Timisoara, Impreuna...de Revelion ( 73 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor multumim mult de urari si

De ziua lu husbantu am fost sa ii luam cadouri si pt mine am luat geaca mult visata ca era la suuuper reducere ... hehehe cine are rabdare castiga , iar husbantu a stat acasa cu Emma si a gatit tzucal-ar mama pe el de baiatel

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

"La multi ani cu sanatate
Sa v-aduca 2008 de toate
Fericire si copii
In fiecare zi bucurii
Tot ce-i bun sa se-nplineasca
Iarba in gradini sa creasca
Vinul sa v-a-nveseleasca
Si la nunti noi sa jucam
La botezuri sa mancam
Copilasii sanatosi sa ne fie
Sa ne-aduca bucurie.
Hai , hai
La anu si la multi ani!"

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buuunnnn, Aida, saru-mana... iaca scot si sampania...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, asta da!! de ziua huzbantului iti iei tu geaca
da, io am gasit o rochita moca, altfel nu ma aruncam...
distractie? o sa fie cat se poate in momentele astea!
o sa bag peste cu amandoua mainile sa fie un an bun 2008, cu sanatate multa, ca restul le facem noi pe toate!

o sa mai intru inainte de a plecat de acasa.

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare...

Eu am vazut-o pe Maria, e betoana cu rochia aia...super...
Sa va distrati fain...

Noi suntem la aperitive, toti ai casei, am fost cu plugusorul cu Ines...e super ok...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Salutare,noi tocmai am servit aperitivele,barbatii joaca biliard,iar noi what else, cu copiii,ne dantuim putin,nasa lui Andi mai greut ca mai are 1 sapt pana naste,distractie placuta tuturor.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Va doresc din suflet un an nou minunat, plin de bucurii si minuni. Sa fiti sanatosi si veseli. Sa aveti bunastare si implinire.
LA MULTI ANI!

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psxman spune:

Ultimele ore ale anului 2007 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului!
2008 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute.
Va doresc tot binele din lume, sanatate, bucurii si impliniri, scumpe Doamne!

La multi ani 2008 !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii la mine e putina suparare ca l-au chemat pe Clau la munca pe la ora 18 si baga pana maine dimineata.
Deci sunt numa eu cu bubulina care acum 5 min o adormit,imi pun un paharel de visinata,ca sampania o deschidem maine cand vine tati.

Psxman si tie iti doresc numai fericire,noroc si bucurii in noul an 2008!LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani!

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Mergi la inceput