Rahova sau apropiere (37)
Raspunsuri - Pagina 13
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Mirela, de asta nu am scris nici eu la prima ora, am preferat intai sa
, m-am tot culcat tarziu zilele astea si nu mi-am facut somnul "de frumusete"
. Si cum trezirea e la 5.15, sunt zombie pana nu beau o cafea.
Monica, Vio, si eu ma bucur ca-i place lui Dani la after, si chit ca-s modesta ca o "cioara", da, copilul meu e tare bun si cuminte
.
Lexi, bafta in continuare! La acomodat si toate celelalte!
Cris,
sa treaca durerea, dar incearca totusi sa ajungi la un control ORL.
A, sa nu uit, ieri am tot cules retete de paine si aseara am pus masina de paine in functiune. A primit-o socrela anul trecut de Mos, o aveam de 1 an si noi nu o folosisem
! Asa ca am luat atitudine
si aseara am facut prima noastra painica! Si a iesit bunaaaa
!
fetele, ne mai auzim azi, ca tb sa-mi ocup timpul cu ceva pana vine Dani
, seara la 7! O sa fac pe gospodina

si mai arunc o vorba si aici. 

http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Va multumesc fetelor ca ati intrebat de mine, 
Din cauza serviciului apuc sa intru cam rarisim ...Sapt. asta sunt schimbul II, iar dimineta mai fac cate ceva prin casa, fug la fata si nu mai apuc sa intru decat in graba sa va salut.Eu sunt putin suparata ca tocmai ma sunat mama sa-mi spuna ca nu a dormit toata noaptea ca Alexa are dieree
, este curios ca ieri cand aplecat de la mine nu avea nici un semn si nici nu a mancat ceva care sa o deranjeze la stomac.Mama mi-a spus ca se poate sa fie de la nioste boabe de porumb...., ia-m spus ce sa-i dea si ce nu , mai astept putin sa vad ce vesti imi mai da si daca este cazul ma duc la ea sa vedem ce facem, incotro o luam...
MIRCLAU spune:
DORY sanatate muuulta alexutei,sper sa fie bine

VICKY servici usor
MIRELA mami de andreas nazdravan
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ia bagati un ochi Aici
se inmulteste gasca de rahoviste si andre-ea nu zice nimic
felicitari mamico!!!deci tudorelul o sa aibe o surioara ???nu ziceai nimic fugi de cinste...las ca tt te prind
![]()
monica
mami de alexsi ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Monica nu e chiar asa. De lene sa explic de ce vreau eu in acelasi timp si job nou si sarcina, am zis "cred ca sunt", da' nu-s.
Vreau bb acum, ma gandisem de mult timp ca vreau in sept., dar cu noile evenimente de la job, nu cred sa fac fata inca vreo 8 luni cu stresul de aici.
Si pentru ca n-am stiut ca nu te testeaza nimeni la angajare am pierdut luna septembrie.
Cand va fi sa fie va anunt. Sper ca peste o luna si ceva.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Dory232002 spune:
Mirela, merci,
Viki, spor la treburi
Andre_ea, Doamne ajuta, sa iasa totul asa cum iti doresti tu, nu ma-ti lamurit si pe mine despre ce vorbeati vou in legatura cu trifoiul....
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
andre-ea sa-ti dea Dumnezeu bb-ele mult dorit 
Dory, imi pare rau ca piticutza are diaree...poate e doar ceva de moment
sanatate multa
cris
cum te mai simti? te mai doare urechea?
vicky, ma bucur ca a iesit buna painica...nici nu avea cum sa fie altfel...in comparatie cu ce se gaseste pe piata...asta facuta in casa este aur
si spor la pregateli
mire, l-ai dus pe andy la cresa? s-a bucurat? 
noi lenevim pe ultima suta de m...incercam sa ne odihnim fiindca avem in fatza un drum greu...
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
anangel_lexi spune:
Aissa, multumim mult! pup] Sanatate multa, sa te faci bine!
Vicky, ce bine ca i-a placut lui Dani la after school!
Andre_ea, pot sa te felicit?![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
andre_ea spune:
Lexi, nu. Citeste mai sus.
Dory, e vorba de concursul "ai o ureche fina". Ca sa raspunzi trebuie sa astepti sa-ti apara un trifoi pe ecran. Asta pandeam. Si oricum am pandit degeaba.
Offf, cred ca nu ma-au selectat. Data trecuta au sunat mai repede. Rau e sa astepti asa. Imi tineti pumnii?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
MIRCLAU spune:
da ,l-am dus astazi la cresa si nu a zis chiar nimic,i-am umplut ghiozdanelul cu bombonele si i l-am dat,cand a intrat in sala a zis:"mami astea le maninc cu copii dar dupa ce papam"
si binenteles ca eu m-am umflat in pene ca a inteles copilul ce trebuie sa faca![]()
mai fetelor dar chiar nu vreti sa ne spune-ti si noua care e treaba cu trifoiul,vezi DORY vor numai ele sa castige![]()
MIRCLAU spune:
ANDREEA am scris amandoua in acelasi timp
si multumim de explicatii,eu tin pumnii stransi sa fie de bine