Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, te rog da un PM cu o adresa de email

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Gata prima zi de petreceri. Copii frumosi, distractie si cadouri. Alex a fost foarte fericita, s-a distrat copios, ce e drept nedespartita de prietena ei de la fosta gradi. Locatia a fost draguta, mi s-a parut aerisit si curat, dar serviciile cam la pamant. Ma rog...sincer m-am simtit bine si m-am relaxat,dar tot am observat una alta.

Nu am prea facut eu poze, astept pe cele facute de finii mei. Am insa cateva ca sa vedeti totusi ca am petrecut: http://good-times.webshots.com/album/562411555zdISka

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Alexandra Maria
Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, la fel de frumoasa, sa aduci numai bucurii parintilor tai, sa ai grija de Andrei si sa fi mereu fericita!!!
Roxana si Catalin, sa va traiasca puiutzii si sa va bucurati de ei!Si peste putin timp sa mai faceti o fetitza! Ca de, faceti copii frumosi, cuminti si destepti!!!
Alexandra Maria

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Imelda, multi multi. Si lui Andrei. Primisi mail?

Ce sa zic...ma pregatesc de continuarea petrecerilor. Ma duc sa imi pupacesc sarbatorita iubita a lui mami.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Alexandra!

Roxi, e asa frumoasa Alex...sa vezi ce probleme ai sa ai cu ea cand mai creste, o sa-ti stea baietii aliniati in sir indian la usa.

Vroiam sa va spun de Andrei al Imeldei - nu mi-a venit sa cred ce bine e. Un domnisor adevarat! Imelda, ai facut minuni cu el, serios!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Adina, plecaciuni pt cuvintele frumoase!Insa toate meritele revin lui Albastrel si lui Doamne Doamne! Ei au facut echipa buna din prima zi de viata a lui Andrei si sunt convinsa ca au o echipa puternica!.
Iar noi, eu si R avem poate meritul ca am gandit intotdeauna pozitiv si ca niciodata nu vom renunta la gandurile pozitive. Stiti, ca va spuneam adesea "ganduri frumoase pentru lucruri frumoase!". Si iata rezultatul!
Ma bucur ca v-am revazut aseara si poate desi ne desparte inca o trecere de pietoni ne vom vedea mai curand!
Inca o data plecaciunile noastre!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA MARIA! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa, vesela si fericita!

Roxana, n-am apucat sa-ti raspund, rolele sunt luate dintr-un magazin cu articole sportive. Nu sunt cine stie ce marca, dar mi-au placut ca erau impreuna cu cotiere, genunchiere, palmari si casca. Pe deasupra sunt si roz cu floricele.
poza role

Sambata am petrecut si noi la un club de copii. A fost o petrecere reusita, dar au lipsit 3 prietene dragi ale Clarei (colege de gradi + o fetita din vecini), fiind bolnave. Pana la urma, Clara a inteles ca nu pot veni si ele, dar s-a vazut pe ea supararea.

Poze cu sarbatorita puteti vedea aici
LA GRADINITA
ACASA
LA CLUB MICKEI

La party il puteti vedea si pe Dragos cu Cristina (Crisnemes).

Va doresc in continuare petreceri frumoase, multi ani fericiti pentru poznasi si cadouri multe!!!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, e atita de dragutza Alex ... foc de frumusica
am vazut si celelalte poze vineri, ai doi copii foarte reusiti, bravo!

iar sarbatoritei ii uram la multi ani, sa fie sanatoasa si voioasa, o sa faca praf baietii - imi pare rau pt ei :))

noi am dus cupilu la bunici o saptamina, avem amindoi ff mult de lucru saptamina asta si oricum ne-ar fi vazut numai o ora pe zi. asa ... bunicii sint in culmea fericirii, Matei la fel, de ieri de cind am ajuns nici nu ne-a bagat in seama, numai s-a alergat cu bubu, bunica si pisicile.

si din categoria "ce-i mai duce mintea" - in masina:

- mama, usile la mine sint blocate?
- da
- dar la voi in fata sint blocate?
- da
- si cum facem sa iesim din masina?
- pai cind se opreste masina, se opreste motorul si se deblocheaza usile
- aha ... ai uitat sa spui un cuvint
- ce cuvint?
- automat

ne-a pufnit risul rau de tot.
el iara:
- nu mai rideti atita
- gata. (dar rideam cu gura pina la urechi fara zgomot insa)
- daca am zis sa nu mai rideti de ce stati cu dintii afara?

Babee ce-o fi facind?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Din nou cu intarziere dar va multumim ptr urarile de ,, La multi ani'' adresate lui Cosmin de ziua lui!

La multi ani Alexandra!
Roxi, ai niste copii f reusiti iar Alex este ca o papusa de frumoasa! In mod normal, noi cele care avem copii ptr care mancarea e un capitol nu prea incantator ar trebui sa ne resemnam, mai ales daca pitici arata bine... Dar e cam greu, stiu cum e! Si Cosminare numai 18.8 kg la 109 cm, ca baietel ar fi trebuit sa aibe macar 20 de kg dar ce pot sa fac?! Cel putin, are noroc ca e rotunjor la fatza si cat de cat nu f sensibil... E asa in limite rezonabile cu racelile!

Eu i-am facut Vaccinul ptr Varicela si a reactionat f bine, adica parca nu s-a intamplat nimic!
Teoretic e ok cu imunizarea naturala dar practic nu consuder ca e cazul sa se chinie copilul si noi pe lanag el, plus Doamne fereste cine stie ce complicatie, daca putem evita asta sau cel putin diminua simptomele... E adevarat, nici eu nu i-am dat mai deloc suplimente nutritive sau pt imunizare. Vit C ia aproape zilnic ca ii place si o cere singur,in rest mai nimic, nici macar Calciu! Tostusi vreau sa ii fac analizele ca nu stiu cum sta, de aratat arata bine si ma straduiesc atat cat mananca sa fie diversificat si din toate grupele de alimente dar nu stiu in ce masura e suficient si cat asimileaza...

In rest totul e bine, zic eu... Anul asta nu a racit f rau, adica cu febra mare si probleme deosebite. Doar un guturai care a trecut fara antibiotice in 3-4 zile insa dupa vre-o trei sapt se tot infunda si am incercat cu picaturi si nurofen... totusi tot dupa o tura de amoxiclav i-a trecut. Dar, a mers la gradi, nu a trebuit sa-l tin acasa, era doar un inceput de sinuzita si cum nici acum nu stie sa sufle nasul... avem probleme!

Adriana super arata baitul tau pe schiuri si ce mare, inalt pare! Ce bine ca s-a putut bucura de zapada... Sanatate multa, poate nu-i decat o raceala usoara!

Sper sa reusiesc sa pun si eu poze... ma gandeam eu sa fac acum treaba asta dar ma uit la ceas si e f tarziu, tr sa fac baiatului baie si sa faca nani ca maine iar o luam de la capat cu gradinita!

Mergi la inceput

Gata si ziua 2, mai avem maine la gradi si gata chefurile. Eu am o super raguseala, cred ca de la rece. Poze nu am facut azi, astept sa primim de la cumnatul meu.

Adina, multumim mult. Primit PM cu mailul, prestez maine ca azi sunt franta.

Legat de Andrei Albastrel, chiar ca este un flacau chipes, dar nu se mai uita la fata mea. O sa va pun o poza cu el sa va convingeti daca imi da voie Imelda.

Tatiana, super cool rolele, poate ii gasesc si eu. Tare frumoasa sarbatorita, asa va invidiez pentru parul lung. Lui Alex nu a fost chip pana acum sa il lasam sa creasca, acum vrea ea par lung insa e etapa aceea intermediara tare dificila. Betooooon tortul Cenusareasa! Si celelalte. Am vazut ca ati facut si Pooh. Tiii...ce mari au crescut si gemenii si seamana cu Clara, la ei se vede ca sunt frati si sora. La ai mei nu prea se vede.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput