Rahova sau apropiere (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Dory232002 spune:
Monica,
, cum a fost revederea cu cei dragi?
Mirela, saptamana viitoare sau poate chiar diseara ca sunt libera astazi as vrea sa trec pe la tine sa-mi imprumuti si mie catalogul de la "YR" pt. ca la mine nu a ajuns nici acum, am sunat la ei prin noiembrie si mi-au spus ca la-u trimis demult si mi-au zis ca il mai trimit inca odata si nimic pana la ora actuala
.
Vio, astazi pe la ce ora ajungi acasa?, poate ne intalnim.
Va pup pe toate 
violeta69 spune:
'neata!
Monica,bine ati venit!!
Dory,eu azi ies la 13.30 ,insa initial ma duc la Medsana sa-mi iau sange pt inca o analiza,deci eu zic ca ajung acasa in jur de 4.30-5....
te sun oricum cand sunt prin zona ca sa fii si tu gata,
pupici
si pt toate fetele 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor
MONICA bine ati venit!!!!
DORY din pacate eu am aruncat toate cataloagele de la YR pt ca m-am gandit ca trimit altele si alea erau deja expirate..si pana acum nimic..dar sper sa primesc si te sun cum intru in posesia lui
VICKY ce mai faceti?ii mai place lui dani la after?
VIO
,multumesc ca te gandesti la mine,sper sa reusim zilele astea sa punem ca astia abia au venit din concedii si sunt cam aerieni,dar oricum ma dotez ca lumea,chiar daca nu am valori dar intimitatea mea e mai presus de orice,mihnea ce mai face?
LEXI ce mai face mariuca?
noi suntem bine dar stam raaauu cu trezitul de dimineata,dar daca eu abia ma urnesc dar copilul ,ce pretentii mai am si eu....
la voi cum se trezesc copii?
va pupic pe toate si va doresc un weekend minunat
MIRELA mami de andreas nazdravan
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Monica bine ati revenit! 
Maria e bine, incet-incet ii trece opareala la fundulet, in rest are o energie debordanta, nu sta o secunda locului asa ca seara picam lati.
Zilele astea sper sa ne bagam net si acasa si atunci o sa va pot pune poze.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Dory232002 spune:
Vio, astept sa ma suni
Mirela, nu-i bay, cand intrii in posesia unui catalog, anunta-ma si pe mine.
Lexi, ma bucur ca sunteti o k si asteptam poze.
monica-elizabet spune:
cris, nu te vad pe net sa-ti livrez "boabele" ![]()
Dory, iti luasem farfuriile le-am luat la mana de frica sa nu se sparga la cala si de frica ce mi-a fost am ramas fara ele ca mi le-au luat ca au spus ca daca se sparg pot fii folosite ca arma alba
dar nu-i nimik ca data viitoare stiu ce am de facut si le impachetez bine si le pun la cala...ca mai am ![]()
eu nici nu am iesit din casa pana acum...![]()
va pup si de data asta sunt in zona nu numai virtual ![]()

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
vio...alex m-a zapacit sa-l vada pe mihnea sa mearga la patinoar, cu sania, etc....abia asteapta sa-l scot...dar mai stam nitelus sa ne revenim si sapt viitoare ne vedem
pe mihnea din partea lui alex
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
violeta69 spune:
buna..sper ca la voi,va eu am avut o zi de kk
am umblat azi ca la maraton....Dory stie ce m-am invartit in jurul cozii sa dau de ea,cu pase,cu ghiozdan ,cu copil si cu nervi...
mi-am facut analizele,am plecat apoi la scoala sa-l iau pe mihnea si asta s-a pierdut ghetele...asa ca a tb sa fac un drum la unirea sa-i iau de incaltat(noroc ca-s reduceri)...
si cand am ajuns acasa motanul meu e plin de sange...si nu-mi mai ajungeau banii pt ambulanta!
in fine am facut rost si de bani de la vecini si acum aste[t medicul cu ambulanta sa vad ce-i face bietului pisic
monica,sigur ca ne vedem..eu nu-i mai zic nimic lui mihnea ca sigur nu mai scap de el....
oricum sunt suparta pe el si pt ghete si pt ca a luat B la mate...
va pup si sa aveti o sera frumoasa..tineti-mi pumnii pt motanel 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dory232002 spune:
Seara buna
Vio chiar imi pare rau pt. motanel, mai bine nu ne mai intalneam in seara asta...., o lasam pe alta data daca stiam ca nu era musai sa ne vedem azi, la mine nu era o urgenta. Sa ne spui ce a zis medicul.
Monica, imi luasei farfurii?????????,
esti o draguta, intentia conteaza.
monica-elizabet spune:
of vio...da ce-a patit motanul?
sper sa fie ok pana la urma
Dory, farfuriile le aveam in casa
si mai am...asa ca pot sa mi le mai opreasca aia de vreo 2 ori ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post