Gravidute si mamici de CLUJ - 44

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Anca, ti-am trimis PM.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena..dc nu plange in disperare..eu zic sa nu-i mai dai medicam. eu una nu i-am dat decat f putin. si facea la fel./..acu se mai maraie prin somn, ddupa masa de dimineata-adicatelea 5-6..da asta e..
mai da voi chiar puneti d eintalneli, nu gluma..la mine e bai cu copilu meu ca dc ies afara cu el, at cd intru inapoi urla d emama focului...nu- de ce..:(:(
oana, eu in casa nu fol parfumuri, ca al meu un-doi stranuta de la mirosuri din astea. cd plec, fol antiperspirant numa, ca nu miroase asa tare.
pe mine acu ma ajuta soacra, iar dupa botez va ramana mama, ca atfel e bai..
apropo de scutece, io-s disperata..am luat si huggies..cred ca am eu ceva la cap/..ca tot iese pipi...:(:(
anca, pacat ca nu mi-a mers netu sambata, ca si eu am fost in mall...nu m-ai vazut?;)..ca eram tot pe fuga..ca venea ora mesei..

oana, tu ce nr ai luat d ela huggies?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

victo - eu am luat numarul 3 cred (4-9 kg) de la huggies si dupa cateva zile, mai precis azi de dimineata a venit si prima RATARE! pipi peste tot! asa ca stai linistita nu esti singura disperata! te iau in clubul meu! hihihi!

si eu tot asa... numai roll-on!

alex - draga ma lasi sa fierb aici in suc propriu... de unde ai luat leaganul? din polus dar de unde mai exact???

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA am mai scris tu puiutz din Pollus de la Carefour ...190ron

IOANA tare scumpica esti saracutzii de ei

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TU fetelor se pare ca nici Huggies nu e asa bun ...atunci raman la pampers ,nu l mai schimb

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

pufu,

anca si bebe alex 14.12.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

neata!!ce capuccino beau, cu scortisoara;)ciuda ciuda!!!

ce mai faceti? eu inainte sa ma apuc de invatat am zis sa va salut:)

ralu, am o singura bentita reala, restul sunt panglicute etc;))
Mihai creste, e frumos,nu mai ziuc cat e de elegant in pozza cu voi 3, sper sa nu il promiti, cred ca ne batem cu iubita Sara pentru el;)) Ili e o papusa dulce si f finuta, e mare...esti o fericita si o frumoasa;) ca eu nu te-am vazut pana acum sper sa ne intalnim si pe viu;)si cu surioara mea abi astept sa ne vedem si cu iubitica Sara!!!

Oana, leaganul lui Alex e de la primii pasi, e l-a luat din caro sau carrfour, nu mai retin, dar sa stii ca langa gara, aproape de tine;)) e un depozit unde sunt produse Primii Pasi, nu mai stiu exact adresa, tre sa caut, cica acolo sunt mai ieftine, eu nu am fost, dar am cevca priteni care circula des pe acolo, eu sincer sincer evit firmele romanesti ac numai de dezamagiri am avut parte...

eu inca folosesc nr 2 de la huggies, cari avea ieri 5300 g, alea sunt pana la 6 kg, cred ca trec si eu pe 3 la urmatoarea tura de cumparaturi.
oana, au ramas afara aripioarele si s-au intersectat alea de lipit pe burtica? ca asa fac eu si la mine nu iese nimic pe dinafara, dar verific sa fie detul de etans:)
va pup

Co +Carina Alysa

http://lilypie.com/pic/080104/j87d.jpg http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna ziua! Vad ca toata lumea e pasionata de shopping pe aici..sper sa am si eu timp sa ajung zilele astea prin magazine ca n-am fost anul asta
Noi raportam un dintisor de toata frumusetea, ascutit si dureros..Alexia e destul de agitata dar cred ca e si din cazua drumului, nesomnului, etc. Sper ca in cateva zile sa-si revina pentru ca am niste nopti infernale, mi-e dor de noptile in care nu se trezea deloc. Dar ce sa fac, 2 saptamani a fost in centrul atentiei, cu o gramada de copii in jurul ei, a fost in extaz. Pe 31 decembrie nu a dormit toata ziua, seara a atipit 30 min si s-a trezit repede ca nu cumva sa piarda trecerea in noul an.
Dintisorul a aparut jos desi eu preconizam ca o sa fie sus. Si dupa ce mananca si se satura ma prinde de san de-mi vine sa urlu

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Si eu ma apuc de invatat, Bex, dar va trebui sa inchid calculatorul , ca imi atrage atentia spre el...

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nici eu nu i-am pus fular pe fata..bine, eu il scot in carucior tot timpul, deci nu-i vine aerul rece direct in nas.
mai fetelor..copilu meu s-a pus in ultima vreme pe somn nu gluma..trec 4-5 ore fara sa manance..eu ma mai fatai si il trezesc sa pape, ca de..sa nu cumva sa slabeasca..voi ii lasati in pace?
anca, care locatie in zorilor?????chiar ma intereseaza, ca sambata am botezu si nu am stabilit rest..

al meu copil s-a comportat bine la cumpraraturi, adca a dormit non stop

oana eu am iesit cu bebe de pe la 2 sapt cam 95% zilnic. si n-a racit pana acum

nici pe mine nu ma incap hainele vechi. am fost sa-mi iau haine pt botez, d n-am stat sa caut preturi bune, am lut ce mi-a placut si gata.

are huggiesu elasticu ala, da s epare ca degeaba..si materialu e mai teapan..deci cred ca totusi e mai bun pampersu, numa ca la mine e nasol in sensul ca nr 2 e deja mic, iar nr 3 e prea mare:(:(

ufffff...greu dle...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput