* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (106) *
Raspunsuri - Pagina 13
IrinaL spune:
Shose, daca mananci ciocolata neagra sau bei cafea, bb e mai agitat, asta voiam sa spun.
Irlandeza, nu trece cu No-spa? Ca ar putea fi crampe digestive, si eu am asa, ca am mancat amestecat...
Irina 37+
Ileana
miki_baby spune:
Irlandeza, ia un panadol sau paracetamol, ce gasesti tu acolo. 
Miki
39+
Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
AMR MAXIM 3 ZILE!!!
irinouka spune:
irlandeza, stiu ca nu le poti recunoaste si mi se pare normal. poate ca al tau col, care era inchis la cel mai recent control, incepe acum sa se deschida. in fond si la urma urmei, mai ai doua zile, ar fi normal sa se intample asta.
pup si sper din inima sa fii pe ultima parte a incercarii tale.
a, mai vroiam sa iti zic ceva. am avzut ca ai intrebat de durerile nasterii provocate. nu te mai gandi! e la fel ca la nasterea cealalta, in sensul ca o experienta nu seamana cu alta. am citit si eu despre asta si concluzia ar fi ca nu exista concluzie si ca fiecare o va resimti conform datului ei genetic. ce e clar este ca travaliul nu mai incepe cu contractii usoare-usoare care devin treptat-treptat mai puternice. se incepe direct cu contractii mai taricele, induse de medicamentele care-ti sunt administrate.
irina
38
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irlandeza spune:
Gina, psihic, nu sunt gata.
Ca mi-e frica.
Joi am din nou programare la dr., poate se indura si-mi induce nasterea, din cauza picioarelor.
Acum de exemplu, durerea e mai mare, si apoi ma mai lasa putintel, dar tot o simt ca-i acolo.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?! 
irinouka spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gina, psihic, nu sunt gata.Ca mi-e frica.
Joi am din nou programare la dr., poate se indura si-mi induce nasterea, din cauza picioarelor.
Acum de exemplu, durerea e mai mare, si apoi ma mai lasa putintel, dar tot o simt ca-i acolo.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?!
irlandeza, cu tot dragul iti zic ca pana joi ai toate sansele sa fii deja cu patricia in brate!
irina
38
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
irlandeza spune:
IrinaL, crampe digestive nu cred ca sunt, ca nu prea am mancat, nu mai am nici pofta de mancare.
Miki, am panadol, o sa incerc, sa vad daca ma mai lasa.
Irinouka, am citit atat de mult azi despre nasterea indusa, ca m-am ametit, fiecare are parerea ei, traita binenteles.
Of, Doamne, da' fricoasa mai sunt.
Merg sa ma intind putin, sa vad daca mai cedeaza durerea.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 2 zile ?!?! 
Ellenuta spune:
louiza, si eu am patit la fel .. bebe foarte agitat, durere ca la ciclu pe sub burtik .. si intepaturi la fofo .. spatele nu m-a durut .. am luat cate un no-spa ... acu vad ca-s mai bine. dr mi-a spus ca toatea astea pregatesc uterul ptr expulzia lui bebe .. deci s-ar putea sa nu mai am mult .. sau macar 4 zile sa mai stea. oricum, durerile nu-s permanente .. de exemplu de pe la 3 noaptea nu am mai avut .. Doamne ajuta!!!!
39+
EVA MARIA
AMR 4 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
NataliaS spune:
Sorcova, vesela/Sa traiti, sa-mbatraniti/Ca un mar, ca un par/Ca un fir de trandafir...La anul si La multi ani!!!!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Vasile sau Vasilica!
Am revenit si noi in sfarsit ...suntem acasa de cateva zile, mai exact de sambata, dar nu am reusit deloc sa intru pe net...din cauze de oboseala, cusatura, colici si in ultimele 2 zile ...furia laptelui – muls, muls, muls...
Suntem bine amandoua, Stefania – mananca, doarme, e o doamna si ma lasa sa dorm binisor noaptea – azi noapte a dormit de la 12 la 7, s-a mai trezit la 11, iar acum (14) astept o noua sarja de mufare ca imi crapa sanii... si s-a facut deja ora 19 si eu n-am reusit sa postez mesajul asta...deh am doi copii![]()
Nu am mai citit de pe la capitolul 100 – vreau sa va multumesc din suflet tuturor pentru tot suportul oferit, pentru urarile de bine, pentru mesaje si mai ales ca ati fost alaturi de noi cu ganduri bune; va pup si va iubesc pe toate.
Citind prima pagina am aflat ca s-au mai nascut o multime de clopotei. Felicitari proaspetelor mamici: LalaD, Ralluca, Cornilia, Lumsta, Ange, Miky, Cyntia !!!! sa va refacti rapid si sa aveti mult laptic pentru bebelusi! , iar ei – sa fie sanatosi, mancaciosi sa creasca mari si frumosi!!!
Irinouka – ai o noua tiza, i-am zis piticei Stefania – Irina
Ange - super scump Pupi! Sa creasca mare si sa fie sanatos!
Revin sa va spun povestea nasterii mele (sa va incurajez pe cale care urmeaza sa nasteti) dupa ce citesc capitolele restante...
Natalia 
Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
zeririlouiza spune:
Natalia bine ai rvenit si e bibe ca ai bubulina cumintica
Ellenuta cres ca asta e acum ce sa mai zicem bebei vor si iei la lumina zilei, trebuia sa vina si acest moment chiar daca imi e o frica de-mi tremura fndu numa cand ma gandesc dar trebuie
Louiza
37s + Yasmin 
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Miutza spune:
Gina, la Galati a fost ff frumos ianinte de Craciun si in zilele de Craciun, copacii erau plini de zapada, mai era si pe jos, au fost zile frumoase de iarna.. insa ornamentele de Craciun din oras au lasat de dorit anul asta
cica au facut la fel in toata tara si astfel a schimbat primarul tot. stii cred ca in fiecare an era o nebunie pe strazi de pe 30 noiembrie pana in ianuarie, acum au fost doar luminite albe si albastre si pe alocuri roz, pana si brazii au fost impodobiti cu albastru si ciclam...
asa o fi trendul dar mie personal nu mi-a placut... sper ca la anu' sa revina la vechile ornamente. si da, ar trebui sa ne intalnim intr-o buna zi...
(si-asa sunt singura care locuiesc in galati de la odisee
)
Miutza
36+
Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!
http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/