LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 19
m_monique spune:
programul nostru de somn e cam asa:
-seara il culc la ora 9-9:30;
-dimineata se trezeste in intervalul 5-7. daca se trezeste pana la 6:30 se culca la loc, si mai doarme pana pe la 8. daca se trezeste dupa 6:30 incepe programul de pitic atomic, si adio somn
-daca s-a trezit cu noaptea in cap, pe la 12, cade la datorie; daca s-a trezit mai tarziu adoarme pe la 14. in general la pranz doarme 1-2 ore.
Andrei (16.12.2006)
Laura13 spune:
da, e varsat de vant. zic eu din experienta mea. la fiecare ora mai rasare cate o bubita ici, una colo. multumesc lui D-zeu pana acum nu are decat una pe fata si nici nu se scarpina. pana acum. sa dea DD sa tina tot asa.
ruxandra nu, surprinzator dar nu a facut febra deloc. si baietelul de la care am luat a facut o forma usoara, asa ca tragem si noi nadejde.
dbunny da, eu il trezesc. adica, de ex daca e musai de circulat cu masina la 8 seara si adoarme, cand ajung in fata blocului il trezesc. si, recunosc, s-a mai intamplat sa adoarma seara acasa la 7.30-8 si dupa 30 min l-am trezit ca sa ii pot face baita si papa si somnul de noapte. n-am avut niciodata probleme sa nu mai adoarma.
m monique am vazut pozele, o minunatie de baiat si zapada multaaaaaaaaa...........vreau si eu!!!!! pe de alta parte nu pot sa il scot pe dani, asa ca vreau si eu......peste vreo 2 sapt.
va pupic
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
Monique, superb zmeul in zapada...bine ca isi tine manusile in maini...Julia si le da jos
...ca si sosetele..mai nou.
Laura, of, imi pare rau ca v-a atins boala...poate face o forma usoara. sanatate multa. cand incepi serviciul?
m_monique spune:
Ktrinel manusile sunt scoase din maini. cum ii pun manusile cum si le scoate urgent.
edit: mai nou si zmeul a inceput sa-si scoata sosetele si sa le roada.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
Ktrinel poate la blocul socrilor se face prezenta. si daca nu au participat la lopata, o sa-i puna sa plateasca mai mult la intretinere
adinazot ce rau imi pare ca e bolnavioara alessia.
sa treaca repede.
Andrei (16.12.2006)
ziggy spune:
M_Monique ce frumos sta zmeul pe sanie! Si sta singur nesustinut? Din pacate la noi nici nu se pune problema sa iesim in zapada, mucii sunt iarasi destul de multi si urati.
Laura sanatate multa lui Dani, sa treceti usor si repede peste boala.
Dandusa spuneai ca Duracelul tau a adormit, insa acum s-a mutat la noi. Asteptam sa-si consume energia, sa oboseasca, ca mie imi pica ochii , are aproape peste 7 ore de cand nu a mai dormit.
Dbunny, dupa cum vezi, eu nu prea pot sa iti spun prea multe despre programul nostru, asteptam sa revenim si noi la programul care il aveam inainte de sarbatori. Acum nu mai avem program, mai ales ca in timpul racelii a dormit foarte prost.
As mai scrie, dar cu greu il tine sotul sa nu sara la tastatura.
roxanica2006 spune:
Mai, ce dor mi-a fost de voi !! Atat de rau imi pare ca s-au terminat sarbatorile, tati s-a reintors la ale lui treburi, noi doi iar singurei... dar , din fericire, terminarea vacantei si revenirea pe baricade o asociez cu reintalnirea cu voi, ma bucur sa va aud si sa mai povestim 
Noi am tot petrecut, dar acasuca, prieteni, neamuri, stiti voi...Budapesta n-am mai servit, am anulat atunci rezervarile si gata. Avem toata viata la dispozitie, acum asa am simtit. Si m-am bucurat tare sa-l aud pe Cristi spunandu-mi ca si el e impacat cu decizia asta si chiar crede ca asa-i mai bine. Chiar a vrut sa-i facem baita lui David in seara de Revelion, sa fim mereu cu el, sa fie ca o seara obisnuita si mi-a spus cu atata drag: " Stii, mie imi plac mai mult zilele obisnuite"
dar totusi m-a pus sa-i promit ca la anu' nu-i mai fac figura 
David e la fel de scump cum il stiti, frumooooos nevoie mare, dar...trece printr-o perioada crancena, tot pe dinti pun vina, vai s-amar de capu' meu..maraiala cat cuprinde, mancarica ioc, somn - leganat pana la epuizare.
Vad ca tocmai a deschis Kikineata subiectul asta sensibil cu somnicul. Io, ce pot sa-ti spun Kiki ...de-o vreme totul e un haos. Daca adoarme la 12 noaptea atunci dimineata se trezeste la 6 pt. lapte si apoi somn pana la 9,10. Mai are o trezire nocturna pe la 3 si doarme cu noi in pat pana la 5. Ziua mai doamre cam 1,5-2 ore, de la 14-16. Dar nu sunt deloc impacata cu ora lui de culcare, nu e potrivita pt. un copilas.
David nu adoarme decat leganat in brate. Niciodata nu a adormit singurel in patutul lui. daca il asezam intre noi, in patul mare, se joaca, se ridica, umbla, ne mangaie, loveste, dar de dormit nici vorba. Nici macar o sec nu-si pune capul pe perna sau sa ia o pauza. In patutul lui urla f.f.f tare daca il asez. In carutz e in stare sa stea leganat ore in sir, dar nu inchide ochii, iubeste senzatia , adora sa fie leganat, dar parca nu asociaza asta cu somnul. In schimb in brate, isi asaza caputul pe umarul meu si uneori adoarme repede, alteori dupa o ora, neaparat plimbat prin toata casa, nu stat intr-un loc.
In scaunul de masa n-am incercat ![]()
Si tot pt. Kiki referitor la cazaturile astea frecvente, sa stii ca si David, desi umbla de multa vreme, a avut azi o zi tare impiedicata, poate tocmai pt. ca eu sa am material didactic si sa-ti dau tie un raspuns documentat. Bai, de n-a cazut azi de n-shpe mii de ori, m-am si speriat...vezi ce zic si fetele, e firesc, nu te ingrijora! 
Hai ca nu mai pot sta cu voi, dar vreau sa mai zic doua vorbe:
Ruxandra, ma bucur sa te aud sanatoasa , voioasa de la munte!!
Sa ne dai vesti despre sotul alpinist
Alexandra, Adinazot, multa sanatate fulguletilor vostri!
Dianarus, imi pare tare bine ca sunteti sanatosi!
Dandusa, Donia, super poze, super familie, super copii!
Paaaaaaaa
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dbunny spune:
admirat zmeu de monique.....brrrrrr... dar aveti zapada nu gluma
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
mamaana spune:
quote:
Originally posted by m_monique
raportam catre comandamentul de iarna:
zmeul a mers prin zapada, a tras si cateva trante, a ras, a plans. detalii aici
sa speram ca maine nu se va raci prea tare vremea, ca sa mergem cu sania.![]()
Andrei (16.12.2006)
ce frumos
da' de ce-l faci zmeu?? ca pare atat de cuminte...Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
ziggy spune:
Adinazot, sanatate multa lui Ale, la noi in caz de febra mare a functionat bine, pe langa antitermice, si sosete in otet diluat, precum si un prosopel ud pe picioare si putin pe piept. Si foarte importanta este hidratare, stiu ca nu prea accepta cand nu se simt bine, dar trebuie insistat cate putin.