* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (103) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa...
m-am trezit cu o durere de cap de zile maaaaari! de inceput de sarcina:)am preluat o cafea in bot si sper sa functioneze autosugestia pana la momentul x. mneaei intarzie (ciudat lucru). nu-i bai, prelungim agonia:)

anca.diana si virgo, sunt sagetarile normale ale asezarii bebeului. ammai zis-o si ieri. cand se intoarce si fixeaza, incep oasele pubiene. si cand ne lasa, nastem...
a venit, tineti-mi pumnii:((

miri_mik 38s en cours bebe sacha

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata, fetelor! Dupa ce azi-noapte nu ma dadeam culcata, acum sunt treaza dis-de-dimineata. Ma dor incheieturile picioarelor si am dormit oaresce prost azi-noapte.

Am vazut pozele, Diana, esti doarte frumoasa. Da, fata de pozele anterioare, alea sexoase, poti sa spui ca esti grasa, dar, de fapt, esti o viitoare mamica extrem de frumoasa si de fericita. Iar kilogramele... o sa le dai jos la fel de usor si de repede precum le-ai pus. Nu-ti face griji!

Mergi la inceput

Deja ma dor de la inclestare! Hai ca trece repede!

quote:
Originally posted by miri_mik
a venit, tineti-mi pumnii:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by docdecap

virgo, nu se spune " am pus-o" ci " o s-o comit"!

hai ca facem galerie, nu neaparat daca a coborat atata se si naste azi, dar nici mult nu mai e! adica pot fi si 2 saptamani sau mai mult, mai ales la prima nastere (asa am citit eu intr-o carte...). mai nasol e sa mergi cu copilul asa, jos, zici ca-l scapi oricand.
acuma eu ce sa zic, am o burta sus de zici ca inalta steagul, folosesc burta pe post de bustiera sa mai tina sanii ridicati :). nici asta nu e bine, poate sta bebe peste termen, sa-mi dea mie emotii!

te pup si fara teama, ca nu e neaparat de rau,

Monica 38+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Miri , vreau o tripla , mor de pofta !!! Si un bakje smerig patat cu maioneze !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Creata, camera Mariucai e ff frumoasa iar lenjeria e mortala! super de voi ca aveti casutza si astfel Mariuca va avea propria camera, baie si curte in care sa se joace, cum spunea si Grati. sa va bucurati de tot ce e mai frumos pe lumea asta impreuna!

Anca Diana, esti superba! si imi place bluza ta f mult. eu nu mi-am mai luat nimic de imbracat pt marimea actuala din pacate, am ramas cu o pereche de blugi si cu o salopeta si am adaptat bluzele mai vechi. mai asteptam poze

Monica doc, si eu am vazut doar o parte din film, m-am dus apoi la nani. nu mi-l imaginam pe cusack jucand in filme de genul asta si cred ca de aia m-am uitat un pic insa nu-s genul meu si nici al Mayei daca burtica ta e mandra foc, s-ar putea sa te rogi si tu de bebe sa iasa ii place acolo la caldurica si la...inaltime hihi..

Miri scumpa, iti tinem pumnii sa nu te enervezi prea tare sa nu se supere bebe sasha, desi tu esti enervata gata de cand stii ca vine intrusa. ufff nasol... sper sa nu dureze sau sa poti fi indiferenta de data asta pupici pt calmare si forta
azi am program de spalat rufe iar dupa-amiaza vine o vara la mine. il astept pe Cosmin (sotzul) sa vina sa-mi aduca un cappuccino sa-mi fac ceva cald si bun de baut.
va pup, sa aveti o zi excelenta si un weekend minunat!!!

Miutza 36+ Maya Victoria, minunica noastra :)
amr 4 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Hello fetelor

Angelique felicitari, sa traiasca bebe Victoras, sa creasca mare si cuminte si sa o multumeasca pe mamica, eu cu intarziere ca de obicei

Nu am avut net ieri si apio am plecat iar la buc la film cu sotul si fratele meu.

Creata super camaruta lui Mariuca cred ca o sa fie multumita de ce au facut parintii

Gratiela eu si aseara am condus de la buc la ploiesti, bine era 12 noaptea si stiam ca nu fac mult pe drum asa ca am rezistat la volan

Anca mistgo bradut dar nici burtica nu e de neglijat

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

pot sa imi vars si eu offul asa dimineata? Ma las de citit articole si de ascultat sfaturi in urmatoarele sapt pana la nastere .Epiziotomia face si drege ,am citit art de la mitsu , peridurala face si drege si asta http://www.nou -nascuti.ro/nasterea.html?id=148 , cezariana off Doamne ......... numa' ca asta mic tre' sa iasa cumva :-)))
eu cred ca sunt asa deprimata din cauza de lene, de calcat si de stat singura acasa:-))))

Irina 35+ Matei

POZE

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Am verificat acum pe site-ul de la Medlife si mi-a iesit negativ analiza de streptococ B. Slava Domnului, am scapat de un alt stres. Ca asta era cam ultima analiza importanta.

Deci am inceput ziua cu bine... asta-mi place!

Ma duc sa verific lucrusoarele Mariucai, sa vad daca s-au uscat, ca sa pun masina la munca cu alte randuri.

Mergi la inceput

Miutza si Louiza, multumim de aprecieri, ne inrosim de placere, ca adevarate domnisoare ce suntem.

Ereena, te ajuta cu ceva daca iti spun ca suntem doua? Ca atare, capul sus si continua trebusoara. N-ai de ce sa fii deprimata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Sa va povestesc c am facut eu ieri, sotul meu sa nu se plictiseasca pe la ambasada l-a luat pe al meu frate cu noi si dupa ce mau lasat sau indreptat spre mall plaza, am avut un gol in stomac toata dimineata ca se intampla ceva sigur, la un moment dat ma suna astea ca cica nu e nici un film pana la unu si ca luam diseara bilete si ne intoarcem, au luat la un film cu vevrite super comedie dar la 22:15, ca eu aveam eco la ploiesti la sapte seara. in fine se intorc sa ma ia, iese al meu frate sa ma ajute ca aveam o pasuta in mana si cand sa ma indrept spre locul din dreapta ma inverzesc la fata , masinuta mea busita, intrase un prost in iei cu 50 de metri pana sa intre la mall, un tampit care are permis de un an si trei luni si deja era la al treilea accident, acum am curu bist, portbagajul nu se deschide, si fimea va iesi din spital intr-o masina care mai si scartaie pe spate

In fine acum la eco in sfarsit si cu sotul, si surpriza bubulina s-a facut cat o purcica, e cam la 38 de saptamani si cateva zile, e la 3,4 kg, asa ca fetelor ce sa mai zic cica e o lungana, am vazut-o e o bucalata de-mi venea sa o iau de obragiori, nasul este al lui tati cu siguranta in rst este bine, iar si-a schimbat pozitia acum e ok, colul incchid de 3,9 mm.

Nu va mai plictisesc acum am un piculet de treaba si ma mai intorc

Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput