Casnicute sexy (153
Raspunsuri - Pagina 19
doinabita spune:
Fetelor, la voi e frig?la noi cred ca sunt minus 20 grade afara...nametii sunt le 1-1.5 m ,la usile din exterior ti se lipeste mana pe clanta.Aoleu, unde e vara aia?????
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Doina,si la noi e frig,anuntasera astia ca-s -11 grade,da cred ca a fost mai frig de atat.Si...nu avem zapada. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
doinabita spune:
Miha , la noi este din belsug zapada, este frumos, dar mi-e frica , cand o sa se topeasca...au zis la stiri caci a fost echivalentul la 100 litri pe metru patrat.Iti dai seama ce este?pe acoperisuri la case are tot un metru zapada...sa nu cedeze, Doamne fereste...atunci ....
Feteleo eu ma bag la un dus si apoi trec la nani ca ma trezesc la 5 cand pleaca fata la microbuz.Va pup pe toate!!!!
Doina Bita
mariussimiuc spune:
Doina,nu te mai gandi la rele,ca doar nu se topeste toata o data. Noapte buna si somn usor! 
monica-elizabet spune:
asa ma gandeam si eu miha...ca 2-3 sunt suficiente ![]()
ouale de prepelitza le dau sub toate formele(dar nu des) si prajite si omleta si le mai dau drumul in ciorbitza, fierte...numai cand le fac "ochiuri" atunci ma "trage" alex la raspundere
in rest il pacalesc.
doina...nu se intampla nimic cu acoperisurile..stai linistita...in 54' cand s-a nascut mama ...povestea bunica-mea ca a nins de era zapada cat casa la ei la tara, nici nu a mai putut ajunge bunica-mea la spital...cica a venit moasa acasa si a intrat pe coshul casei(ca mosh Craciun)
si era in martie la sfarsit...
n-am reusit sa mai plec de-acasa azi...nu am avut masina si aici fara "intrumentul" asta...esti legat de maini si de picioare...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Chiar uitasem de ouale de prepelita.Cred ca am sa-i fac o cura lui Robert dupa ce ii trece raceala.I-am facut si anul trecut,tot asa pe la inceputul anului si i-a priit.
In rest,n-am consumat oua de astea.Dar nici n-am fost curioasa. ![]()
monica-elizabet spune:
ntz, ntz, ntz...deci la oo...nu poftisi ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ntz, ntz, ntz...deci la oo...nu poftisi
Iote la ea cum ma starneste.
Am zis ca-s fomeie serioasa de-acu?Am zis! Amira, Robert si mami Miha
monica-elizabet spune:
georgi, hai fato cu musteaza sau tu Liano cu grasu' sa vedem daca tot serioasa ramane miha ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Mai zii mai ziii...Mai vreau si un bronzat si un olandez...
O basculanta cu barbati aici la mine va rog. ![]()