buna seara!
pana acum am facut felii de cotlet cu os la cuptor, dar as vrea sa fac acum dintr-o bucata de 1 kg de cotlet cu os o friptura la cuptor, si vreau sa fie frageda si aromata, ce trebuie sa fac, imi dati ceva idei?
merci
Lia
inca ceva:
1. cum se marineaza carnea de porc sau pui ca sa fie cat mai gustoasa?
2. dupa ce sta-n marinata carnea se scoate si se pune in tava iar sosul de marinare se arunca?
Dorsilia, eu am facut pentru Craciun o Ceafa de porccu sos de mere(intreaga de aproape 2 kg) la cuptor...
a iesit delicioasa, uite iti pun poze cum arata inainte si dupa ce a fost scoasa din cuptor...cred ca poti sa faci si cu cotlet...in mod sigur
Aiciceafa doar marinata si Aici tocmai scoasa din cuptor
reteta o gasesti sub poze(nu a avut loc la o singura poza fiindca picasa nu-mi da vie sa scriu mai mult de 1024 de caractere) asa ca daca vrei sa o faci sa te uiti la ambele poze.
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
merci Monica, arata delicioasa ceafa preparata de tine...cotletul meu "doarme" intr-un vas la frigider imbaiat intrun pahar de vin, ceva sos de soia, niste frunze de dafin, piper, sare, ierburi provensale, apa, catei de usturoi, rondele de morcovi, ardei....sper sa fie bunut, chiar daca l-am facut dupa cum m-a lasat imaginatia:) Oricum cred ca n-am fost prea departe de reteta ta, numai ca nu am pus mere
multumessc sunt convinsa ca o sa fie super bun asa cum l-ai pregatit...
eu tocmai am pus un curcan in "baitz" si dupa ce-l las o zi la innotat il bag la cuptor sper sa iasa bun fiindca este prima data cand gatesc un curcan intreg
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bafta Monica, eu la curcan nu ma-ncumet inca
vroiam sa va spun ca a avut atata succes cotletul facut ca deja la ora asta circula in sistemul digestiv al musafirilor :) A iesit suculent si asa de aromat de mirosea pana la parterul blocului a friptura
Sarbatori linistite!
bravo! felicitari!
sa va fie de bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post