Casnicute sexy (153

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

Noi am trecut la .....

Tu pe el sau el pe tine?

Faceti muschi,dar aveti grija sa nu faceti prea multi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mai mult el pe mine. Deocamdata vrem un muschiuletz, daca vor fi 2 nu-i nici o problema...

Miki

Mergi la inceput

Mi-am amintit ceva. Azi am fost foarte suparata, adica ....nah... putin iritata. V-am spus c-am avut sambata o cearta cu seful meu, de fapt a fost mai mult replica-n replica. Azi ne-a urat An Nou Fericit zambindu-le colegilor si pe mine nici macar nu m-a privit. In fine, mai tarziu m-am dus la el sa-i spun c-am nevoie de o scrisoare de recomandare ( sau cum s-o numi ---cum ca sunt buna ca si vanzatoare, ca n-am furat, ca am fost politicoasa cu clientii-(exceptie cei beti ), etc)si mi-a zis ca l-am suparat si ca inca nu se simte pregatit sa vorbeasca cu mine, cica nu se astepta din partea mea sa-l refuz ,sa nu merg la munca in ziua mea libera cand eu stiu cat e de munca la inventarul de sfarsit de an. Io ca proasta i-am mai aruncat o replica in stilul meu caracteristic ( dar de data asta mi-a dat soatza dreptate yupiii ) si-am iesit din birou. Deci.... imaginati-va ce tensiune am provocat iarasi la munca.
Incetul cu incetul vreau sa-mi fac bagajelul si sa plec spre alta firma. Offf.... jobul de care va spuneam e in alt oras, 25 de minute de mers cu trenul...nu stiu ce sa fac

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, poate-si revine el la sentimente mai bune si nu mai trebuie sa mergi cu trenul...daca nu...alege varianta asta ca sa nu-ti mai faci nervi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

E si cuscru acolo cu tine? Nebunaticilor...de atatea nebunii ati cazut si voi din pat?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Am reusit sa pun

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki, am vazut pozicile cu voi, bunatatile, filmuletul cu artificii si nu in ultimul rand cu balu pupaciosul
eu abia am facut ochi...ne-am trezit la 11 cu totii ma duc sa comand cafeaua ca vad ca pe-aici n-o dadu nimeni...v-ati tinut de prostioare dupa canapea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Salutare casnicutelor!

Am intrat rapid sa va urez un an cat mai frumos, fericit, sanatos si bogat! Dupa cum (cred ca mai) stiti, noi suntem in Germania, poimaine plecam acasa. Suntem destul de bine... cu Lucas am avut ceva probleme, a avut febra (chiar si 40), nu manca, il dureau dintii, era apatic. In 31 dec. pana la urma l-am dus la spital si ne-au spus ca are stomatita. Acum e mai bine.. In sfarsit.. Aveti grija de voi! Va pupam!

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput