
AM PIERDUT DOPUL , la 4.30. Acum ma pregatesc sa merg la spital.
Cine-mi da un nr. de telefon ?
40+ bb PATRICIA ALEXIA
NASTERE USOARA !!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
LAURA IOANA ASTEA SUNT PENTRU TINE SCUMPO !
HAI, CURAJ BEBE SURPRIZA ! FORTA MAMICO !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
alinaatudor spune:
Nu Mishule..sunt acsa la Buc...Mircea saracu tre sa ajunga la ploiesti...cica l-au ajutat drumarii sa iasa de pe stradutza...vai saracul...oricum..cica se duce la gara si ia trenul..ca...nu mai merge cu masina...
Eu ziceam ca e mare zapada si din cauza ca oamenii dau de pe masini pe trotuar..si maresc troienele..cel putin asa e la mine ...in fata blocului...oricum..vezi tu cum sta treaba cand pui piciorul afara din bloc:D..si daca poti iesi la plimbare...do it...:D
Eu abia astept sa intre Miri..ca mai citesc una alta...ce s-a scris azi noapte si am cateva intrebari legate de baita:D..
Alina 34 si Stefania
AMR 6 Saptamani