Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Fi-mea e intr-a 4 zi de cand nu a facut kk.Sa ma ingrijorez?Azi a tras o basinuta cu un sparc.Precizez ca e alaptata.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, acum inteleg, lasa-i in pace si fa-te ca nu auzi. Vinul fiert ajuta sigur. Deci Stefan serveste vin fiert?

Mama s-a dus pana la urma la Elias, fusese doar la camera de garda la Policlinica 10 de unde apartine. Acum nu stiu daca ramane acolo sau nu. Eu i-am zis ca mai bine ar fi mers la Urgenta la Floreasca, macar ii faceau pe loc ceva investigatii si apoi internare. Asa la policlinica nu i-a zis absolut nimic, doar au tinut-o intinsa. Astept telefon de la tata sa vad ce si cum. O inteleg si pe ea, e o perioada aiurea, nici eu e personal pe acolo, vine si weekend si mare lucru nu cred ca ii fac. Insa eu zic ca era bine macar sa ii faca o eco, ei zic ca e ceva de stomac. Nu pricep eu cum busneste sangele pe nas si gura de la stomac, dar in fine, sa vedem.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Rox, multumesc frumos. Te pup! Sanatate mamei tale!
Betty, asa e! Asa mi-au zis si la spital cand mi-au dat analizele. Pai eu la 6luni vreau sa incep!!!! La noi la iul-aug e mare dezbatere pe tema asta si toate suntem de acord cu diversificarea bebeilor alaptati exclusiv la 6 luni!!
Problema mea a inceput de cand am vazut ca nu a luat in greutate. M-au innebunit de cap asistenta si dr de familie ca nu mai ajunge laptele, ca nu mai e bun calitativ, ca le scad rezervele de nu mai stiu ce la bebi dupa 3 luni si sa incep sa ii dau suculet. Logic ca nu am cedat, m-am tinut tare, dar de cand cu kg si cu fierul am zis hai, treaca de la mine!v Sa fie la 5 luni, nu la 6 ca mine, nici la 3-4 ca ceilalti....offfffffffff!!
Myral, e proportionata bebika ta. Eu stiu ca la bebii nascuti cu greutate mai mica cresterea ca la ea e considerata f buna...

Pupici si multumesc mult ca mi-ati raspuns, mie, o intrusa, nu?
:)

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Io' m-am hotarat ca de azi sa nu mai mananc paine... Da' am uitat de bomboanele de/din pom... pe care nu pot sa le arunc...

Tomasa, o sa pun si poze... poate pe saptamana viitoare.. ca acum nu prea am chef... Mi-am dat seama ca peste o luna ma duc la serviciu.. si m-a apucat melancolia..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Annisia, cu smerenie zic pas la creat mesaje.. sunt prea tuflita la ora asta.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Annisia, cu smerenie zic pas la creat mesaje.. sunt prea tuflita la ora asta.

=====================

Mai baga niste degustari de vinuri si poate mai trece melancolia. Tu ce vei face cu Ioana, cu cine va sta? Pe mine ma dispera nu numai separarea ci si teama de a lasa pe Andrei cu o straina si nesiguranta legata de ingrijirea lui.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara, buna seara, iaca vin cu sanioara... sau mai bine cu excavatorul! Ca azi dimineata n-am mai putut iesi din curte pana ce n-a agatzat domnu' sotzu' un utilaj de ala de se cheama vola sa ne curete strada. Ne-a costat un bulion jumate afacerea...

Dar toata nebunia asta cu zapada a fost spre bine(le meu), ca n-a mai plecat husband-ul la servici si a stat cu noi.

Carpatina, multumesc frumos de mesaj. Eu anul asta am boicotat Connex-ul, sau Vodafone-le sau cum s-o mai numi, si n-am mai trimis nici un mesaj de sarbatori. Am preferat mail-ul. Asa ca iti multumesc tot in scris si iti urez si tie un an bun si linistit.

Rox, imi pare rau pentru mama ta. Sper sa se simta mai bine.

Tomasa, tu ai trimis si carticica cu diversificarea? Tocmai studiam retete pentru pitici. Si eu cred ca o sa incep tot cu legumele, pen'ca parca vad ca daca-i dau fructele inainte, o sa faca pe urma mofturi la legume, cum a facut sora-sa.

Mandarinutza, groaznic ce s-a petrecut la pensiune. Eu n-am vazut la stiri, ca mie nu-mi merge antena de TV (ii astept pe aia de la Romtelecom de trei zile). Sunt cam rupta de lume si de stiri.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana exista genul asta de pneumonie si se numeste pneumonie de aspiratie...mi-a spus doctorul la vremea respectiva In ce priveste masina, intradevar este super si are tractiune integrala, dar si independenta adica pe fieacre roata in parte...dar problema mare era ca pe langa maldarele mari de zapada erau si cativa tampiti care parcasera anapoda si a trebuit sa treaca pe langa eil f aproape...f naspa in conditiile in care zapada era super mare...oricum a reusit si am ajuns cu bine la doctor...iar la intoarcere eu am parcat masina, ca doar de, eu sunt soferul familiei

ah sti ceva, Alexandra imi aminteste de mine, din ceea ce mi-a povestit mama. Pana la 6 luni am fost grasa rau, iar apoi a trebuit sa imi dea si carnitza s-a terminat distractia...nu mai mancam deloc, doar facuta pireu si adaugat si mucilagiu de orez ca sa alunece pe gat. Pana la un an am mancat tot in biberon inclusiv banana si marul subtiate cu mucilagiu, iar pana la 6 ani mestecam la un dumicat de carne cate o ora...era teroare pentru ca masa mea dura in jur de 4 ore si aveam 1.16cm si 18 kg. Tot atunci am inceput inotul de performanta si m-am schimbat...dupa un antrenament de 2 ore radeam totul in cateva minute

Urmy merci de urari

Tomasa nu stiu cat de inchise sunt aeroporturile, dar eu aud avioane aici tot timpul , chair ii spuneam sotului ca de cand cu vremea asta se pare ca au schimbat astia culoarele de zbor

Sabina scumpo, merci frumos...oricum mi-a spus azi doctoritza ca o sa primesc o schme de diversificare si de la ei...asa ca astept sa vad. Incepem cu legume si fructe, iar apoi carnitza si alte cele

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by bebeka

Annissia tu vb odata de concediu de risc maternal dupa cele 126 zile de postnatal.Ai facut ceva in sensul asta?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Cred ca pe mine m-ai auzit vorbind...
Din cite stiu eu,Annisia si-a luat CRM inainte de prenatal pt. ca a avut o sarcina cu multe pb la inceput!
Asa-i Annisia?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Mai baga niste degustari de vinuri si poate mai trece melancolia. Tu ce vei face cu Ioana, cu cine va sta? Pe mine ma dispera nu numai separarea ci si teama de a lasa pe Andrei cu o straina si nesiguranta legata de ingrijirea lui.

Nici macar de degustari nu am chef..

Noi ne intoarcem in formatie completa.. adica vine si mama cu noi. Mai buna solutie nici ca exista, caci eu trebuie musai sa ma duc la serviciu.

=====================

Mergi la inceput