* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (106) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

toate fetele care au nascut la Medlife au fost supermultumite...e drept ca niciuna nu a avut complicatii. eu voi naste la Filantropia si sper ca va fi bine.

35+ Tudor Gabriel
AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cat despre copii frumosi...pai ce mamicile sunt boccii?! Nu!!! Cand mi-au zis ca voi mai avea o fetita eram destul de stresata la gandul ca ar putea fi mai uratzica decat Ozi si cu siguranta ar fi suferit. Acum ca e baiat singura mea grija este sa fie sanatos si sa ma ajute Dumnezeu sa-i cresc pe amandoi frumos.

35+ Tudor Gabriel
AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Helou..zuze huhureze..iaca si noi..de pe drumuri..auzi...cica din sapt 34 ne da voie dr sa ne plimbam,....si noi..fara minte, am zis sa ii facem o surpriza lui tataie ca e vaslie..sa ii facem o vizita..si am luat-o pe un drum catre tara...nasooool...numai gropi...de facea burica balanga balanga...si s-a contractat...se facuse mica mica.,...cat jumate din marimea ei normale...sotul conducea cu 10 km la ora..sa simt ropile mai putin..dar drumul a parut o vesnicie...si m-a apucat plansul..si spaima..ca am facut o prostie plecand la drum...ca am stat cuminte pana acum si ma innec la mal...si imi curgeau siroie lacrimile...am ajuns in sfarsit...eu plansa toata, sotul avea un calm absolut..si imi promitea ca o sa fie bine..dar eu imi imaginam cum mi se rup membranele de la atata zdruncinatura....ufff...bine ca am ajuns acasa acum...
voi incerca sa recuperez ce ati scris azi...aaa...si am vazut pe ultimele pagini ca o felicitati pe Tinna pt baietel...dar parac ea avea dpn aproape de al meu...tre sa vad despre ce e vb...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ahaa..m-am lamurit..La multi ani fericiti pentru baietelul Tinnei...

NAtalia, bine ai revenit..asteptam pozici cu Stefi...

SI poze cu Alma vrem, plzzzz

Fetelor, vad ca nu sunteti multe pe aici...ne bagam si noi la somn, ca am avut o incercare psihica azi si suntem epuizate.

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici, tu esti programata la ceza joi. eu am termenul pe 5, sambata. sper sa rezistam pana atunci .. sau poate nastem in aceeasi zi, cine stie. daca da, stai fara grija, dau foward mesajelor tale la creata sau la irinuka .. sper sa nu se supere!!!!!

cat despre griji .. hmm .. stiu ca nu poti sa nu te gandesti si la unele chestii mai neplacute, dar, te rog incearca!!!! nu-i face bine lui bebe! sunt sigura ca totul va fi bine si ca bebele va fi sanatos si papacios si frumos!!

fata si bebele!!

39+ EVA MARIA
AMR 4 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici,

si eu ma bag la somnic!! acum au plecat musafirii de la noi.

noapte bunaaaa

39+ EVA MARIA
AMR 4 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Neata, Zuzici, sunt Angi si am deschis CAPITOL NOU

Ne vedem acolo!!!!!!

Mergi la inceput