Timisoara, Impreuna...de Revelion ( 73 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La multi ani! 2008

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Loviv-ar trenul fericirii traznite
Si al fulgerului iubirii
Cadeav-ar in cap
Un sac de bani
Si un sincer "La multi ani!"

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Inca o data LA MULTI ANI 2008 ,LA MULTI ANI TIMISOARA si mai ales LA MULTI ANI 'IMPREUNA TIMISOARA'.Multumim de sorcova,eu nu sunt prea inspirata,am dormit numai 3 ore,dezavantaj cu copiii mici in casa,acu au plecat gostii,dupa mese intinse iarasi si cine altcineva sa faca decat gazdaritza,acum sunt la capitolul curatenie.A fost super azi noapte,am tras vreo jumate de ora rachete,vulcani si toate porcariile de artificii.Maine incep lucrul deja,e trezirea la 5 sunt in tura de dimineata,Helmut mai are liber sapt asta asa ca isi intra in atributii cu casa si copiii.
Un An Nou fericit va doresc la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Loviv-ar trenul fericirii traznite
Si al fulgerului iubirii
Cadeav-ar in cap
Un sac de bani
Si un sincer "La multi ani!"

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai Doris,mi-am bagat si eu nasul dupa ce am vizionat montajele si pozele lui Ines,in Povestea printesei mele,care pana acuma sa imi fie rusione dar nu am paucat sa deschid,si eram sigura ca e cumva calea cum a ajuns model si na ma rog 'laude de-ale mamelor' despre copiii lor,nici o secunda nu am crezut ca ar fi ce am citit eu acuma si nici numai vad de lacrimi,Doamne Fereste! prin cate ai trecut,mai fetelor dar voi toate aveti asa povesti impresionante,sunteti toate de admirat pentru puterea de a trece peste toate in viata,mai ales cand ati trecut prin asa momente grele atata amar de vreme,acuma inteleg de fapt cum ati ajuns la acest site,va iubeste orbeste copiii facuti cu atatea sacrificii,viata a fost cruda cu voi,nu stiu daca mai e cineva in postura voastra sau numai tu si Laura,ati avut noroc ca ati avut langa voi barbatii care sa accepte si sa astepte ca si momentul cand vor deveni parinti,aveti niste barbati minunanti si voi sunteti la fel.
Dumnezeu sa va dea fericirea pe care o meritati dupa atata tristete in viata voastra.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

LA MULTI ANI 2008!

Ganduri pentru inceputul unui nou an

Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa razi mult si des;
Sa castigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilorl;
Sa obtii aprecierea criticiilor corecti si sa induri tradarea prietenilor ipocriti;
Sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este bun in fiecare;
Si sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
Si sa lasi in urma ta o lume un pic mai buna.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani 2008!

Am fost la cel mai misto chef, fu scurt pana pe la 2 dar am continuat acasa pana la 6.
Dupa 4 ore m-am trezit ... vecinu de jos a reinceput chefu, vecina de sus face curat
De azi intra in functiune unul din planurile mele pe 2008: ma las de fumat si eu si sotu

Va pup
Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:

De azi intra in functiune unul din planurile mele pe 2008: ma las de fumat si eu si sotu

aplauze!!! bravo dragilor. hai ca ne sprijinim unii pe altii. si la noi urmeaza luna asta. mi-e groaza, sincer.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani!Sa veti patede un an cat mai bun cu impliniri si fi ca toate visele voastre a devina realitate.LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Vreau sa va spun ca si noi am avut un revel frumos si am avut parintii aproape + familia cumnatei. Am mancat , am dansat , am ras , inainte de 0:00 am ajuns toti in centru , am vazut artificiile , am baut sampania , in drum spre casa ne-am oprit la cumnati unde iar am dansat , baut , mancat , pe la 3 ne-am reintors acasa ...
... a fost un revel frumos.

"La multi ani si un nou an bun si fericit!"
la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput