* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

deci .. amr 5 zile .. Doamne ajuta!! uit mereu sa schimb la semnatura ..

39+ EVA MARIA
AMR 5 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Neata zuzelor...

Imi pare rau ca nu am mai intrat in ultima vreme deloc. Asa de ocupati am fost cu Craciunul si Revelionul. Nu am apucat sa citesc din urma...

Am vazut ca avem mamici si clopotei noi. Sa fiti cu totii sanatosi si sa treceti in noul an cu bine.

Asta seara am fost in vizita la niste prieteni si unei prietene de a noastra, graviduta si ea, i s-a rupt apa. Va dati seama ca mie, care sunt la 2 saptamani in urma ei ... mi s-a facut frica. Ea ar fi trebuit sa nasca in 14 ianuarie, dar se pare ca va naste in noaptea asta. Sa nu va spun ca familia ei s-a alarmat, nu stiau ce sa faca... strigau unul la altul, au chemat salvarea, au renuntat la salvare... graviduta le zicea ca ea se duce cu masina ei... dar nimeni nu o asculta. Ce mai o nebunie totala... pana cand sotul a luat-o de acolo si a plecat cu ea repede la spital...

Sunt sigura ca si eu voi naste mai repede... dar asta e... o sa vedem atunci ce o fi.

Monica-Matz 34 si Andreea Bianca

AMR 6 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Miutza

Irlandeza, asa e, ai un par superb. sper sa-l mosteneasca si Patricia ;) cat despre sarcina ta...ofofofof imi amintesc ce mult au durat greturile la tine si ca ai fost cea mai chinuita dintre noi la capitolul asta ufff...si acum, nu pot decat sa-mi imaginez cum e sa nu te poti misca fara ajutor si imaginatia imi spune ca e groaznic! eu ma gandeam ca odata cu sarcina avansata vei lua si tu o pauza de la chinuri dar nu, vad ca Patricia e hotarata sa-si faca prezenta simtita la maxim pe toate caile... cu siguranta insa vei uita de tot cosmarul asta cand o vei strange in brate te pup!

Buna dimineata zuze. La mine e 6.30 si nu mai dorm de la trei, nasol mai stau cu somnul.

Asa sper si eu , sa-mi mosteneasca macar parul, ca sotul meu mai are par de 2 bai . Si la o femeie parca nu-i sta bine cu cateva fire de par ( sper sa nu se supere nimeni).
Cat despre sarcina, cred ca am avut doar vreo 3-4 sapt. in care sa ma bucur efectiv de sarcina, ca in restul timpului am cam suferit. Chiar ieri ma intreba soacra-mea ,cand fac si baiat ? Inca n-am nascut si ea ma intreaba de baiat.I-am zis ca nu mai fac nici un copil, ca prea mi-a fost greu, si cred ca nu i-a convenit , ca vrea sa le duca cineva numele mai departe. Si apoi i-am zis, si daca iese fata si al doilea copil ? Ca eu 3 nu fac. Si n-a mai zis nimic. M-am cam enervat, ca prea vrea sa conduca totul.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

irlandeza, cu toate cate le-ai indurat sarcina asta, esti un monument de tenacitate: nu te-am auzit nici plangandu-te nici smiorcaindu-te! bravo fata! uite, mult a fost, infernal d elung, putin a mai ramas! si-ai sa vezic a dupa atata chin de 9 luni o sa ai parte de o nastere de manual medical: rapida, fara complicatii, si plina de emotii pozitive! pe cuvant se mirika!

Ehe, nu-s chiar un monument, m-am mai plans pe aici, mai ales cand vomam pana la epuizare. Ai mei de acasa stiu mai bine. Nu prea sunt eu plangacioasa, dar asa ca acum n-am mai suferit niciodata, dar la sfarsit nici "premiul" n-a fost asa important. Sper doar sa ai dreptate in privinta nasterii, dar dupa cate am patimit inclin sa cred ca trebuie sa patimesc pana la sfarsit, adica si la nastere. Cica asa ne spalam pacatele, apoi frate , cred ca eu am fost cea mai pacatoasa, ca prea a fost greu.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stancutza

Irlandeza, si imbratisez fata curajoasa...cred ca astepti epidurala aia ca pe altceva .

Astept epidurala cu nerabdare, sper sa-mi faca. Daca n-oi ajunge la cezariana.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amelia

Buna Fetelor,
Nu am mai intrat de ceva timp...dar am vesti...pe data de 23.12.2007 am devenit mamica.
Micuta Ema s-a nascut la ora 14.50,prin cezariana....s-a nascut cu 4.050 kg si 49,5 cm.
VA PUP PE TOATE SI VA DORESC NASTERE USOARA CELOR CARE DE-ABIA ASTEAPTA SA ISI STRANGA PUIUL IN BRATE...E O SENZATIE UNICA...
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT.....

FELICITARI AMELIA, si bine ai venit pe lume EMA, SA AVETI MULTA SANATATE.
Mamico , te asteptam mai des pe la noi.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

Azi la 10 am programare la dr., sa vedem cum stam. Desi am fost vineri spre sambata noaptea. Nu stiu ce vor sa mai vada, ca inca n-am contractii. Of, si iar trebuie sa ma chinui coborand scarile. Sper sa merite vizita asta la spital.Inainte de abia asteptam sa merg la spital, la controale, acum cu durerile astea vreau sa ma lase in pace si sa merg doar sa nasc. Sunt zuza rau , nu ?

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cynthia_

Ce ma bucur ca e cineva? nu stiu ce sa fac ca daca ma duc la spital nu-mi mai dau drumul pana nasc!!! Si daca e travaliul fals. in 28 de minute am avut 6 contractii.

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
39+Octi

Nu stiu daca ai mers la spital sau nu, dar asa aveam si eu , acu' 2 zile, niste contractii/crampe, nu stiu cum sa le descriu, ca e primul copil, si am sunat salvarea, cand colo la spital au zis ca sunt false, colul meu era inchis.
Dar cine stie, poate la tine sunt reale, merita sa mergi la spital sa vezi. Si daca e pe bune, nastere usoara si rapida.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura, am citit din urama si am raspuns . Toata pagina e numai a mea. Hai ca ma uit la TV, poate mai apare cineva intre timp.

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 3 zile ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buna dimineata burticutze!

Si noi pe aici, ne-am luat micul dejun si acum la o portie de citit... trebuia sa recuperez din urma.

ELENUTA multumesc de raspuns, o sa ma interesez si eu de informatiile primite... sa vedem ce zice dna doctor.

Sunt putintel cam speriata... m-am trezit si nu o vad pe domnisorica miscandu-se... mai astept putintel si o zgaltzai ca imi sta inima.

Mergi la inceput