* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *
Raspunsuri - Pagina 16
IrinaL spune:
Lala, sa-ti traiasca bebelusul, e o scumpete de baietel!
Dragele mele, nu stiu daca mai apuc sa intru dupa-amiaza, ca am baietelul racit si mucios si plangacios, asa ca va urez la multi ani si un an nou asa cum vi-l doriti.
Pupici.
Irina 37+Ileana
Ellenuta spune:
dragile mele zuzici,
nu stiu cand si cat voi mai apuca azi sa intru pe forum. mai am cate ceva de facut prin casa si in plus parca nu mi-e asa bine .. asa ca ..
LA MULTI ANI! SA FITI SANATOASE SI FERICITE, SA AVETI BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI SI SA AUZIM NUMAI DE BINE ANUL CARE VINE!! NASTERI USOARE ZUZELOR CARE AU MAI RAMAS, IAR MAMICILOR ZUZE - BEBICI SANATOSI SI CUMINTI!!!
FIE CA ANUL 2008 SA VINA NUMAI CU BUCURII SI FERICIRE!!!
VA PUP, VA IMBRATISEZ SI VA IUBESC!!
toate zuzele si pe bebeii lor!!!!!!!
39+ EVA MARIA
AMR 5 ZILE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
micsunea spune:
La multi ani zuzici!
Un 2008 superb va doresc, in care sa ne bucuram de noii bebelusi!!!
Micsunea
36+
alinaatudor spune:
Helou helou./...
Si noim intr-un iures azi..ma duc si eu sa cumpar tort...si praji...va pup pe toate si va urez numai sanatate si bucurii si impliniri si fericire si ...si ...si...
Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 7 Saptamani
micsunea spune:
Creata, casuta ta pare ca scoasa acum din cutie, de altfel 2 ani la o casuta e f putin, tot noua e ! :-))
Dar nou-nouta sau de doi ani, la fel de frumoasa mi se pare!
Eu mi-am propus sa-mi iau casuta cand o fi sa ies la pensie, una cu gradina neaparat!!! Nu cred ca voi reusi mai inainte... Plus ca visez sa-mi umplu gradina cu animale, dar poate pana atunci imi vine mintea la cap!
Mitsu, pai mie burtica ta nu mi se pare mica! Te pun si pe tine in lista de manechine, alaturi de Eliza si de AncaDiana, sunteti asa de slabute, cred ca ati pus numai pe burtici! Foarte dragut, parca ati fi inghitit o minge mare-mare!
LalaD ce puisor smecher ai! E un strengar deja, asa-mi pare mie! Si ce plin de puf! Ca probabil ca nu e par la varsta asta, nu? (eu nu ma pricep deloc la bebelusi, dar parul adevarat apare mai tarziu, nu?)
Miri, vad ca nu poti decat daca te agiti... Parca vad ca o sa ai treaba pana in ajunul nasterii!!! Daca vine Sacha inainte de 8, tot mai faci cezariana? Ca eu azi am fost la monitorizare si mi-a spus moasa ca daca e copilul cu fata spre lume/posterior, dureaza travaliul mai mult si asta e tot (eu stiu ca e si mai dureros, dar tot degeaba ma gandesc la asta acum ca nu schimba nimic), adica nu-i motiv de cezariana. Cand il mai masoara pe Sacha?
Micsunea
36+
micsunea spune:
Lumsta, Amelia, bina ati intarit randurile de mamici! Felicitari si multa sanatate voua si puiutilor!
Micsunea
36+
aurel_cris spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI,scieti asa de mult,eu nu pot tine pasul cu voi.Dar am vazut listuta cu mamici,e asa de frumusica si creste pe fiecare zi vad
LA MULTI ANI,eu va doresc un an plin de realizari,nasteri usoare ,bebei cumintei iar pt cele care sunt deja mamici la fel bebei mancaciosi si cumintei.
31+Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI...
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by aurel_cris
FELICITARI NOILOR MAMICI,scieti asa de mult,eu nu pot tine pasul cu voi.Dar am vazut listuta cu mamici,e asa de frumusica si creste pe fiecare zi vad
LA MULTI ANI,eu va doresc un an plin de realizari,nasteri usoare ,bebei cumintei iar pt cele care sunt deja mamici la fel bebei mancaciosi si cumintei.
31+Bianca Maria
AMR 9 SAPTAMANI...
aurel, am vazut ca pe bebica ta o cheama Bianca, pai te asteptam si la subiectul" Clubul mamicilor de fetite Bianca" PUPICI
Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
stancutza spune:
uff... ma inscriu si eu in clubul zuzelor care nu adormit bine azi noapte...la mine, din motiv de durere crunta a oaselor de la "dansa". de obicei, ma dureau doar cand ma intorceam de pe o parte pe alta, dar azi-noapte m-au durut non-stop, si cand dormeam cuminte pe o parte, cu picioarele lipite. iar la intoarcerea pe cealalta parte - crima si pedeapsa! din acest motiv, am visat un stadion plin de oameni care tineau intre picioare o caramida fierbnte...cred si eu, ca nu mai era durere ci arsura
macar or folosi la ceva durerile astea? ca vad ca nu le au toate fetele...
acum ma misc elegant prin casa, incet sa nu fac vreun pas gresit sa ma doara mai rau. sunt ca un elefant pe sarma
dar am ganduri mari: am pregatit tort si pui cu ciuperci la punga knorr, mai am de facut salata boeuf si - specialitatea mea - lasagna . chiar daca suntem doar noi doi...
pup si eu toate zuzicile, va urez La Multi Ani, si o intrare triumfala in noul an, care sper sa fie cel mai frumos de pana acum, pentru noi toate. aveti grija de voi si de puiuti!
Stancutza 36 Sofia-Elena ?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
Adryana_4u spune:
Noul an se asterne ca un volum nescris de 365 de pagini goale.Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire, pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
LA MULTI ANI dragele mele, un an nou 2008 asa cum va doriti, cu bebici sanatosi si norocosi..Doamne-ajuta..
Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.