Am o retea wireless si as vrea sa stiu cum o pot parola pt ca ma astept sa am "musafiri" pe reteaua mea si nu imi doresc asta.
prima data am securizato cu sfaturile de la cei care au fabricat routerul, le-am trimis mail si in 30 min aveam reply-ul cu setarile
si a doua oara am gasit in setarile routerului cand l-am instalat, m-a intrebat daca vreau sa securizez reteaua.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
depinde foarte mult de marca si tipul de router wireless pe care il ai... vezi in instructiuni cum se intra in meniul lui, de obicei prin tastarea unei adrese IP in browserul de internet, iar odata ajunsa in meniu, trebuie sa debifezi SSID ul (ascunzi identitatea retelei) si tot pe acolo pui si parola... bafta!
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
intrand in meniul routerului care e ceva de genul 192.168.1.1 sau 192.168.2.1(oricum asta e scris in manual) acolo unde setezi SSID-ul retelei exista si optiunea de a parola intrarea in retea prin cheie WEP sau WPA.ii trantesti o parola tapana(dar pe care o tii si minte ) si nu mai intra nici al cu coarne.
sau mai al dracu de atat este filtrarea MAC.fiecare placa de retea are un soi de identificator MAC.de asemenea poti face filtrarea pe MAC si asa chiar esti sigura ca nu intra nimeni.
uite aici un articol
http://www.pcworld.ro/?page=node&id=3555
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate