*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (102)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

WOW...ce de vesti..lipseste omu o jumate de zi..si ce vede...
Angeee...felicitari..am stat cu inima cat un purice azi noapte...abia astept sa vad/citesc povestea nasterii lui Viktorash...Mi-au dat lacrimile cand am vazut cum te felicitau zuzele...sa stii ca noi te iubim mult...

COrnilia, felicitari mamico!Desigur asteptam poze...Ce sa mai..si zuzele de Arabia...au niste bebei unul si unul..Khaled e superb...parca viseaza la secretele cele mai adanci ale lumii...iti vine sa stai sa il privesti fara intrerupere...

Gatta..tare rau imi pare ca ai problemutze..le zic asa ca sa le minimizez..iar ele sa dispara..ca prin minune ..trece rfepede..ai sa vezi...Ne pare tare bine ca intri si ne mai zici una alata...ca ne mai spui de voi...asteptam sa ne povestesti cu lux de amanunte despre nastere...dar plzzzz...sa nu fie cu dureri si chestii de astea..ca unele sunt sensibiloase

Ralluca...felicitari si tie mamico...abia astept poze...sa vedem cu cine seamana bebicul

Alina 33 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinuka .. aha .. a venit el repede sa agite copilu' si l-a mai si ametit cu alcool ...

cat despre drumuri .. eu vreau sa ma potolesc dar nu prea "poci" .. de maine .. gata nu mai vreau .. stau si zac .. duminica fac ceva papa ptr revelion ca vin viitorii fini pe la noi .. inclusiv tort diplomat .. si sa stau la locu' meu caci vreau fabricatie 2008!!

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

gatta, auzi ce zice alina despre povestea nasterii....
eu propun sa scrii varianta cenzurata si varianta necenzurata. ca tot ziceai ca nu ai timp :-) si pe urma i le dai pe amandoua lui angelique, sa le traduca in germana. ca ai vazut, aseara era apasata de gandul ca trebuie sa termine la timp traducerea dupa winetou.

irina 38 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetele, nu o pune nimeni pe angi pe lista de mamici?
Ca deja este mamica.
Cred ca este super bucuroasa...felicitari,draga noastra...bine ai venit, Victor.
Si noi am fost azi la doctor, bebe are deja 2,850 kg, a zis nenea dr. ca si daca s-ar naste astazi ar fi OK< nu ar avea probleme...
Deci, bucurie mare
Va pupic

Adriana S.
AMR maxim 5 saptamani
-35 sapt BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Fetelor..stiti cum avea Angelik povestea burticii in poze..isi facuse poze in toate stadiile de crestere (lucru pentru care am invidiat-o mereu..dar..shhhhh..sa nu stie)...abia astept sa posteze poze cu Viktor..sigur le are pe ore...minute..secunde...

Alina 33 si Stefania

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

rlc_sandor, mie mi-a facut testul holter - iti pune aparatul de tensiune pe tine timp de 24 h .. si-ti masoara tensiunea din 15 in 15 min .. ai si o fisa in care scrii activitatile pe care le prestezi - sofat, mancat, mers pe jos, scari, etc etc - si in functie de asta da verdictul .. in cazul meu, csrdiologul a spus ca sunt genul care se enerveaza usor .. si d-aia creste si oscileaza asa dar a concluzionat ca sunt ok, nu am nevoie de tratament!!

cat despre crescutul tensiunii cand mergi la dr .. hmm .. si eu pateam asa .. poate suferi de fobia halatului alb .. eu asa cred ca pateam .. acasa era 11/8 si peste 30 min cand ajungeam la dr era 14/8 ..

cel mai bine este sa vb cu dr tau si poate iti recomanda sa faci holter dar nu e comod deloc!!!! 24 de h cu aparartu pe tine .. cam greu

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Hai ca in iureshul asta de bucurii si fericiri cu bebei si mamici fericite si implinite..eu nici nu va mai zic ca am fost la ikea..si sunt multumita ca am luat 2 paturici de bebe foarte dragutze...

Alina 33 si Stefania

AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

ellenuta tocmai ca nu am fobia halatului alb ma inteleg f b ine cu med de fam iar cu gine e ok,am auzit si eu de aparatul asta vad sapt viitoare ce zice cardiologul.Ai fost internata cele 24 ore?

Mergi la inceput

mai fetelor zuzelor .. dar de angi ce se mai aude .. ??

39 EVA MARIA
AMR 1 SAPTAMANA!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

ellenuta tocmai ca nu am fobia halatului alb ma inteleg f b ine cu med de fam iar cu gine e ok,am auzit si eu de aparatul asta vad sapt viitoare ce zice cardiologul.Ai fost internata cele 24 ore?

Mergi la inceput