* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (108) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

iuhu..sunt si eu pe aici...adormisem, dar m-am trezit si acum nu mai pot sa dorm.
N-am niciun semn de nastere, dar in schimb sunt racita cobza!

Angi, e un frumos Pupi! Are degete de pianist!

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Angeli' - am vazut pozele cu puisorul vostru - Este o dulceata de baiat!
Felicitari pentru prima baitza!

Poze-David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, tnx! Deci magneziul scade tensiunea... E bine de stiut, si-asa zici ca-s animal cu sange rece, am 9 cu 5...
Angelique, vaaaai, ce frumos e Pupiliciul! Ce se lafaie el acolo la baitsa... Si ce putsa are Ptiu, sa nu ti-l deochi! Si mie imi plac manutsele alea cu gropite si cu degetelele lor mici mici cand te strang de deget si se vede diferenta aia uriasa... Vai, cand povestesti de alaptat... Imi vine sa plang... Ma si imaginez pe un scaun d'ala care se balanseaza, imbracata intr-o camasa de in, dandu-i laptic lui baby si mangaindu-l pe falcuta fina... Abia astept! VREAU SA NAAAASC!
In fine, m-am tampit... Eu acum vin de la bucatarie, unde am mancat ca sparta numai alimente "interzise": feta si pate de ficat, cu rosii, castraveti si ceapa rosie din belsug! Pana acum 2 saptamani luasem numai 10 kg, acum in ultima luna cred ca ma dublez!!! Aaaa si sa nu uitam de biscuiteii cu jeleu de cirese si de rodia ce va sa vina!

Anyway, eu o sa va urmaresc si o sa refreshez pagina... [red]miki[/b] ce bine ca esti aici, chiar ma gandeam ca o sa patesc ca in alte nopti, sa raman singura si sa port monoloage deshucheate!

37+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Voiam sa scriu miki, da' nah...

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

buna, mitsule. da sunt aici, dar nu intreaga..ma simt ca un zombie! aa..branza feta nu este interzisa daca este facuta din lapte pasteurizat, iar in noile reglementari de aici, pateul dwe fical nu este ni el interzis pentru ca nu contine suficient ficat care sa afecteze sarcina. maine imi cumpar si eu

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 2 ZILE!!!

Mergi la inceput

uh well... Si eu ma gandeam ca la cat ficat pun astia... Oricum, in luna a noua de sarcina nu prea vad ce se poate intampla. Cat despre feta.... Nu am cum sa verific daca e din lapte pasteurizat sau nu, ca aici eu o cumpar la kg si tanti aia de la magazin ar zice orice ca sa mi-o vanda! So.. Dar ... Mai avem cel mult 18 zile si iesim asa ca...

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

mitsule, ma retrag si eu. chiar am nevoie de somn. te pup

Miki 39+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

AMR MAXIM 2 ZILE!!!

Mergi la inceput

Ok... Somn usor!

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

'Neatza! Ce sa fac daca nu mai pot sa dorm? Ufff totul se trage de la miscari ale bblusei, se pare ca a fost cuminte pana acum, iar acum isi face de cap...pe ultima suta de metrii.
Si daca tot e....03.01..........
LAURICI I
LAURICI I
LAURICI I

LAURICI

34+
AMR Max 6 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Neatsa! Eu nici acum nu m-am dus la culcare...Astept sa se faca putina lumina sa ieees din caaasa!!! Dumnezeule, nu stiti cum a nins azi-noapte! Afara e pur si simplu divin! Si inca mai ninge asa ca in povesti, leganat si cu fulgi pufosi... Si mi s-a aburit geamul, hihi. De ce nu a putut sa fie asa si de Craciuuun?! Anyway, niciodata nu e prea tarziu si abia astept sa ies sa ma uit in sus, sa imi cada fulgi in ochi si pe limba si sa fac bulgaaari! Ca iarna asta nu am reusit sa fac niciun bulgare real!
Nu imi vine sa cred! Ma mai uit din cand in cand pe geam si ma minunez.. Sper sa nu se topeasca prea curand! Imi vine sa trezesc lumea din casa sa le arat eu ce frumos poate sa fie afara!
In alta ordine de idei... Voiam sa ma duc la Cora, da' cica boii aia deschid abia la 14:00 Asa o fi?! Ca nu mai am nimic de mancare - mi s-au dus cerealele, laptele, gemul, tot... Mai am niste pateuts si niste icre, dar nu am paine Pana una alta, ma duc sa imi mai pregatesc o portie de "potiune" - btw, parca Irinouka spunea ca ceaiul de zmeur e amarui? Mie nu mi se pare, initial nu am observat nicun gust, acum ultimele doua dati avea gust de iarba cah cah... Dar asta din cauza ca l-am lasat sa se raceasca... Oare il fac eu prea slab? Pe prospect scrie sa pun o lingurita - o lingurita jumate la o cana de apa (250 ml)... E putin?!?
In fine... Ma duc sa imi mint stomacul cu fiertura de buruieni... Poate mai "inviati" si voi pana revin! Pupici si va doresc sa ninga si la voi ca la Bucuresti!!!

37+

Atat mai avem!

Mergi la inceput