Nou stil de viatza (164) - La multi ani 2008!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen deja imi fac plan de bataie ca vad ca nu se mai poate si inainte de a incepe concursul am sa imi fac o poza in rochita de blugi si pantaloni si la sfarsit din nou poza in ele ca poate le port daca tot le-am cumparat ca acuma am ramas numai cu privitul la ele.

Sa va zic ca fiicamea a invatat un nou cuvant mami help si numai asa o auzi toata ziua si cum nu reuseste ceva striga mami helo si eu trebuie sa fiu prezenta intr-un suflet ca altfel numai suntem prietene.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si eu, si eu vreau in concurs. Abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am pus poze noi in care ne puneti vedea toata familia impreuna

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2158778612/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Gusta, facem concurs, de ce nu?

Cine se inscrie?
Concursul va incepe lunea viitoare, pe 7 ianuarie. 3 fete in echipa.

1. Gusta
2. Carmen

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Si Zuzilici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, va sta bine impreuna.

S-au inscris la concurs:
1.Gusta
2.Mephala
3.Cornelia
4.Zuzilici
5.Gety
6.Puskin
7.Hcclara
8.Carina
9.Cafera

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Vreau si eu sa ma inscriu in concurs. Nu stiu exact in ce consta, pentru ca eu tot de lunea viitoare vreau sa tin dieta, ca mai am mancare de la Anul Nou. Regimul de slabit eu il tin cu sotul impreuna.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI si LA MULTI BANI pe 2008. SA V-ADUCA NOUL AN SANATATE, SPOR IN TOATE, REALIZARI SI SATISFACTII PE TOATE PLANURILE SI MAI ALES SA AJUNGEM TOATE LA CATEGORIA FULG!
Dragele mele mi-am inceput anul foarte bine numa ca asa m-a palit o raceala de zici ca m-a lovit trenul asa de rau ma simt. Beau de ieri incoace numai ceaiuri cu lamaie de zici ca nu-i adevarat. Am incercat si-o tuica fiarta cu boabe de piper ca cica scoate raceala din oase. M-am imbatat si de raceala tot n-am scapat. Glumesc cand zic ca m-am imbatat, nici macar nu m-am ametit. In orice caz nu prea functionez la intreaga capacitate si daca stau fara ceai sau apa fierbinte vreo 1/2 ora trec in zona Crepusculara automat. Sunt un zombi fara pereche.
Va pupic pe toate si vorbim mai mult cand mi-o trece.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Intrebari pentru noile venite:

1. Ce dieta tineti in prezent? Daca nu tineti nici una acum, ce dieta va ginditi sa urmati in viitorul apropiat?
2. Faceti sport/miscare? Daca raspunsul e afirmativ, cit de des?
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
4. Ce intelegeti prin "a minca sanatos"?
5. Cit de des aveti abateri de la dieta? O data pe saptamina, de 2 ori, de 3, in fiecare zi....
6. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
7. Ce dieta vi se pare daunatoare in general, din diferite motive? Care ar fi aceste motive?

1. Nici una. Cea "9 kg. in 14 zile".
2. Nu, doar miscarea pe care o fac pe langa fiica-mea (1 an si 3 luni)
3. Nu am urmat o dieta stricta, am slabit (cand mancam pe apucate) si am avut cateva probleme importante pe cap.
4. A manca legume, fructe si carne slaba. Fara dulciuri si sucuri.
5. Nu am tinut dieta inca.
6. Cele care te infometeaza.
7. -

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Violeta70, daca nu te stii cu alte probleme de sanatate, eu zic ca-i sarcina. Ai facut testul cu urina?

Sunt foarte bune concursurile organizate, pentru ca simti ca te tine ceva din scurt. Ca in perioada meditatiilor pentru treapta I, II si admitere la facultate. Iti dadea profa de lucru acasa, apoi te verifica si mai dadeai si testari din cand in cand. Si emotiile erau mari.

Zuzilici, multa sanatate!

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

vad ca mai toate ati racit...

Petrecerea mea de Revelion a fost asa si asa, lumea pe aici nu se distreaza asa bine ca noi, sunt mai rezervati...
Am pus cateva poze aici: http://picasaweb.google.co.uk/puskin7/BeforeAfter

La 2am eram deja in pat . Mancarea a fost foarte buna, am mancat un mini creme brulee si un tiramisu mic si mi-a fost rau, probabil nu mai sunt obisnuita sa mananc dulce.

Carmen, sanatate! Cum te mai simti? Asa-i ca e greu sa nu mai papi dulciuri dupa ce cateva zile mananci zilnic? Eu asa patesc, chiar daca sunt dulciuri Monti.

Gusta, frumoase poze .

Delia, mi-e dor de un chef din asta de care zici tu...noi mai avem petreceri din astea cu colegii, dar destul de rar.

Violeta, noi tinem pumnii in continuare.

Zuzi, La multi Ani! Te .

EDIT: Carmen, vreau si eu la concurs!!!

Seara buna,
Ruxandra

Mergi la inceput