Sarbatoriti de nov-dec 04 (165)
Raspunsuri - Pagina 4
paxela spune:
monia nu ai gresit
Oti sa fi sanatoasa si fericita
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Otiliav spune:
Wow Monica si Alexa ce surpriza placuta mi-ati facut. Chiar nu ma asteptam sa va aduceti aminte. Mai ales ca primul telefon primit de dimineata a inceput cu La Multi Ani si in final imi dau seama ca mi se ura pentru noul an nu pentru ziua mea .
Eu am intrat sa va spun sa nu mai faceti atata mancare ca va invit sa papica si si pentru cine alapteaza sa faca laptic mult !
Va si eu mai stau pe aici ca nu avem unde pleca.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
diana2004 spune:
Otilia, la multi ani fericiti !!!
Monicutzo,de Craciun am mincat la nasa cel mai bun curcan!Ea l-a umplut numai in burta cu legume:cartofi ,ceapa,morcovi, fara sa-l mai coasa.Cred ca pina la urma ma urc in avion sa vad cum ti-a iesit oratania ca mi-ai facut pofta .
In afara de mine si Andrei ce mamici mai stau acasa de Revelion ?
monica-elizabet spune:
ce ma bucur Oti ca nu am gresit
si petrecere frumoasa alaturi de familia ta
diana, te astept...da' vezi ca ai toate sansele sa ajungi la anul ca se fac cam 30 de ore pe drum
animalul este inca la imbatat(pardon imbaitzat) cred ca abia maine il pun la bronzat
eu am pus un tortuletz la cuptor...dar oamenii astia vor sa iesim si eu nu stiu cand le mai termin pe toate
va pup si va urez spor la pregatiri
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
Monica se umple il locul intestinelor cu legumele.eu sub pielita nu am bagat niciodata.nici nu-mi imaginez cum ar fi!
pana una alta am framantat pt cozonac dupa reteta ta dar mi se pare ca e cam moale ,nu e cum il faceam cand eram in Ro.oare iese ceva?daca nu pot sa fac placinte cu coca?mey si nu am pus decat 400ml lapte si 200g de unt topit.oare o fi de la faina?tie cum ti-a iesit la consistenta mai tare sau mai moale?
bits spune:
LA MULTI ANI OTILIA!sanatate multa si anul care vine sa-ti aduca bebelusul mult dorit!te pupam!
monica-elizabet spune:
bits, mie imi iese tot asa...destul de moale nu e o coca ca de paine9dar de ce nu respectasi tu reteta)
poti face niste gogosi bestiale din coca asta, sau ca o pasca cu branza de vaci si stafide.
multam de lamuririle pentru animal
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
mey nu mai aveam unt in casa si nu pun margarina dar cred ca am mai pus vreo 50 ml ulei.lapte nu pusei decat 400ml ca mi se parea prea moale ca am pus la maia vreo 100-150ml.vad ca a crescut bine pana acum.om vedea finalul!merci mult!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI OTILIA!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
paxela spune:
Diana si noi stam acasa de revelion, dar cu musafiri, suntem 4 familii toti cu copii, si lista e deschisa asteptam orice doritor, mancare am facut ca pt nunta, sa fie, cine o manca nu stiu, dar ...
in rest sunt dupa o noapte alba, se pare ca celor 2 dintisor care ii avem de la 6 luni dau semne ca li se alatura altii, si a plans saracutaaaa, urla se tavalea, am calmat-o cu novocalmin
asta dupa ce la 1.30 noaptea eram in supermarket, am zis si noi ca e mai liber, da da... cozi de 20-30 de pers la fiecare casa
azi am gatit am gatit am mai cumparat ce mai ramasese, am mai gatit am mai facut curat.... si cred ca ar cam trebui sa mi se termine ziua he he he ce frumos visez , ai mei copii inca dorm de pranz
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu