Timisoara, Impreuna...de Revelion ( 73 )
Raspunsuri - Pagina 7
lore03 spune:
Hai mai Maria chestii din alea cu imagini,muzica si text.
Am primit eu multe de Craciun dar nu stiu de unde le-au luat.
un suflet trist
lore03 spune:
Doamne DORIS m-ai facut sa plang .Super tare.
Mai bine de atat nu se putea ura.Esti talentata,ce sa zic
un suflet trist
Doris-Alina spune:
Lore, asta-i de ras, nu de plans...
Hai ca-ti caut ceva link-uri cu felicitari, asta vrei de fapt, nu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
io-s pe spate!!! bestial Doris!!
ausi, tu cand faci frezele, compui??? bestialaaa! am ras cu lacrimi, jur!
multumim pe sorcovit si de urari, prima sorcoveala pe ziua de azi si cred ca cea mai tare oricum! sa ne traiesti soro, ca tare creativa mai esti!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Doris-Alina spune:
Maria si Lore...
Ce sa fac bey, daca nu-mi da pace creatia?
Iaca mai sunt si stilisti talentati..na...
Am vrut sa fiu prima care va plugusoreste, asa...mai special...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
stilisti talentati zici, a?! io as zice stilisti geniali la compus !
pai numai cine-i special poate face lucruri speciale cum faci tu cand iti pui in cap
ma duc s-o mai citesc odata...bestial...
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
Doris-Alina spune:
Lore, ia de aici...
Model 1
Model 2
Model 3
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Maria, sunt curioasa de Laurelu, asta o sa rada pana maine in 1 ian...si dupa aia pana in 7 ian, ca-si aduce aminte...
POZE CU NOI
Mariaa spune:
Laurelu e cu capul in racituri acuma, a iesit din cozonaci si a ramas blocata in racituri noi o asteptam inca
Lore, vad ca te-a salvat Doris, eu nu m-am prins ca astea-s prezentarile...ma gandeam la prezentari de firma ceva
gonghy spune:
Compozitoreascooooo am ras de m-am cracanat si mi s-a dezlipit si racitura
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006