* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (103) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Wow, Louiza, pai e dolofanica Yasmin! 3,4 kilograme e super bine! Pana pe 9 ianuarie ajunge pe la 3,6-3,8, cred. Bine, important e sa fie sanatoasa si tu la fel. Imi pare rau de masina, dar nu te mai necaji, ca oricum nu ai ce face. Bine ca nu a patit decat masina ceva si ca sotul si fratele sunt teferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Mary Mary, felicitari! sa fiti sanatosi amandoi si sa te bucuri de bebe! sa fie norocos si destept! multumim pt povestea nasterii

ginette, multumim si tie pt pledoaria pro nastere naturala. ne face bine unora care vrem sa nastem natural asa ca nu ti-o ia nimeni in nume de rau, din contra! sunt convinsa ca e minunat sa fii mamica ...eu nu ma pot lauda cu asta inca...deci ramane de domeniul imaginatiei deocamdata

Miutza 36+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Imi pare rau ca te doare spatele, stiu cum e, ca si eu am avut un episod acum ceva ani. Din pacate, durerile nu m-au lasat nici acum. Se manifesta mai ales cand merg mult sau cand stau in picioare.

Cum sa ti-o luam in nume de rau? In fond este parerea ta, bazata si pe experienta prin care ai trecut. Si iti multumim ca ne-o impartasesti si noua. Oricum, pana la urma, fiecare femeie decide ce e cel mai bine pentru ea. Sau, ma rog, ce crede in momentele alea ca e cel mai bine pentru ea.

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetelor,

Apar si eu pe-aici...sa ma vait: ma doare spatele de mor (de cand am cazut pe scari) - cred ca mi-am rupt o coasta (nu cea de draq ).

Am citit din capitolul trecut, ca ati dezbatut "ce fel de nastere s-alegeti".
Pot sa spun ca sunt pentru 'naturala' - chiar dak ultima ora de contractii a fost criminala, si am nascut "pe viu" (fara peridurala), am preferat natural decat sa-mi taie muschiul (uterul);

Nu mi-o luati in nume de rau, pledoaria pt nastere naturala; am vrut doar sa va spun si parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mary_Mary felicitari ce mamica curajoasa esti, sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatosi

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Draga noastra, dar nu esti mai mult sau mai putin paranoica decat am fost si suntem si noi.

Ecografia la 14 saptamani pentru determinarea sexului este, dupa parerea mea, realizata muuuuuult prea devreme. Asta pentru ca te alimenteaza cu niste asteptari care este posibil sa nu fie reale. Eu am preferat sa nu aflu sexul pana la morfologia fetala de trimestrul 2, care a fost facuta pe la 22 sau 23 saptamani, ceva de genul asta. Pentru ca atunci era oricum mai sigur ca va ramane ce imi zice medicul. Dar, m-am montat psihic pentru orice sex, cu toate ca si eu imi doream fetita. Si acum sunt inca montata psihic sa nu fac infarct daca imi va spune medicul la nastere "felicitari, aveti un baietel sanatos", cu toate ca la toate echografiile a iesit ca avem fetita.

La noi, la odisee, au fost modificari spectaculoase de sex, dar mamicile nu sunt mai putin bucuroase sau fericite. Eu personal, la cat am asteptat acest copil, poate sa aiba orice sex, poate sa fie mulatru, alb sau cu ochii violeti, este al nostru si oricum nu putem face nimic. Nu avem niciun control asupra procesului, nu putem decide absolut nimic in ce il priveste, asa ca nu putem decat sa ne bucuram de minunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu.

Ca sa determine sexul, se uita doar la organele sexuale, cu toate ca sunt unele voci care spun ca sexul are legatura si cu lungimea unor oase din corp sau unghiul pe care il face un os cu altul, ceva de genul asta. Evident, determinarea clasica se refera numai la organele sexuale. De obicei, labiile apar ca niste liniute foarte fine, iar puta cu coitele sunt niste excrescente. Ele pot fi usor confundate cu alte lucruri asa devreme in sarcina. Pentru ca sunt si foarte mici. Depinde foarte mult si de pozitia copilului, daca doarme sau e agitat in timpul echografiei, cum cade umbra de la oase pe anumite zone etc.

Oricum, eu zic sa consideri acest copil un dar de la Dumnezeu si sa nu te mai preocupe sexul.

quote:
Originally posted by anaxena

ajutati o mamica paranoica!!!
eu mi-am dorit de o viata sa am un bb fetita
si am fost la Iosup la 14s si mi-a zis ca e fetita
acum creierul meu bolnav se intreaba dc ii creste fetitei mele putza pana la 20 sapt
ati intalnit astfel de cazuri
sa zice Iosup ca e fetita si de fapt sa fie un baietel cu putza nedezvoltata??
si inca ceva: dr se uita doar la organele sexuale cand determina sexul??

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
15+ am oMARIA!!!AMR 25sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Macar acum sa dormi ca un bebelus, pentru ca, in realitate, ei nu prea dorm neintorsi si se trezesc destul de des.

Multumim de aprecieri, esti foarte draguta.

Plimbare placuta!

quote:
Originally posted by danybv

fetele.Noi azi am fost mai lenesi ne-am trezit la 10:30 am dormit ca niste bebelusi.
Creata , foarte frumoasa camera Mariucai si lenjeria de patut este foarte frumoasa , sa le foloseasca sanatoasa si iubita de parinti si bunici .Si casa este foare frumoasa, sa va bucurati de tot ceea ce aveti in jurul vostru .
Azi imi termin si eu de facut bagajul pentru spital, acum mi-am pus la spalat si pe urma plecam la plimbare cu Andrei il ducem in parc sa se joace.
Va doresc o zi buna in continuare si ne reauzim mai tarziu.

danybv38Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 2 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetele , naste Miky Mamica...am primit SMS de la ea :

"Pregatiti pampoanele si scuturati-le bine ca azi vrea Luca sa vina pe lume. Sunt la spital in travaliu si pana diseara imi vad puiul . Mihaela"

Am vorbit cu ea la telefon si mi-a zis ca i s-a rupt apa pe la 2 noaptea si acum ii face o perfuzie de inducere , ca n-are inca dilatatie. Naste normal cu epidurala.

Hai Miky Mamica !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello hello dragi zuze,

eu azi m-am trezit mai tarziu decat de obicei .. adik pe la 9 si putin .. azi-noapte m-am trezit de cateva ori sa merg la pipi .. si pe la 6 dimineata m-am trezit cu durere de burtik, de fapt pe sub burtika .. m-am cam speriat dar spatele nu ma durea! poate din cauza ca sunt cam constipata in ultimele zile .. bitzi sta cumintica, cred ca s-a mai lungit caci mi-e greu sa ma aplec si ii simt talpile in coaste si ficat ..

tati e tot varza de racit si eu fac pe infirmiera .. in loc sa stea el dupa curu' meu, stau eu si ii fac ceaiuri si ii dau medicamentele cand trebuie ... Doamne fereste sa nu iau si eu .. CE POT SA IAU PREVENTIV???? desi azi spunea ca sta in casa, a plecat cu un prieten pana la bulgari .. vroiam si eu dar am zis ca mai bine stau cumintica ..

CREATAA, superba camera mariucai!! s-o stapaneasca sanatoasa. si ce lenjerie frumoasa ai .. si patutul cu masuta de infasat sunt super! ce bine de voi ca stati la casuta. si noi vrem sa ne mutam in viitorul apropiat la casa dar deja terenul in bucuresti e extraordinar de scump .. putem sa ne facem la vreo 20 km de bucuresti, unde avem teren dar parca e cam departe!

anca diana, ce mami sexy esti!! si bradutul e super .. cat despre kilograme .. care .. unde?? ca eu nu prea le vad!

ana.maria .. imi pare rau ca te dezamagesc dar pana la urmatoarea eco poate sa-i creasca .. sora mea a facut prima eco la iosup, la aprox 15 saptamani si i-a spus ca e fetiza .. apoi la morfo fetala la 22 de saptamani i-a aratat putza .. si asa a fost, bebe este baietzel si acum are 2 luni si jumate ..

zuzele burtoase

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

GO MIKI GO, GO! GO MIKI GO, GO!! GO MIKI GO, GO!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI FRUMOS!!

tinem pumnii si da-ne de veste cat de cuarand!!

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

am schimbat amr-ul desi parca suna "mai" dramatic asa .. morcovelu' incepe sa intre ...

39+ EVA MARIA
AMR 7 ZILE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput