Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004
Raspunsuri - Pagina 2
Babee spune:
Roxana daca e sa le placa lor sa calce eu voi spune DA cu voce tare.Ca mie nu-mi place delocDar om trai si-om vedea oricum
Maine e ziua lui Mircea, Diana sa aveti petrecere frumoasa si sa mai dai pe aici sa ne arati poze cu Mircea
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Roxana_G spune:
Babee, si eu urasc calcatul si nu numai, sunt antitalent absolut. Tocmai am prestat azi un cos de rufe, ca tanti nu mai vine la curatenie pana vineri (si nici nu a mai fost de ceva timp). Dar a fost de cosmar.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ad_risnov spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaaaaaa muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaani!!!
Cine sa traiasca?
Cine sa traiasca?
MATEI sa traiasca,
MATEI sa traiasca,
La multi ani, Matei!!!
Sa ai parte de o petrecere minunata, cu multe cadouri si copilasi buluc, sa-ti traiasca mami si tati si mereu sa fie alaturi de tine!
Sa te bucuri de o viata minunata, sa ai prieteni adevarati in jur si sa fii mereu un "copil" vesel si zburdalnic!!!
Ce buuuuuuuuuun e tortul!!!
Babee spune:
Rox tu asta ai facut in prima zi a anului?.Mama ei de treaba dar nu mai puteau astepta cateva zile?Ca eu pe-ale mele le tot plimb de colo colo, pe-ale copiilor le am puse la punct, cand e vorba de ale noastre ma ia o lene si-o sila...
Eu mai dau pe-aici ca la mine au inceput insomniile si n-am ce face.Citesc pana ma dor ochii, rebus completez pana ma plictisesc, rasfoiesc internetul si poate vine Mos Ene si la mine.
Mav in mod normal bebe ar trebui sa iasa Peste dar om trai si om vedea-daca apare putin mai devreme o sa mai am un Varsator in casa.Asta oricum e prea putin relevant, sa fie totul bine.Oricum e un copil minune, si noi ne miram de multe
Anca baga poze cu baiatul sa-l vedem la 4 ani!
buli spune:
pfiii ... nu fuseram prea multi, dar fuseram zglobii rau de tot - nici poze n-am apucat sa fac decit vreo doua
pt. tort tre sa pozam burtile :)
va multumim la toti pt. urari
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Babee spune:
Anca baga poza cu burta si lumanarea ca sa credem
Elena I. spune:
Buna dimineata poznasi si mamici!
Un an nou cu bucurii, sanatate si spor in toate!
Un pt. Matei si pe forum de la noi!
si sarbatoritilor de azi, Mircea si Rares Alexandru!
Daca nu s-ar pisici Erica sa-i pun jocuri la computer, as mai scrie ceva despre noi. Dar ce sa fac, daca sint "mama preferata, cea mai buna din lume". O las pe ea un pic, revin mai tirziu.
anda141 spune:
LA MULTI ANI MATEI ,MIRCEA SI RARES ALEXANDRU !!! Sa aveti parte de multa sanatate , sa aveti o copilarie fericta alturi de parintii vostrii !!
Roxana vreau sa te intreb despre abonamentul la Medicover , cat costa, ce include , daca ai timp sa imi spui ca pe site nu scrie.
Ce ti-au dat tie pentru nas curgator? Lui Albert ii curge de o luna de zile si noaptea sforaie si nu respira bine, m-a disperat. Nu i-as da antibiotic pentru asta, dar ceva local mai puternic tot i-as da sa ii treaca odata. Azeam la voi parca de un antibiotic de pus in nas?? Nu mai retin. sunat si azi la biomedica dar tot nu raspunde nimeni, medicul meu de familie nu raspunde nici el si tot caut ceva sa ma duc azi sau maine.
A_Iulia spune:
Monica, noi am folosit Bioparox (fusafungina) pt nas si gat. (e un spray, are dispozitiv special pentru nas, si unul pt gat, se poate folosi in ambele locuri - dar pt. gat este foarte amar si Vivi nu l-a acceptat, in nas e ok)
Adina + Olivia Q1.04