Gravidute si mamici de CLUJ - 44
Raspunsuri - Pagina 22
ALEX29 spune:
OANA draga sper sa reusesc sapt asta ,e mare nebunie la birou
Tiadris are 6,550
Fetelor mie nu mi a venit menstruatzia ,e super ok, ce ma cam agita e nebunia asta cu pilulele ca le iau tot aiurea
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
ALEX29 spune:
va pup si o seara super ,pe maine
stitzi ce pap in seara asta ?
hai ca poate va dau vreo idee :paine cu unt ,dulceatza de cirese si laptic ![]()
pufulet74 spune:
Bex, poti sa imi dai mai multe detalii despre vila Residence, cum e, se fumeaza, etc?
Eventual PM daca pe fete nu le intereseaza
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Gabriela77 spune:
Acum am terminat cu tot. Arata casa cat de cat. Am fost sa-I iau fetei cadou, ca doar a fost ziua ei, e si Ioana, iubita mamei. Si i-am luat bolute si lingurite pt cand ne apucam de papa si manjit casa frumoasa!maine mergem al vaccin.Ce frumos a fost zilele astea afara! Sper sa mai tina vremea cu noi, Am plimbat-o mult pe Sara. Pacat ca e dezastru strada noastra...
Raluca, cred ca s-a dat pe brazda Sara, azi am fost in Polus si a stat cuminte. Ce sa zic…cum creste, cum pricepe mai multe…Dar o dulcica zambareata! Sa stii ca si eu ma enervez ca nu pot proba nimik, si la fel si eu tare subtirica ma vad, noroc cu sotul care ma tempereaza. La 4 luni, Sara avea 6.500 kg.
Oana, leagan din ala are si Sara, din pacate acum nu prea mai e fan, l-am folosit cu success vreo 2 luni.Acum, nu vrea decat in fund.
Victo, incearca Happy, eu cu el nu am avut nici un esec. Mie mi-au placut Happy si Huggies. Deloc Pampers!
Bexule, draga mea, ti-am zis ca de-acum asa va dormi comoara ta? Ma bucur din suflet! Si o sa vezi ca isi va tot mari perioada. Yuhuuuuuu! Multumim din suflet de urari!
Alex, mami Alexia, multumim de urari! Uram si noi La Multi Ani, Ioanelor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Stati ca am vizionat si poze.
Cocheta de Tiadris cu cesul si ochelarii ei multe inimi va frange.
Carinuta si betinta, ca de obicei, m-a topit!
pozele cu Mihai si Ilinca, frumoase-frumoase! Mi se pare mie sau bebe Mihai seamana pe mami? Care mami arata tare bine, eu v-am zis…
Am vazut-o si pe frumoasa Stefania!
Mai vizionez maine si revin!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
nrl spune:
Buna dimineata
M-am trezit cu durere de cap
, avem voie sa luam ceva pentru asta?
Andrei implineste azi o luna 
Fetelor, voi la 2 luni i-ati facut vaccinul gratuit sau l-ati cumparat?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
bex spune:
Neata:)
acum merg sa fac
cine vine;)?
cristinutza, sper sa iti rezolvi netul, ni-i dor de tine!!!ce mai faceti voi/ ce face vladicul?
nico, eu am luat paracetamol si algocalmin la un moment dat gravida fiind, deci cred ca nu e bai daca iei. astea pe baza de ibuprofen nu sunt admise. cel putin asa stiu io;)sa cresca mare andreiut!!! si puiul meu face azi 8 saptamani:)
asa..vaccinul l-am comandat, il cumpparam, il dfacem duminica fix la 2 luni! se numeste Infanrix.e in jur de 2oo si ceva. presupune doar o intepatura, nu 2, ca pentaximul.
gabitzule, chiar ma intrebam ieri ce faceti voi:) super ca sarita iubita e cuminte:) asa suntem noi fecioarele, pana vedem ca e vb de un cadous, ceva si apoi suntem fff cuminti;))
mami, mami, e mortala Tiadris! ochelari de soare!! e o smecherasa;) apoi ceasul e super, ma tenteaza ,dar cred ca mai incolo, dada pt carinuta, nu pt mine;))
fug sa fac un cappucino de vis
Co +
Carina Alysa
http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
Raluca spune:
Buna dimineata,
Nicoleta, poti incerca un paracetamol-eu am luat , tot asa penrtu o migrena.La multe, multe luni lui Andrei!!!!- si mihai areazi 3 luni...cum zboara vremea
Gabriela, tinem pumnii la vaccin, sa treaca reepede si usor...si eu ma bucur de zilele frumoase. Lui Mihai nu-i place la temperaturi scazute, parca se inneaca, nu respira ca lumea asa ca stam in casa mai mult.
lui sara Shopingareasa....
Alex, e mortal ceasul..scoate vreun sunet?
Bex, o cafea??? Eu deja am terminat-o, desi incerc sa o intiiind...
Ioana13 spune:
Buna dimineata!
Nico, poti lua algoalmin, pe mine, nascind cu cezariana, m-au indopat cu algocalmin. Dr a zis ca daca ma doare sa iau paracetamol. Deci ambele variante merg.
Alex i-ai luat ochelari de soare? Oare sint recomndati la copilasi? ca si eu ma gindesc sa ii iau lui Patrick, ca tare il deranjeaza soarele si tot fitii in sus si in jos cu parasolaru de la carucior.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA SI multzumim multttt de complimente
RALU din pacate ceasul nu scoate nici un zgomot dar se pare ca i place tare mult
IOANA inca nu i am luat ochelarii ,i am pus doar asa pt o poza :)dar cu siguranta ca la vara o sa i cumpar ca sa i protejez ochisorii
CO se pare ca tare ti place cafelutza
GABI draga ce bine ca ti ai terminat curatzenia ...eu mai am o gramada ,zici ca suntem 10 oameni in casa asta nu 3 ,zilnic spalat ,la 2 zile mancare ,calcat ..aspirat si uite asa trece vremea oooo si sa nu uit cumparaturile
NICO LA MULTE LUNI PT PUIUTZU TAU MIC SI SCUMP ,eu zic sa ti cumperi vaccinul ,e mai bun decat cel care ti l ofera dr