Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
Salut!
...N-am mai scris de atatea zile, am ratat atatea aniversari, ca mi-e si rusine sa apar acum... Pe langa faptul ca tati a fost plecat cateva zile (cu serviciul) si nu ne-a placut deloc fara el, am mai si citit povestea Biancai Brad, care m-a ravasit tare de tot... de-am tot fost cu lacrimi in ochi... zile-n sir...
Oricum m-am gandit la voi toti/toate (mici si mari, aniversati si parintii aniversatilor) si v-am urat in gand LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII SI TOATE CELE BUNE!!!!
Sebi a tot fost bolnav, in luna ianuarie a mers la gradi doar 3 zile. Acum e asa si-asa... luni avem si noi petrecere, doar la gradi. Nu stiu cati dintre colegii lui voi fi prezenti, fiind vacanta... Sper sa reusesc sa fac poze.
Cand aveti timp, astept sugestii pt a rezolva urmatoarea problema: de cate ori vin la noi bunicii (mai ales) sau prietenii sau orice musafiri, e jale mare, nu ne mai intelegem deloc... Face asta micu-mare un spectacol (tipa, alearga, nu mai mananca sau mananca cu picioarele pe masa sau sub masa, precum catelu', nu mai doarme ziua, face tot felul de prostioare)... de ne trec toate apele de rusine.
In rest, e un copil minunat. Nu stiu ce atitudine ar fi mai potrivit sa adoptam... Bunicii nu prea ne sustin, noi spunem una, ei ne contrazic... spre bucuria copilului... si necazul noastru...
Roxana, imi pare rau ca ai puiutii asa bolnaviori! Sper sa se refaca cat mai repede!
Gabi, sper sa te simti ok la petrecerea lui Phillip, bb sa mai stea in burtica, atat cat trebuie!
Pup toate mamicutele! Inca o data: sa va traiasca copilasii minunati si sa va aduca numai bucurii!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Andreea
Noi suntem bine in sfarsit.
Tatiana, ce bine ca ati petrecut frumos, abia asteptam si noi. Ce fel de role i-ai luat? Eu am vrut sa le comand pe cele de la Chicco si nu le-am gasit nicaieri pe stoc.
Adriana, si la noi tot 3 zile va tine party. Multa sanatate lui Rares!
Vic, sa stii ca asa face si Alex. Am si uitat ce am povestit pe forum despre munte, parca am zis ca mama s-a suparat pe noi. Asta pentru ca nu se mai putea, Alex e capiata cand e cu bunicii, nu numai ca nu asculta deloc, dar imi si spune ca nu vrea sa mai stea cu mine si ca se duce la bunici. Ba chiar face rele intentionat si fuge la mama, care nu numai ca o cocoloseste, sterge si pe jos cu autoritatea mea facand ditamai circul. Ce a patit Sebi de a fost bolnavior?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Pentru ca maine este ziua lui Sebi sa ii uram de pe acum:
La multi ani! Sa traiesti Sebi, sa fii sanatos, sa ai noroc si bucurii si sa ramai la fel de poznas ca sa aiba mami ce povesti.
Rox ,
Poze
buli spune:
La multi ani, Sebi, sa fii sanatos sa cresti mare si voios!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
anda141 spune:
La multi ani , Sebi !!! Sa cresti mare , voios ,si sanatos !!! Sa fii o bucurie pentru cei din jur !!
ad_risnov spune:
Laaaaaaaaaa muuuuuuuuulti aaaaaaaani, Sebi!!!
Sa cresti mare, sanatos, voios, la fel de ghidus si plin de replici nemaipomenite!!!
Va dorim petrecere frumoasa si cadouri nenumarate!!!
adlemi spune:
Cu intarziere, spunem si noi Sebi
Sa cresti mare si voinic, sa fi sanatos si sa fi la fel de poznas ca si pana acum sa ne delecteze mami in continuare cu povestile voastre!
Si de asemenea, astazi, spunem si unei domnisoare frumoase...Deci, Amalia . Toate bucuriile lumii sa fie ale tale si sa ii incanti in continuare pe cei din jur cu prezenta ta.
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Amalia sa fii sanatoasa si norocoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!
Rox ,
Poze
mav spune:
Fetelor, va multumim din suflet tuturor pentru urari! Va pup pe toate, nu mai nominalizez... sunt in mare graba, am mult de lucru... ca ieri n-am facut nimic la munca...
N-am reusit sa pun poze... cand voi avea timp ma ocup de asta.
Piticii au fost foarte incantati de petrecere, azi dimineata, cand am ajuns noi la gradi (mai tarzior, ca ne-am trezit mai greu, eram obositi), numai despre petrecere vorbeau...
Amalia Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa, desteapta si norocoasa!
Maine avem multi sarbatoriti... va fi petrecere mare!
Gabi, cum te mai simti? Tot "ou kinder cu surprize" esti (sper!)?
Tuturor o zi frumoasa!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Felicitari pentru petrecerile reusite. Mai avem si noi putiiiiiin. Cea de la gradi s-a amanat pe luni, ca vineri nu e nici educatoarea si nu prea sunt colegi. Doar 1-2 la gradi saptamana asta, cica toti sunt bolnavi.
Fata mea ma intreaba daca barbatii dorm cu TV deschis. Ea crede ca fetele nu dorm cu TV deschis pentru ca le deranjeaza, dar a vazut ca barbatii adorm cu el deschis. Vedeti ce filosofie de viata? Deja a invatat lectia, realista mamei.
Rox ,
Poze