buna seara tuturor mamicilor si viitoarelor mamicii !!!!!!!!
sunt si eu o gravidutza mika de 13 saptamani
si as avea si eu o intrebar cam stupida dar asta e sper sa nu va suparati si sa imi raspundeti...deci am citit de curand pe un site ca la 14 saptamani poti sa vezi sexul copilului la eco este adevarat?daca nu este adevarat la cate saptamani se vede ce este?va multumesc din suflet si sper sa imi raspundeti la intrebare.poop
Felicitari pt. sarcina.
Daca dai peste un ecograf si un dr. f. bun, ar putea sa-ti spuna sexul lui bebe de acum. La Bucuresti ,dr. Iosup , parca , si mai este inca unul, cica nu dau gres. Dar ca sa fi mai sigura , prin sapt. 20 de sarcina se vede deja sexul f. bine. Cel putin la mine asa a fost.
Sarcina usoara in continuare.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 5 zile ?!?! 
Buna eu sunt insarcinata in 19 saptamani si 4 zile saptamana trecuta am aflat ca voi avea o fetita al doilea copil pe care il voi avea in mai 2008 .acum am o fetita care isi dorea din toata inima sa aibe o surioara si dorinta i s-a implinit. noroc si sarbatori fericite
ecografia la care s-a facut si determinarea sexului copilului mi-am facut-o in saptamana a 17-a iar ecografista a spus ca nu poate baga mana-n foc, ca e inca devreme, si a estimat in procente (51%). a estimat corect, insa. :-)
cum ti-a spus si irlandeza, de la saptamana a 20-a incolo nu mai e loc de greseli. stiu ca e un moment foarte asteptat si ca esti nerabdatoare sa stii ce ai in burtica dar sfatul meu ar fi sa nu te grabesti pt ca, apreciat prea devreme, rezultatul poate fi inselator.
in bucuresti, ecografistii cei mai cunoscuti, nu neaparat cei mai buni, sunt iosup, herghelegiu si pop.
sarcina usoara!
irina
38
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png