*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BEBE VICTOR BINE AI VENIT PE LUME!! SA FII SANATOS, NOROCOS, FRUMOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!!!

ANGI, DRAGA DE TINE, REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE!! SA VA BUCURATI DE BEBELU MINUNAT!!!

ASTEPTAM CU MARE INTERES DETALII SI POZE CU PRINTISORUL VICTORAS!!

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Ai dreptate, nici nu stii cata... Eu credeam ca le stiu pe toate, ca a doua sarcina va fi o poezie, fara stresuri si cu raspunsuri dinainte stiute... Aiurea! Niciodata nu stii destul, pt. ca nu seamana o sarcina cu alta. Chiar nu seamana! Noroc de voi...

quote:
Originally posted by irinouka

quote:
Originally posted by irlandeza

Multumesc de informatii, e tare aiurea cand nu sti cum sta treaba, la ce sa te astepti.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

39+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 zile ?!?!

hehehee, tell me about it! :-) daca nu exista forumul asta nu stiu, zau, cum duceam sarcina asta. adica, da, cumva-cumva tot o duceam, intr-o blanda inconstienta. :-) bine, as fi citit mult mai mult, dar oricum sunt chestii pe care le-am aflat aici si care nu apar in nicio carte. in fine.

pe de alta parte, cred ca nimic nu garanteaza ca la al doilea copil o sa stim exact la ce sa ne asteptam. vad ca de multe ori a doua sarcina nu mai are f multe chestii in coumn cu prima. asa ca experienta poate sa nu fie suficienta, nu esti niciodata suficient de bine informata. asta-i viata. :-)

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

CORNILIA, SA FIE SANATOS BEBE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am trimis si eu un mesaj mai devreme , dar se vede treaba ca eram nelogata cand l-am trimis , ca n-a aparut ...
Voiam sa va zic ca am vesti de la Ralluca , a nascut ieri 27.12.2007 si mi-a trimis urmatorul SMS , la ora 13.13 :

"A venit si Radu Teodor , are 3230g si 49.5 cm , e blondut si cu buze mari . suntem bine-bine amandoi. Te pupam , Ralluca "

Bine ai venit bebe Radu Teodor , sa cresti mare si sanatos si s-o bucuri pe mami !

Gattasalvaje - mamica Sarei

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

deocamdata, liniste si pace la mine. da, poate am simtit de cateva ori intepaturi in zona vaginului dar nimic despre care sa pot spune ca s-a simtit inauntru. cam pe toate le-am localizat in zona osului pubian si a ligamentelor din zona inghinala.
pe urma, au mai existat vaaaaagi crampe. mai vagi ca la ciclu. si trebuie sa mentionez ca pt mine menstruatia a fost mereu un mic poem. aveam niste stari de disconfort dar nu dureri propriu-zise. de pilda, ma duceam la antrenamente si la concursuri chiar si cand eram la ciclu, nu m-a incurcat niciodata. de orele de sport nu mai zic.
dureri de spate am dupa ce stau mult timp in fund.
una peste alta, miri...cred ca nema simptome pana acum. nu stiu de ce, dar am senzatia ca palugel e destul de comod, ca sa nu zic lenes. si ca o sa isi faca aparitia ceva mai incolo.

anca diana, am mai citit despre sureri ca cele pe care le descrii tu. nu stiu daca sunt normale, dar vad ca multe fete se lupta cu ele. ceea ce ma face sa cred ca anormale nu-s. iti place rationamentul meu? :-)

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...fetelor...ca tot se intreaba una alta pe aici...am si eu o intrebare...de ieri am observat pe chilot o scurgere vascoasa,alba si destul de abundenta.....e normal???...o fi dopul ala de care se stie??...problema e ca are culoarea alba...oare ce-o fi???

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Mitsu, intelepciunea babeasca spune ca are colici ori mama, ori copilul. Asa ca, eu una mi-as dori din tot sufletul sa ma doara burta in draci, iar aia mica sa nu aiba nimic. Chiar sunt curioasa daca se va confirma asta in cazul Gattei...

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Gatta... Colici?! Adica la noi? Eu stiam de bebe ca face colici... Dar si pe noi o sa ne doara matzele?

36+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Irina 37+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

FELICITARI, RALLUCA!
MULTA SANATATE TIE SI LUI BEBE RADU - TEODOR. BINE-AI VENIT, PITICULE!

irina 38 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

FELICITARI RALUCA..SA-TI TRAIASCA VOINICELUL..IAR TIE REFACERE RAPIDA ITI DORESC...

AMR 2 SAPTAMANI
Cristina 38+ si bebe Mara Bianca
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

Mergi la inceput

dragi zuzici ..

cum elenutei ii sta bine cu drumul ... nici azi nu m-am dezis de la colindat ..

am plecat dimineata la spital, ne-a controlat tanti doctorita care e super draguta!! colul e lung si inchis, bebe nu a coborat .. semne de nastere nu sunt .. dar avand in vedere ca sunt la termen .. totul se poate intampla peste noapte .. Doamne fereste!! oricuim doctorita e available oricand dar as prefera ca bebe sa vina pe 5 cand e si` dr meu de garda!! DOAMNE AJUTA!!

de la spital am plecat sa luam un covor insa era inchis .. apoi am venit acasa si am plecat cu mama in cora la cumparaturi .. am piedut pe acolo 3-4 ore .. BALAMUC, FETELOR!!!

apoi am venit acasa .. am papat si am fugit la coafor la manechiura si pedichura ...

OFF ... CE TRAP SALTAT AM MAI FACUT SI AZI ..

MIKI .. sper ca visul tau sa nu se adevereasca asa curand .. ci pe 5 ianuarie cand e si dr de garda si se implineste si termenul!!

IRINUKA .. nu stiu ce e cu baietii astia de vin si mangaie burtica cand vin matrafoxati .. probabil se simt vinovati!! dar m-am si enervat azi-noapte .. pe bune, a venit, s=a bagat in pat si a inceput sa mangaie burtica .. coincidenta sau nu .. fii-sa a inceput sa se foiasca, sa dea cu picioarele in coastele mele .. si apoi sa sughite .. cred ca au ajuns aburii de alcool la ea ..

acu' mi-e tareeeeeeee somnic ... ma duc sa ma bag in patura la tv .. azi dimi m-am trezit la 6 fara un sfert si nu m-a mai luat somnu' .. bine, si pe fondul concertului de tuse oferit de sotu' care e varzaaaaa de racit .. sper sa nu iau si eu ca-l strang de gat!!!!

cat despre tensiune .. hmm .. a mea e oscilanta, am avut si 16/9 .. dar dr a spus ca e ok, pot naste normal!! azi aveam 11/6, deci super ok!

darene khaled e un printisor frumos foc!! sa va traiasca si sa fie sanatos!!

hai c-am scris un roman .. sper sa nu va plictisesc!!!

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput