* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (106) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Si, a propos de carmilia si cornilia, se pare ca si umanul ala tot degeaba l-am facut, daca nici n-am reusit sa buchisesc ce-ai scris

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

LA MULTI ANI MAMICI, VIITOARE MAMICI SI CLOPOTEI, SA AVETI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI, SANATATE NOROC FERICIRE SI TOT CE VA DORITI VOI

Noi am cam lipsit cu treaba, iar aseara am fost la restaurant dar am facut curatenie si am dormit un oic apoi a venit si ora sa plecam nu am avut cum sa intru sa va trimit urarille

Angelique, viktoras este un frumos si un simpatic iar parintii lui se vede niste fericiti si mandri de al lor copil

Miki, felicitari la multi ani si la mai multi ani fericiti alaturi de sotior si baieti

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

anca, am programare facuta pt 8 ianuarie, sa vedem daca ajung. :-)
daca doctorita ti-a spus sa nu faci efort, e clar ca nu aveai de ce sa mai vii. pt mine e benefica toata treaba. cat a fost cerasela in concediu am mai incercat sa fac de una singura cateva dintre exercitii da' nu e acelasi lucru.
lasa, noi si cavalerii nostri sa fim sanatosi, cu sau fara gimnastica pt ravi. :-)

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinaL

Si, a propos de carmilia si cornilia, se pare ca si umanul ala tot degeaba l-am facut, daca nici n-am reusit sa buchisesc ce-ai scris

Irina 37+Ileana

ba ai buchisit bine, dar intre timp eu imi dadusem seama de greseala, ca am luat pagina 1 la verificat, si am editat mesajul. asa ca RILEX. :-)

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare oare agitatia bubulinei este vreun semn ca sa-r grabi sa iasa ca de 3 zile incoace ma terminat misca de rupe pamantul si burtica mea in acelasi timp, mai am si acele dureri ca ca la ciclu, plus mai simt din cand in cand catre o intepatura in partea de jos

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Apreciez ca te ingrijesti de selfistimu' meu

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by IrinaL

Irina 37+Ileana

ba ai buchisit bine, dar intre timp eu imi dadusem seama de greseala, ca am luat pagina 1 la verificat, si am editat mesajul. asa ca RILEX. :-)

irina 38 Rares

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Louiza, agitatia are mai degraba legatura cu ce mananci, nu cu nasterea. Iar durerile de care zici sunt normale in stadiul asta.

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Fetelor am si eu o intrebare oare agitatia bubulinei este vreun semn ca sa-r grabi sa iasa ca de 3 zile incoace ma terminat misca de rupe pamantul si burtica mea in acelasi timp, mai am si acele dureri ca ca la ciclu, plus mai simt din cand in cand catre o intepatura in partea de jos

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

pai e important selfistimul mai ales in perioada asta. cica. tocmai l-am citit pe tutunaru zicand ca suntem taaaaaaaaare sensibiloase si ca orice rahat ne poate face sa plangem. :-)))))))))

irina 38 Rares

Mergi la inceput

multumesc Irina, nu ma-m gandit la mancare pentruca am mancat normal ca si pana acum nimic nu a fost deosebot sau iesit din comun ion ceea ce priveste alimentatia

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hello, LA MULTI ANI si BINE V-AM GASIT IN 2008!Fie ca aceast an, sa fie unul binecuvantat de Dumnezeu pentru fiecare in parte.Va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Poze-David Jonathan!

Mergi la inceput