SCS viena

SCS viena | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Buna!
Cum se ajunge la SCS venind pe autostrada Budapesta -viena-munchen?
- mai exact, iesirtea de pe autostrada-

Multumiri,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

pai nu iesi de pe autostrada....dupa ce treci de rafinaria OMV pe partea stanga..nu intri spre centru in Wiena ci tii drumul spre Graz...mai mergi cativa km si vei vedea pe indicatoarele rutiere si SCS...chiar langa IKEA....

...so...drumul spre Italia...spre Graz....

...asteptam sa vedem dublu din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Sandra te asteptam cu impresii dupa vizita/shopping.si eu sper sa ajung pana la sf lui februarie. at am inteles ca se termina reducerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri draga, reducerile nu dureaza decat pana la finalul lui IANUARIE, nu februarie.
Eu am fost anul trecut cam in perioada 22-27 ianuarie si situatia se prezenta cam asa: unele magazine aveau reducei de 50-70%, altele aveau banner cu "ultimele reduceri", iar altele deja terminasera reducerile si bagasera colectia de primavara la niste preturi mari, normal.
Deci daca mergi in februarie nu ai facut nicio afacere.
Uite, acuma - io sunt chiar la Viena acum - deja sunt reduceri, ba chiar de 50% la Zara, Mango etc. La altele cam de 30%, dar ideea e ca deja au inceput, iar eu ma astept ca de dupa 2 ianuarie cand redeschid magazinele sa se bage chiar mai mari reduceri.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deci au inceput reducerile?
la SCS-ul asta ce firme sunt? m-ar interesa atat pt. baietel cat si pt. noi, gen Zara, Mango, H&M.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Situatie neschimbata, dupa cum indica Lara, reduceri 30-50%, pentru necunoscatori aveti nevoie de un gps si o harta cu magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am gasit foarte usor SCs-ul, fara GPS, doar urmand indicatoarele.
Insa am fost tare dezamagiti, nu am gasit nimic la reduceri. eu mi-am luat 3 bluze de la promod si ceva chestii de la Ikea.
Grosul l-am luat de la parndorf.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Din ce am constatat personal saptamana trecuta, magazinele au fost pur si simplu asaltate de straini (romani, unguri, polonezi, cehi) si nu prea mai e marfa frumoasa la reduceri, poate daca ai rabdare muuulta sa gasesti ceva ramas necumparat din ce arata mai de Doamne ajuta. In rest, marfa mai modesta ca sa zic asa a ramas, chiar si redusa.
In SCS sunt multe, multe firme, intrati pe site-ul lor si gasiti o lista cu magazinele si parca si o harta.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput