Rahova sau apropiere (37)
Raspunsuri - Pagina 9
Dory232002 spune:
Am uitat sa va intreb: stiti ca dr. Stanciu si-a mutat cabinetul medical de pe Malcoci pe undeva prin Berceni?
monica-elizabet spune:
cris...daca nu se paote in alta parte...abia mai face o plimbarica de la gradi pana acasa...
si poate o bagi si in grupa cu stefan...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Dory numarul de la gradi il stiu, 178, dar de directoare nu stiu cum o cheama. Incerc sa aflu si eu.
Monica pana acum e cea mai aproape de finalizare varianta aia dar...inca ezit. Mama/sor-mea il iau pe Stefan la pranz, eu as fi preferat, pe de o parte, sa o las la programul lung, pe de alta parte nu...nici eu nu stiu cum ar fi mai bine. Cu Stefan in grupa nu cred ca merge, el are 5 ani jumate, banuiesc ca e la grupa mijlocie...
monica-elizabet spune:
cris, roserb(are 2 copilashi bia care este la grupa mare si mihnea care are 3 ani...si sunt amandoi in aceeasi grupa)
daca educatoarea accepta este super ok...mai ales la gradinitele care au program prelungit se formeaza o grupa mixta de varsta...si atunci este mult mai usor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor,
pe unde sunteti? noi de maine incepem serviciul n-am nici un chef....
noi suntem bine,am incercat sa facem omul de zapada dar nu am mai reusit pt ca zapada era fff moale dar oricum ne-am plimbat cu sania,ne-am batut cu bulgari si acum au inceput mucii
vrem si noi o pila la gradinita "floarea soarelui" de pe margeanului,as vrea sa-l dau din toamna la gradi cu toate ca as putea sa-l mai tin un an la cresa pana la 4 ani dar ma gandesc ca ramane in urma cu ce se invata la varsta asta asa ca trebuie sa intru si eu in focuri de gasit gradi
va pupic pe toate si va doresc o zi buuuuuna
MIRELA mami de andreas nazdravan
andre_ea spune:
Buna!
Ce mai faceti?
Cris, imi pare rau de ce v-a facut soacra ta. Dar poate tot raul spre bine. Gradinita ajuta foarte mult. Eu as da-o la gradi de mai departe daca are cine sa o ia si sa stea cu ea de la pranz pana dupa-amiaza. Cred ca e mai bine sa aiba program scurt la inceput. Zic si eu. Bafta!
Mire, io citisem cam din 2in 2 si nu vazusem ce ai patit. O sa treceti si peste asta. Uite un de la mine.
Monica, ca de obicei. Cand veniti in Ro? Neaparat trebuie sa ne vedem.
Dory, zici ca s-a mutat? Uf, era la indemana aici, chit ca nu mergeam prea des.
Am vazut ca in complexul Prosper s-a deschis un loc de joaca pentru copii. N-am vazut decat bannerul de afara. Ar trebui sa-l cercetam.
Fetele, sa va ganditi si la mine luna asta. Poate concentrand energiile pozitive ma ajutati sa-mi rezolv si eu problemele. Multumesc!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
preda_vicky spune:
sa va salut! Am facut bagajelul pt. after-school. Sunt tare ingrijorata...
Vio, Dani a fost mai mult acasa, bolnavior, decat la gradi. Nu i-a placut la gradi, el dorea sa fie "baiat mare" si nu copil la gradinita. Si sunt convinsa ca nu o sa mai vrea la after dupa ce o sa vada ca fac teme. Stiu ca o sa se obisnuiasca, eu sunt speriata doar de ideea ca s-ar putea imbolnavi, e destul de mofturici si are mereu probleme cu stomacul. Si cu astmul lui, una-doua raceste! Dar incerc sa gandesc pozitiv.
Cris, bafta la gasit gradinita potrivita, imi pare rau pt. cele intamplate, dar tot raul spre bine!
Multi si Servici usor pt. maine!
http://community.webshots.com/user/viki39
aissa spune:
Sper si eu sa fie tot raul spre bine dar deocamdata nu vad decta raul si ala ma taia la inima... Om vedea...
Si in parc au consturit astia un vapor mare cu tot felul de tobogane, locuri din alea de mers pe sfori, numai ca nu e terminat, cred ca mai trebuie turnat ceva pamant, nisip, e suspendat pe niste piloni mari si mi-e teama acum sa nu cada astia, e plin de copii si ale numai la vapor vrea acum. E asa sus ca trebuie sa o ridic pana al scari care incep de la 1 m de pamant, e inca in lucru dar venind zapada nu l-au finalizat. Cupola nu mai exista, e rasa de pe fata pamantului. Iar in coletul ala cu pietris mutl va rasari un teren de tenis, au adus si rolele de gazon deja dar inca se lucreaza.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
Dory, citisem si eu ca se muta cabinetul lui Stanciu dar chiar nu stiu unde...imi pare rau
Cris, sunt convinsa ca totul o sa fie super bine...nu bine...te rog stai linistita si spune-i Alexandrei ca totul o sa fie bine...sa nu te vada pe tine ingrijorata...fiindca-i transmiti si ei
vicky, si la voi la fel...Dani este baiat destept o sa se adapteze repede bafta maine
Mire, si mie mi se pare ca a trecut asa de repede timpul...mai ales acum de sarbatori...asa ca te inteleg... si servici usor de maine
andre-ea tinem pumnii stransi sa ti se rezolve toate problemele.
vio ati mai iesit la zapada? of si alex abia asteapta...desi cred ca mai bine de o saptamana o sa stam ascunsi in casa...sa ne obisnuim incet, incet, cu frigul
eu sunt ingrozita fiindca sunt intarzieri mari , se anuleaza zboruri si dupa un drum lung care in mod normal dureaza 30 de ore(cu tot cu escale) fiecare minutel in plus il simti ca pe o ora ...speram ca totul o sa fie bine si ca in cateva zile pana plecam noi isi mai revine vremea(desi am inteles ca o sa inceapa ceatza)
va pup pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Monica stiu ca aveti un drum lung in fata dar noi abia va asteptam. Eu va urez de pe acum drum bun in cazul in care nu mai apuc cumva sa intru pana plecati. Sper sa se regleze vremea pana atunci si sa nu aveti intarzieri pe nicaieri. Abia astept sa ne revedem!