Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
mihailescu teodora spune:
Ooooo,Rox,acum am vazut ca si mama ta are probleme!N u-i de glumit cu tensiunea si cu hemoragia,mai ales daca e combinata.
Epistaxisul este in general asociat cu HTA,dar si digestiva/Nush ce sa zic,dar nu-i a buna
In alta ordine de idei,descrie te rog ,,procedura brevetata de Sabinelu'' -pt scos muciosii,n-avem inca,nu dorim,dar sa stim ce si cum!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Tomasa,faptul c-ai nascut prin cezariana,firma n-are loc special amenajat pt. alaptare,distantza servici-home,etc.....Se pot invoca f multe motive
Mihnea
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
ramonarosca spune:
Intram si noi dupa "o suta de ani"...dar ce sa facem?! cu munca, cu bebe...acum un pic in vacanta, in tara, o adevarata aventura cu bebe pe avion, nu sugerez la nimeni asa ceva.
Sa nu uitam sa zicem: "La multi ani si bebei sanatosi si frumosi la toate fetele"
Normal ca vin cu o mare rugaminte la Roxana: Stiu ca demult ai scris tu o Schema de Diversificare ptr Bebei, si as vrea sa te rog sa o mai scrii o data sau daca poti si vrei te rog din suflet sa mi-o trimiti si mie la adresa ramonna20@yahoo.com. Nu stiu unde sa ma uit in urma, si tare as vrea sa mai cunosc niste opinii, pentru ca am fost la dr. aici, dar nu m-a lamurit, iar dr. din Doha nu prea pot sa-l ascult, ca aia mananca diferit de noi.
Iti multumesc din suflet si multi pupici lui Andrei, si la toti bebeii.
Ramona si Vlad
Stati sa-l schimb pe kkcios si revin!
Mihnea
betty78 spune:
Ufff, s-au inchis ambele aeroporturi. Nana, iti doresc multa sanatate pentru bebe
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
myral spune:
Ramona gasesti schema Roxana + altele pe mailul comun.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Annisia spune:
Mai, nu am timp sa verific daca ati predat stafeta, dar va raspund rapidamente la faza cu riscul maternal...
Eu am luat inainte, dar se da si pentru lauzie, nu numai pentru sarcina. Totul este sa faceti o solicitare conducerii firmei, intreprinderii, unitatii unde lucrati... Astia au obligatia sa formeze o comisie, care include un medic de medicina muncii. Numai cu aprobarea lui se poate lua. Dar e o simpla formalitate...
Concediul de risc maternal se poate lua pe o perioada de 120 de zile, fiind platit cu 85% din salariu... Bafta!
Micul Yannis creste mare
myral spune:
Mai Annisia pai am mai predat stafeta cand ne-am mutat la scutece acum mi se pare mie (zic si eu) ca oricine le poate ura bun venit in clubul scutecelor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
quote:
Originally posted by Annisia
Concediul de risc maternal se poate lua pe o perioada de 120 de zile, fiind platit cu 85% din salariu... Bafta!
Micul Yannis creste mare
Wrong...75% din media salariilor brute din ultimele 10 luni
Si nu se impoziteaza!
Mihnea
slippers76 spune:
Tomasa, am cautat ordonanta de urgenta si asa e, se poate lua si in perioada de lauzie si alaptare. Si e asa cum a spus Annisia, cu diferenta ca procentul e 75%, ca un concediu medical obisnuit. Trimit pe mail-ul comun textul ordonantei, poate va ajuta.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts