* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (105) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ola again..eu cu sotu ne-am uitat la un film..nasoliu ..nu mi-a placut..acu ne bagam la Bee movie...si la noi bioritmul e modificat rau...dormim de la 2-3 la 12...dar e asa de biiineee...o sa avem noi timp sa intram in ritm de schimbul 3..nu?!...

Nemary, felicitari pentru praji..eu cumpar tort..si gata...sunt cam lenesa..cred ca mi se trage de la faptul ca viata mea de adolescenta am petrecut-o in preajma sarbatorilor cu maam in buc..fie ca mi-a placut fie ca nu..adik..trebuia sa o ajut sa nu stea cu fundu in sus ca nu o ajuta nimeni..deci..acu trag parleala..nu mai fac nimik...le cumpar...plus ca eu mor dupa praji de la tip top..deci...de ce sa fac multe..ca sa mananc la fel de multe..mai bine ma abtin....

Mitsule...deci..esti pe vine..ha?...de acu se cheama ca esti la termen:D..curaj gaina ca te tai...
Si...sa iti iasa barzaunii cu problemele de inima...poate doar de cele de amor sa ai parte..ca sigur nu mori dde inima la nastere, crede-ma pe cuvant...si..nu are nici o legatura ca ai in familie antecedente..astae se pun cand oi avea si tu vreo 50-60 de ani..pana atucni..ai garantie ...

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsulee...acu am vazut..te-ai dat de gol...adik..nu mai esti incognito...bravo..
A...si trebuie neaparat sa te machiezi ca in poza aia cand te duci sa nasti..pica doctorasu pe spate..poate naste el in locul tau :D

Super pozele ..ce mai...de fapt modelu':D

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Tnx, alinaa, de incurajari... Mai ales aia cu poate naste doctorasul... Speranta moare ultima!

miri, stiam eu ca de la franceza se trage Da' cum ai facut sa iti apara pe lilypie ca mai ai 9 zile? Ai cosmetizat UM-u'?

Si ca tot ziceti de Praji... Am vazut de curand in G Market la Plaza un toooort de ti se taie rasuflarea... Cu profiterol... Are niste choix a la creme (miri sa te uiti tu daca am scris bine ) pe deasupra si e "improscat" intr-un strat gros de glazura de caramel... Am zis ca mor langa el! Da' si cand mi l-a cantarit am zis ca mor Tnx, but no, tnx!

37 s

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Nu pot sa dorm din cauza de miscari si invarteli prin burtca. Chiriasa e responsabila pt ele...evident. Manca'o'ar mama pe ea.

Mishulenu\ti fie teama ca nu ai fost mai atent analizata in problema cu inimioara.
Cu aceleasi simptome ca ale tale (eu ajunsesem de stateam in pat si gafaiam...simtem ca abosit ca si cum as fi urcat 10 etaje...imi simteam inima in gat...si plus o insuficienta respiratorie. trebuia sa maresc ritmul ca sa imi ajunga aerul) am fost asigurata ca nu patesc nimik nici la nastere normala nici la anestezie. Mi'a zis doct ca sunt simptome destul de des intalnite la gravide.
Cat despre tensiunea mika si epidurala nu ti fie teama, iti pot ridica tensiunea cu o perfuzie. Io zic sa nu te razgandesti i ce priveste epidurala.
Inimioara o sa'ti reziste.

34+
AMR Max 6 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Shosseeee, multumesc si tie de incurajari... Dar... Stii tu cum e ... Cand ti-e teama, poate sa iti zica omu' 1000 de motive, tot nu-ti trece, totul e sa vin adin inimioara ta... Nu o sa ma razgandesc in privinta epiduralei, mai ales ca nu vreau epiziotomie si probabil o sa ma "rup"... So... Cred ca am nevoie de aceasta malefica injectie... Dar... Am tot felul de indoieli, sa nu se adune prea multe.. Ca uite, in afara de epidurala as vrea si niste occitocina, sa ma dilat mai repede... Si nu stiu cum interactioneaza astea doua... Si per total ce o sa gandeasca inima mea cand o sa sara pe ea occi pe-o parte, epidurala pe-o parte si perfuzia aia cu fendrina sau cum ii zicea Gatta pe de alta.... Uf, uf, sa vedem ce-o iesi... Parca vad ca ma apuca ca pe sus-numita, ajung de urjenta, nu tu anestezist, nu tu perfuzie si balc! Nac ca iulia, parca, in 7 minute Ce bine-ar fi!

37 s

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Aaa, si inca ceva tot pt tine Shose - Vaaaai ce www.flickr.com/photos/10814074@N07/1919197763/" target="_blank">ghetutse penale!!! De unde le-ai luat?? Aveau si pe crem/ bleu-marin/ alb, etc. pt baietsei?

37 s

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Am mai adaugat vreo 3 poze cu burtica... La Personal... Pentru cine are burta foarte mica, sa isi dea cu parerea... Mie mi se pare ca a mea e minuscula, la catamai animalul mi-s (adica sunt inalta si osoasa => ar trebui sa am un bb mare, right? ) Creata... Sper sa te incurajez intr-un fel

37 s

Atat mai avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Imi pare rau ca nu am putut citi din urma, promit sa recuperez
Am ajuns acasa si noi , suntem bine, ne adaptam la viata in 4 . Suntem fomisti asa incat mai mult stam cu sanul in gura ca doar avem greutate de recuperat. Nasterea si spitalizarea au fost exact asa cum mi-am dorit . M-am simtit un pacient rasfatat.
In rest am un bebe foarte cumintel : mananca si face nani ! Ii place la baita si are o groaza de perisor in cap .Mai avem un pic si facem codite .

Eu ma refac incetul cu incetul , operatia a fost facut atat de artistic incat acum dupa 4 zile nici nu se mai cunosc firele , sunt perfect lipite marginile . Sunt incantata de spital, de doctori de tot tratamentul de care am beneficiat . Asa ar trebui sa te simti in orice spital.
Promit sa citesc din urma.
Pana atunci :

UN AN NOU FERICIT ! NASTERI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI SI PROASPETELOR MAMICI : FELICITARI SI REFACERE RAPIDA !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Baby Andrei ! (27.12.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si eu huhurezesc Mi-a sarit somnul de pe la 5 si m-am apucat sa mai ordonez in dulapuri, ca sa mai cstig timp. S-a beculizat sotzul: "Laura, ti-e rau?" Neeaaahhh! N-am nik, doar la cap
Shose am vazut lucrusoarele lui pipe: sunt bestiale Pe la noi nu am vazut asa minunatii! Sa le foloseasca sanatoasa!
Cynthia nu a mai dat niciun semn...e clar, au retinut-o la spital, dar nu cred ca degeaba, cred ca chiar naste
Lala bine ai venit acasa, sa fiti sanatosi, ca mancaciosi vad ca sunteti Sa creasca maaare si cuminte
Mitsule ziceai ca te duci la culcare, nu?

39+ AMR 3 zile
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici, nu esti singura careia i-a sarit somnu' .. bine .. ca am adormit pe la 11 jumate .. dar totusi .. as fi vrut sa ma trezesc diseara pe la 10 .. ca sa treaca timpu mai repede ..

asa am dormit agitat .. visam ca e noaptea 31 spre 1 si ma bucuram si spuneam ca gata bebe poate sa vina oricand .. dar .. mai am de asteptat vreo 14 ore .. in somn ma controlam la fofo sa vaz daca e uscat .. Doamne .. ce agitat am dormit .. cred ca a fost primul somn cu adevarat agitat ..

desigur ca l-am trezit si pe sotzu' .. caci nu se putea altfel ..acu a fugit in sufra sa se uite la tv .. iar eu am dat drumu' in dormitor .. ma duc dupa el!!

nour si pe mine ma termina mersu la wc .. azi noapte am prestat de 3 ori ..

39+ EVA MARIA
AMR 6 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput