Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monica au crescut in tavi moama moamaaa!sper sa fie ok caci unul a dat pe de laturi.Ken s-a culcat cu gandul la cozonaci si mi-a spus ca dimineata o sa pape si el ca si bunicutza Scufitei Rosii cozonac cu lapte ca sa prinda putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, OTILIA!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

mi-au iesit cozonaciiiiiii!suntem la micul dejun si smecherila asta mic mananca unde este nuca cica"acolo e cicolata!".multam pt indicatii caci altfel aruncam bunatate de coca la gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bravo bitsone...ma bucur ca ti-au iesit buni...
eu cred ca o dau in bara cu animalutul meu curcanul
am cuptor din ala care are flacara si de deasupra si deci nu e prea inalt...asa ca dl curcan nu a avut loc in cuptor a trebuit sa cobor gratarul ca sa incapa si acum este f aproape de flacara de jos am dat focul mai incet...dar tare-s indoita ca o sa iasa ok...are o ora si ceva de cand sta in cuptor, deja s-a cam parlit un pic pe spate cu tot staniolul in care l-am invelit si i-am mai pus si o tava sub tava in care-l pusesem pe el...
oricum ar iesi va pun o poza sa va distrati pe seama mea
tuturor...si spor la pregatiri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

paxelina, am vazut si eu la stiri ca era aglomerat si noaptea la magazin
fetitza sa nu o mai doara gingiutele

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

hai ca poate iese bine pana la urma.ce zici ca aici nu sunt cuptoare ca in Ro folosim microunde care au si cuptor asa ca imagineaza-ti ca animalul meu dadea cu pieptul in tavanul cuptorului.noroc ca are incalzirea inferioara caci altfel.....aaaaa si ieri mi-au ajuns cozonacii pana in tavan si a trebuit sa cobor si eu tava dar din fericire a fost ok totul pana la urma.mai fac sarmale si gatataaa nu mai fac nimic.va pup!

Mergi la inceput

i-am lasat focul mai mic si vad ca nu se arde...ba mai rau nu se face cred ca trebuie sa-l dezvelesc de folia de aluminiu cu care l-am protejat cica sa nu se arda
spor la impachetat sarmalutele si multam de incurajari

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Poftiti la Curca

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

hai ca arata superrrrrrr!pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Otilia, La Multi Ani (cu intarziere ), sanatate si o viata plina de bucurii !

Moni, arata super friptura, mi s-a facut foame taman cand JURAM ca nu imi mai trebuie nici un fel de friptura sau salata maionezata pentru muuulta vreme!

Mergi la inceput