Vergeturi de dupa nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodic_a spune:

offf...mamicilor si eu sunt in aceeasi situatie
Am aproape 4 luni de la nastere si acum o luna mi-au aparut niste dungi rosii pe fese si pe sani in partea de jos
Pe fese ma dau cu crema Mustela cu speranta ca se va intampla o minune, insa pe sani nu ma dau cu nimic...doar ii privesc in fiecare zi...nu siu ce astept
Imi puteti spune si mie daca este permisa folosirea cremelor pe sani in timpul alaptatului? Exista posibilitatea ca substanta din crema sa patrunda in laptele bebelusului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, fetelor! Sunt si eu o gravidutza de aproape 23 saptamani... Spuneti-mi si mie, celor care v-au aparut vergeturi, cam din a cata saptamana au inceput sa apara? Eu nu am inca niciona, dar mama saracutza e plina pe burtik... Si daca ziceti ca e genetica treaba........... Eu ma dau cu crema Olivella de saptamani bune deja, dar am inteles ca nu sunt eficiente, te dai degeaba daca ai predispozitie...

Va multumesc.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-carmen spune:

Buna seara!Daca sunt inca rosiatice iti recomand fiole cu colagen care se pot aplica si pe sani si creme pentru regenerare celulara.Foarte bune sunt si terapiile cu inflarosu.Daca sunt rosii...chiar dispar.Cele vechi...le poti bronza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

din cate stiu eu vergeturile nu trec murim cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Din pacate nu trec cu nicio crema oricat de scumpa ar fi.
Si eu am pe burta, desi cand eram insarcinata m-am dat tot timpul cu crema, si chiar eram incantata ca nu am vergeturi. Cum era pielea intinsa nu se vedeau, insa dupa operatie m-am "dezumflat" si la propriu si la figurat, ca m-am trezit cu dungi rosii urate, care in timp au devenit albe. Ma consolz cu gandul ca nici nu am multe, si nu se prea observa.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle22 spune:

buna si eu a aceeasi problema cu vergeturile,dar din pacate nu am reusit sa fac mai nimic in privinta lor.in timpul sarcinii m-am tot uns cu diferite creme,alifii scunmpe dar fara nic un rezultat ,imediat dupa nastere mi-au aparut niste santuri pe burta ,vestitele vergeturi.eram sigura k nu mai am ce face in privinta lor.acum nu-mi ramane decat consolaea k nu se mai poate face nimik,nici macar cu laser sau asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Si eu am vergeturi de 6 ani si am incercat marea si sarea,dar am ramas cu ele.Acum sunt impacata pt ca in schimbul lor am un puiut pe care il iubesc si in rest numai conteaza nimic.Cine te iubeste te accepta asa cum esti!

Mergi la inceput