Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ciuf, cea mai simpla(si pe care o fac eu...topesc ciocolata de menaj de la nestle uite-o AICI poate o gasesti si pe la voi, o rup bucatele mici si o pun intr-o pungulitza intr-un vas cu apa calda spre fierbinte si apoi picur deasupra fiecarui ecler...
daca nu...poti face o glazura de ciocolata facut pe foc 6 lnguri apa, 6 linguri ulei, 6 linguri apa, 2 linguri kko le amesteci bine si le lasi sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana, apoi o torni caldutza spre rece peste eclere...(asta ramane un pic mai moale)
sau...pur si simplu poti sa pudrezi eclerele cu zahar pudra si termini povestea
spor la trebusca

mir3lly, multumim de urari, si tie sa-ti aduca anul 2008 numai bucurii, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

aida ce mai faceti voi? gata a scapat pitica de ghips...ca parca asa ziceai...cum merge acum dupa ce i l-a scos...e ok?

noi vrem sa papam de pranz si sa plecam pana la zoo cu piticii...apoi sa mai cumparam cate ceva...si pentru dupa anul nou si pentru cadouri...pentru acasa
va pup pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pfoai , ca parca acum am alergat cel mai mult ... in loc sa ma odihnesc ... lasa ca e bine cu alergatura.
Emma a scapat de gips , dar dupa i-au facut film si au vazut ca abia acum incepe sa faca calus ... asa ca , sa nu puna piciorul jos 10 zile , dar nu ii mai pune gips ... sa am grija de ea.
Mai bine nu ma duceam si o mai tineam cu gips si putea sa se si plimbe cu rolele. Medicii astia ai nostrii rau

la toate.
Maine mergem la patinoar abia astept

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aido...zapacite mai sunteti amandoua si tu si fiita fatoooo...patinoar va trebuie acush? dupa ce abia scaparati de ghips?
sa va distrati fain

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

... asa ca , sa nu puna piciorul jos 10 zile , dar nu ii mai pune gips ... sa am grija de ea.

Recuperare cat mai rapida fetitei!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Zapacie ziceti? pai mai bine decat sa ne plictisim ... pana la urma se pare ca mama si Emma o sa ramana acasa si o sa plec doar cu husbantu , sora si tata.
Sper sa ne distram si sa am de ce sa rad ... sper ca nu de cazaturile mele

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida si eu abia astept sa merg la patinoar...cica sunt deschise pana la sf lui feb...asa ca prind si eu acasa
distractie placuta
Luna, nu ne povestesti si noua pe unde fusesi in vacantza?
ciuf, ocebine...voi pe unde sunteti?
Duminica placuta si spor la pregatiri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

Luna, nu ne povestesti si noua pe unde fusesi in vacantza?

de fapt am avut vacanta numai 4 zile cu ocazia unei sarbatori religioase musulmane - ocazie cu care am plecat la Fujeirah - o statiune turistica de aici din Emirate
inainte de sarbatori am fost la un seminar in Bahrein-tara vecina
vacanta adevarata sper sa am la vara

in ceea ce priveste patinajul - imi place si mie,m-as duce si eu cu placere la patinoar
acum cativa ani am descoperit si patinajul cu rotile-care imi place de asemenea

Mergi la inceput

am fost la patinoar.
suuuper .
Cazatura am luat-o si mi se pare naspa avand in vedere ca nu cadeam nici cand eram mica.
A fost foarte bine si am plecat de acolo dupa ce ne-au inghetat

la toate si spor la pregateli pt maine

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Luna, super fain...cred ca a fost...sa va fie de bine micutele vacante
aida (ma bucur ca a fost frumos azi) si eu mai cad pe gheatza...da mai mult ma tranteste alex care ma trage dupa el sa vezi ce-o sa fie acum cand o sa merg si cu ruxi...vai de meu
azi am fost la zoo pana la urma...am lasat toata treaba si am plecat...acum sunt cu toate astea la cuptor si pe foc si e caldura si-un miros de-mi vine sa fug de-acasa
va pup si spor la pregatiri si voua

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Eu sunt in fuga,va urez LA MULTI ANI!si sa aveti parte de tot ce va doriti in anul ce vine.
Multi si distractie placuta de revelion.

Mergi la inceput