Gravidute si mamici de CLUJ - 44
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
VA trimit o poezie frumoasa catre Mos Craciun
Mos Claciune, Mos Claciune,
Anul asta tot, pe bune,
Ca am fost baiat cuminte,
Am la tine-o lugaminte :
Noaptea aia de-ai sa vii,
Nu-mi aduce giucalii,
N-am nevoie de patine
Sau vle-un tlenulet pe sine,
Nu vleau pusca, niti pistol,
Oli vle-un ulsulet nasol,
Sa n-aud de tlotineta,
Niti volba de tliticleta,
Sau vleo balca cu motol,
Vleau si io un flatziol,
Ca fiind singul meleu
Habal n-ai cāt mi-e de gleu,
N-am cu tzine ma giuca,
Povesti sau discuta
Chestiuni ca īntle flatzi,
Sau gagici, ca-ntle balbati,
Ca volbind io cu mamica
Si taticu' si bunica,
Am concluzionat, sa stii,
Ca doal tu ma poti selvi :
Stii tu balza aia chioala;
Latatita odinioala
La adlesa de mai sus
Cānd pe mine m-a adus ?!
Fala bascalie-ti spun,
Īti plomit c-am sa fiu bun
Īnc-un an, poate chial doi,
La' ca ne-ntelegem noi !...
Ia-o tu, mai pe depalte
Si esplica-i, ca ea poate,
Vino cu o stanga noua
Da-i cadou o pana, doua
Sa mai fac-un gest, de mila
Nu c-as poseda vleo pila
Doal asa, un mic ocol,
Sa-mi aduc-un flatiol,
Cāt mai lepede, ulgent,
Stiu cāt esti de competent,
Iala de va fate gāt
Ca timp n-ale pentlu-atāt,
Tletem deti, la planul doi,
Da' lamāne intle noi :
Daluiestele-o vacantza,
Asta-n ultima instantza
Ca la fel, si-ai mei palinti,
Sunt de-o vleme-asa cuminti,
Timp nu au, de-i noapte, zi,
Sa mai faca nebunii !
De pe aici de pe forum.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
pufulet74 spune:
Velenamaria, ti-am trmis mesaj.
Tu fetelor, sper ca inca va simtiti bine la Alex, piticul meu e tot nacajit si nu am ajuns, scuze Alex :(
Maninca la 2 ore mai nou si intre timp mai si plinge :(
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
ALEX29 spune:
RAMO mersi mult
super jucaria micutzei tale ,chiar mi ai dat o idee 

FETELOR is tare fericita ,o sa botez un bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
velenamaria spune:
pufulet..merci foarte mult ptr informatii. sper sa ne primeasca doamna doctor si pe noi.
intrebare??? eduard are pe cap ceva ce seamana cu matreata , ceva scoarta destul de groasa si urata...este oare normal? dupa baita nu se vede nimic dar apoi a doua zi se vede foarte tare iar daca incerc sa desprind o bucatica mica vine jos cu par cu tot. asa ca am spus ca mai bine o las acolo...bebei vostri au asa ceva??
diana ..imi dai si mie reteta la papanasi..sunt moarta dupa ei...eu fac doar cu branza ,,ou si gris si apoi ii fierb, dar nu-mi ies asa cum am papat la cineva si erau super buni. am uitat sa intreb reteta si de atunci tot caut un buna.
pa
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
bex spune:
hello,hello, buna seara:)
nu e cafea, e vin fiert;)
scuze ca am lipsit la apel dimineta, dar am iesit la plimbarica pe la 12 si mai ininte am ajuns acasa:) am fost la plimbare si evident...la cumparaturi;)ne-am intalnit si cu nasul carinutei, ne-am distrat ce mai;)sper sa va zaresc poe careva prion Polus, am tot pomenit-o pe alexutza, dar nu v-am vazut...
Asa...La multi ani!!! sis
bine ai venit acasuta, mi-era dor de tine:) merci;)de complimentari
cari a fost o scumpica de rev, s-a trezit la 12 fix si in 10' a adormit;) voi? iubita Sara? aveti poze noi??
Pufu, multimim, puiul mic are ochisorii albastri deocamdata, am vedea mai incolo:))
Sunt asa happy ca piciul imi doarme mai mult si papa mai mult si mai rar deja:) se culca la 11pm si se trezeste la 4 jumate-5 am,mi se pare super fain, sper sa isi tina naravul:)
Alex, pui, te inteleg cu pritena ta...si pe gabitza, si prietena mea, nasica puiutei, e tot in CA, vine in febr sa facem botezul:) dar imi lipseste mult, ultima data a fost in 2005 in vara...
Ancule, cum stai cu invatatul?? eu am ex sambata viitoare la dr. muncii:((
va 
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
soanso spune:
Ioana ,super poezioara.
dpop,mersi ca mi-ai mutat pozele,de la semnatura le-am sters ,sa nu le vada toata lumea.
am pus poze noi in albunul" poze dec 07" .
ramo ,mersi de urare,tare scumpica Bea ,unde faci pana la urma botezul?distractie placuta si sa aveti o zi minunata sa va bucurati din plin de marele eveniment.
eu am dormit deamiaz iar acum ma doare capul.......
Gabriella,hiiiiiiii,si noi doua tabaram cu pupici pe Sory ,da cred ca-i place!!!
SOSO (20 dec 2005)
Victo spune:
elena maria..copilu meu naparleste..:):)
la baie sa il stergi bine cu prosopul pe cap, sa se duca cojitele.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
bex spune:
elena, pt cojite este un sampon-spuma f bun de la Mustela, eu l-am luat inainte pt pitica si il folosesc. ea numai atunci dupa nastere a avut putina cojita, dar la prima baita s-a dus, la cat parut are..:)) si iar e bun sarea de baie de la Topfer pt bb. nu cred ca e o idee f buina sa freci scalpul piciului, e inca f sensibil. usuca usor cu foenul. eu o spal zilnic si pe par pe Carina si e f ok. stiu ca nu e recomandat frecatul copilului cu prosopul, ci numai tamponarea cu el. acum tu stii cum il usuci, eu am mai zis, prefer foenul la viteza mica, la oarecare distanta de bb.
alexuto, mi-am adus aminte ca nu am pus centru de joaca. vcum zice si ramo, e o idee buna, eu am pus-o pe cari pe al 3 sapt,e vident ca nu a fost interesata, dar in curand sper ca va fi. e de la 0, dar cred ca pe la 3 luni e ideal de folosit. caut o poza si pun.
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
soanso spune:
co,nu am inca examene,primul e pe 30.01 nu am citit nimik,deocamdata mai am de facut un referat si nus de unde sancep.spor la invatat si bafta multa,ptiuuu ce groaza imi e.da scapam noi si porma chefium![]()
poza voastra cu paharele de sampanie si sticluta e mortala!fiecare cu bautura lui
oricum sunteti niste scumpe ,ochisorii piticei tale m-au dat gata,si e foarte eleganta.
ce mai e prin polus ceva reduceri????????
SOSO (20 dec 2005)