masina de spalat cu uscator

masina de spalat cu uscator | Autor: caramel

Link direct la acest mesaj

Are cineva masina de spalat rufe cu uscator?
As vrea sa cumpar una, dar nu stiu cat e de eficienta.
Chiar nu mai trebuiesc rufele intinse deloc pe sarma?
Mersi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Mie asa mi-a spus o mamica din parc, nu mai trebuiesc intinse hainele, ci doar impaturate si puse la loc.
Consuma mai mult curent electric, dar mie mi se pare eficienta.
Sa vedem ce spun alte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Eu am o masina de spalat cu uscator,Ariston.
Daca le usuci la nivelul maxim nu trebuie sa le pui DELOC pe sarma,dar sa sti ca nu poti sa usuci decat lenjerie sau prosoape pt ca sifoneaza FOARTE tare si nu le dezsifonezi nici cu fierul de calcat,deci nu poti sa usuci haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zniri spune:

buna!eu am masina de spalat cu uscator si mi se pare f buna, mai ales acum iarna.imi place tare mult. stau la bloc si iarna era problema cu intinsul hainelor pe caloriferele din toata casa, cam neplacut.
e adevarat, consuma ceva mai multa energie decat un spalat, e clasa B.
ca sa nu se sifoneze de obicei impart cam in doua cantitatea de rufe care am spalat-o pt a le pune la uscat. oricum dupa spalat scot rufele pt a verifica ce pun la uscat, sa nu pun lana, de ex.
de obicei, le impart pe tipuri de materiale si grosimi. adik pun o tura cu prosoape si alte bumbace mai grosute(la program ceva mai lung), apoi pun bumbace subtiri, gen tricouri, camasi..si tot asa. la mine se spala in weekend, pt ca am abonament la curent cu tarif redus dupa 10 seara in timpul sapt si in week-asa ca imi convine sa spal mai mult si sa usuc pe caprarii.
a, cat de tare usuca? cat vrei :P are uscare obisnuita si uscare delicata si apoi setezi timpul cat sta la uscat si in functie de asta iesa mai umede sau uscate de le pui direct in sifonier.

ce nu prea imi place la ea, e ca prind un miros de la uscat, nu pot sa zic ca e rau dar nu-mi prea place. ma gandeam dak nu exista vreo solutie pt uscare, k degeaba pun balsam de rufe, dupa uscare nu se mai simte mirosul. ma gandeam sa pun in sifonier ceva parfumat, dak nu gasesc sa pun la uscat.

Mergi la inceput