Mamici de iulie august 2008(16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Anaxena - ai dreptate.. Mereu uit... M-am intors si am editat.
Azi implinim 14 saptamani. Nu stiu ce e free beta HCG-ul asta, dar in buletin scrie fix asa:
Test Rezultat Interval de referinta
Free Beta HCG 42.6
PAPP -A 0.711
Am dat cu copy paste. Mai incerc sa gasesc pe net valorile normale si o sa sun si la doctorita...
Am mai gasit tot aici pe forum o discutie in care se spune ca nu voi gasi nicaieri valorile normale, pentru ca interpretarea se face in functie de varsta fatului si varsta mamei. Dar cum calculez domnule?
Bebe are 14 sapt si eu 33 (de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new_ioana spune:

.. am caluclat si astazi trec deja in 7 saptamani!
uau!
si parca doar ieri am aflat adik pe 31..

fac o paranteza ( care cred ca ao sa ajute aspirantele.. printre care m-am aflat si eu timp de vreun an) : dupa incercari esuate.. am luat calea medicilor.. a analizelor.. si tot asa..
mai intai eu.. si parea ca sunt OK
apoi sotul.. si aici a aparut o problema.. adik mobilitate f scazuta a spermatozoizilor ( sub 10%) si testosteron sub limitele normale..
nu ne dadeau sanse fara tratament!
si eram decisi ca de la 1 Jan 2008 sa incepem regim, tratament, si tot ce mai e nevoie..
insa.. asa cum v-am spus deja! destinul ne-a dat o mare lectie! pe 31 decembrie.. facand un test de sarcina absolut intamplator ( adik nici nu mai tineam bine evidenta cat si cum intarzia.. si de ce.. fiindca renuntasem sa mai sper) au iesit cele doua liniute!!!
incredibil..

ideea e ca.. in baza faptului ca "NU SE POATE".. eu ( care stiam cu exactitate ce si cum e cu ciclul meu, ce mananc, ce beau, ce medicamente iau- adik nu mai luam nimik si ma chinuiam la orice durere doar in speranta ca poate.. si sa nu fac rau la bebe) am pierdut orice evidenta!

si deci.. asa nu am remarcat nici ca mi-a intarziat ciclul pana in sase saptamani..
la fel cum am mancat si baut orice..
la fel cum ( din pacate) am luat si diverse medicamente: claritine ( vreao 4 pastile), nurofen reaceala si gripa (o cutie), sprepsils ( o folie), normoponderol ( cateva pastile), aspirina.. si acel 4321 minceur pt silueta..
iar acum, imi vine sa
pt ca nu stiu daca au afectat in vreun fel..
adik stiu ca sunt perioada critica pt bebe primele trei luni.. dar..

sa nu innebunesti?
adik.. trei medici ( nu unul!) iti spun ca slabe sperante sa ramai insarcinata.. si ptusi se intampla.. si eu in necunoastina de cauza.. nemaisperand.. fac astfel de gafe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ANKA m-am uitat si eu la analizele mele si scrie asa:

FREEbeta hCG 81,3 ng/ml
PAPP-A 2,27mlU/ml

si la urma scrie ca e risc mic de sindrom down.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Ankalaura cred ca cel mai bine o intrebi pe doctorita si orice alte intrebari pe care le ai si apoi sa ne spui si noua ce ti-a zis!
Apropo de durerile de spate, vreau sa spun ca eu le am cel mai mult seara, dar le am nu gluma, cateodata nici sa merg nu mai pot, tot asa sunt dureri lombare, il pun pe al meu mereu sa-mi faca masaj....

ma oftic ca trece timpul asta asa de greu, vreau acccaaaassssaaa!!!!

Lori15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am reusit sa citesc din urma, fain ar fi sa fie asa in fiecare zi nu trei pagini si alea chinuite.
Legat de "raceala din atm" eu am zis asta de la inceput si mi-a sarit lumea in cap si m-a pus la colt, vb lui Nati, dar eu am zis hai ca eu continui sa scriu poate totusi cineva va vb si cu mine si ma va baga in seama. Eu sincer m-am simtit f prost cand lumea mi-a sarit in cap si lumea a zis ca s-a simtit jignita ca am avut indrazneala sa zic ce simt, ca eu nu m-am simtit jignita cand s-a vb cum s-a vb cu mine, da ma rog, cand am zis ca am plans mi s-a trantit in fatza faza cu hormonii. Nu acuz pe nimeni si nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ziceati sa vb la sentiment ei na zic si eu ce simt poate acuma nu imi mai sare lumea in cap.
Eu mereu am fost sincera si am zis ce simt si stiu sa fac diferentza intre hormonii de sarcina si sentimentele mele dar na am zis hai sa nu fiu eu aia mai cu motz si sa scriu in continuare. Eu de obicei scriu mult sunt o persoana deschisa si zic ce cred si incerc cat pot sa evit scandalurile ca is balanta si nu le agreez sub nici o forma.
Normla ca nu e posibil toata lumea sa placa pe toata lumea dar putem depune un efort zic eu.
Eu de ex imi declar deschis iubirea fatza de Violeta mamica cu sfaturile. Ma bucur ca mai scrii ca asa m-am lipit eu de tine fara un motiv anume, acuma sper sa nu va suparati ca zic adevarul. Asa ca mai scrie ca mie imi esti tare draga.
Asa acuma ca am zis ce am pe suflet si mi-am facut declaratia de dragoste, sa trecem la intrebari si mesaje.
De revelion am vrut sa fim linistiti de aia am plecat mai devreme din BM si am venit la iasi ai mei nu stiu inca de bebe vad ca nu au zis nimic desi se vede burtica, sper sa ajungem acasa cu bine si le voi zice eu da de la distanta ca am vrut sa avem o vacanta linistita fara scandaluri ca si asa nu au fost de acord nici cu primul bebe asa ca...
Si am iesit cu tata fata si Flo la o plimbare in centru pe bulevard la concert cand era mai liniste si nu era multa lumea apoi am venit acasa si ne-am pus cu totii la masa adik ai mei, bunica, Flo, fata si eu fata a stat si ea pana la 12 i-am dat si o guritza de sampanie si apoi am pus-o la nani ca era rupta am filmat putin am facut cateva poze si ne-am mai uitat la tv si pe la 2 ne-am pus si noi la nani. Cam asta a fost liniste si pace.
Greturile is si nu is asa si asa uneori mi-e cam rau uneori mi-e bine dar incet incet apar arsurile. Care le urasc efectiv de sarcina trecuta si vad ca acuma vor sa vina mai devreme, lucky me.
Acuma ne mai odihnim cat putem vreau maine sa merg sa imi iau si un sutien nou ca deja nu mai incap in cele vechi, bucuria lui Flo si in rest liniste si pace lenevim si noi cat putem ca acusi revenim la realitate si iar intram in monotonie si oboseala.
Vreau cat mai suntem aici sa ne interesam de preturi la sala si biserica ca vrem si noi sa facem nunta, speram sa gasim ceva pe placul nostru.
In rest cam astea is stirile de la noi nu prea am apucat sa scriu ca am vulturul cu mine, adik mama si imediat e calare sa vada ce scriu ce fac ce etc si cum nu stiu de bebe 2 evit sa vada ce si cum, poveste lunga cu mama poate intr-o zi va si zic cum sta treaba, sa am timp numai.
Va pup pe toate aveti grija de voi si de burtici si promit sa revin in fortza dupa 8 ian ca am sa fiu acasa si am sa pot scrie linistita asta dupa ce repar laptopul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Aaaa ca mi-am adus aminte Dana mailul ala comun merge sau nu? Eu am vrut sa trimit felicitare pe el de sarbatori pt toate fetele si mi-a zis ca nu exista mailul asta si daca vreau sa il inregistrez.
Deci cum tu ai deschis odiseea mailul comun e sau nu functionabil?
Ca daca nu merge sa deschidem altul sau macar sa il stergem de pe lista daca mai e scris acolo.
Si inca ceva acuma nu e nimic personal sa nu mi-o iei in nume de rau dar macar sa fie contul comun pe yahoo.com ca nu toti stim italiana. Inca o data nu o zic in nume de rau sa nu te superi.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

dana, locuim in Japonia pentru ca sotul are afaceri aici, adevarul ca in Hawaii de unde este sotul, nu se fac asa multi bani,cum se fac aici. Poate si pentru ca viata in Hawaii e scumpa rau, si noi cam cheltuim aiurea, asa ca a decis sotul sa stam mai mult pe aici, strangem la pusculita si apoi ne mutam in Hawaii.
Cel putin acolo sotul are rude, mai vb si eu cu cineva, mai avem vizitatori, mergem in vizita, aici suntem cuc, doar ceva cunostinte,majoritatea vorbitori de limba engleza, ca la japoneza eu una sunt bata, sotul mai ciupeste cat de cat.
Referitor la dieta,medicul mi-a spus clar si raspicat sa uit ca exista dulciuri, sa mananc fructe ca imi iau zahar suficient din ele, ce atata prajituri, ciocolata, bomboane si altele,doar miere de albina sa folosesc, fara zahar, zaharina.
Merg pe 17 ianuarie, am inteles ca imi da o solutie sa beau, si trebui sa fac pipi de 5 ori la fiecare juma de ora,am inteles ca vrea sa vada daca e diabet gestational sau doar am facut eu exces de dulciuri si de asta a iesit zahar in urina, plus imi ia sange din ora in ora, oricum ne-a averitizat ca o sa petrecem vreo 3-4 ore in clinica.

ankalaura,te asigur ca nu e roman, a mostenit gena lu tasu, adica arata a asiatic, doamne cum o iesi cupilu nostru, tare curioasa sunt.
In albumele pe care le-am avut o perioada pe net, sotul era doar intr-o poza cu fratele meu, cumnata si inca o pereche, nu vrea poza lui pe net, din cauza lu tasu, mare vedeta si asta la viata lui, si asa fugim de presa daca ne gaseste, asta se intampla mai mult in ziua comemorarii lu tasu, atunci e subiect de tv si ziare.
Nu vrea poza pe net, nu o pun, ii respect decizia, desi imi este aiurea, arat poze la lume doar cu familia mea, eu si potaile, nu imi pica bine ca nu este si sotul, dar daca sunt prieteni apropiati sigur arat poza sotului, altfel nu.

Merg si eu la culcare, ma ia groaza daca iar se intampla sa-mi amorteasca mainile, tare nasoala senzatia sa nu-ti mai simti una din maini.
Pup fetele si aveti grija de voi.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor! Dar ce mult ati scris...eu am lipsit ieri, am fost la parinti in Rosiorii de Vede....

Noi cu hatza-hatza ne-am cam speriat pe la aproape 2 luni....dupa contact a aparut putin sange si gata mi-am zis...l-am pierdut si pe acesta....am sunat la dr. am luat de urgenta mai mult utrogestan si am scapat....De-atunci mai rarut, insa am inceput anul cu dreptul.

De balonat si eu m-am balonat destul de tare, aveam burta ca un scut, am scris despre asta dar nimeni nu mi-a raspuns....

Ma bucur ca am cu cine impartasi ceea ce simt si mi se intampla!

Bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara!

Noi mergem la echo morfofunctionala pe 14 feb., abia asteptam!!!

Sper ca bebe e ok, inca nu-l simt, mai am putin. Dar ma intreb mereu daca e bine. Scurgerea e tot abundenta, sanii greoi, nu mai dor, uterul a inceput sa creasa, pare in regula. Dupa sarcina pierduta in vara 2007 am ramas cu teama. Stiu ca o gravida trebuie sa se gandeasca numai la lucruri bune dar......

Flory mami de Alex si [gravi14+]

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Buna tuturor! Dar ce mult ati scris...eu am lipsit ieri, am fost la parinti in Rosiorii de Vede....

Noi cu hatza-hatza ne-am cam speriat pe la aproape 2 luni....dupa contact a aparut putin sange si gata mi-am zis...l-am pierdut si pe acesta....am sunat la dr. am luat de urgenta mai mult utrogestan si am scapat....De-atunci mai rarut, insa am inceput anul cu dreptul.

De balonat si eu m-am balonat destul de tare, aveam burta ca un scut, am scris despre asta dar nimeni nu mi-a raspuns....

Ma bucur ca am cu cine impartasi ceea ce simt si mi se intampla!

Bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara!

Noi mergem la echo morfofunctionala pe 14 feb., abia asteptam!!!

Sper ca bebe e ok, inca nu-l simt, mai am putin. Dar ma intreb mereu daca e bine. Scurgerea e tot abundenta, sanii greoi, nu mai dor, uterul a inceput sa creasa, pare in regula. Dupa sarcina pierduta in vara 2007 am ramas cu teama. Stiu ca o gravida trebuie sa se gandeasca numai la lucruri bune dar......

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=flo1980&year=2008&month=7&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Scuzati greseala......mi-a dat eroare si am mai trimis odata mesajul......ufffff, sper ca ma iertati!

Mergi la inceput